Támogatnád a nők kimenekítését az iszlám és afrikai országokból?
A nőket kellene kimenteni az iszlám országokból, egyrészt mert ők ártatlan elnyomottak, akik nem terroristák, hanem terrorizáltak, másrészt meg így nem is tudnának szaporodni a muszlimok, ellenben mi igen, ha ideházasodnának ezek a nők, akik beilleszkednének a mi kultúránkba, felvennék a mi vallásunkat.
Tehát a menekülő nőket erkölcsi kötelességünk is lenne befogadni és demográfiailag is hasznos lenne. De lehetne párkeresőket is szervezni országaink között.
Nem értem! Akik itt így ki vannak éhezve egy kis egzotikumra, miért nem vesznek el hazai egy cigányt?
Az potyogtatja a gyerekeket és nem szorulunk importra.
Bár nem tudom, hogy ki fogja eltartani a nagy családokat, ahol az asszony hol hasas, hol gyerekágyas, vagy szoptat.
#8.: "költséghatékonyabb lenne titeket kiküldeni férjúrnak"
Az európai férfiakat ki vagy mi elől kellene kimenekíteni oda?
Innen inkább Nyugat-Európa, főleg London felé menekülnek. Ennyit Orbanisztánról.
#11.: "Egyrészt ki akarna a magyarok közül ezekkel a migránsokkal házasodni, meg egyáltalán közösülni is? (max csak akinek ez a fétise) Másrészt meg pont az lenne, hogy a félvér gyerek hamar az iszlám felé terelődne"
Azt hiszed, az afrikai és közel-keleti nők között nincsenek olyan szépek, akikkel ne lehetne közösülni, feleségül venni? Nézd már meg pl. az interneten ezen országok szépségversenyeinek indulóit, győzteseit.
És mitől terelődnének a gyerekek az iszlám felé, ha egyszer a mi kultúránkban nőnének fel, magyar családban, magyar rokonok között?
Csak úgy süt belőletek az előítélet meg az irracionális félelmek, míg én egy lehetséges megoldást találtam a muszlimok meggyengítésére és magunk megerősítésére.
#15.: "Minden problémát helyben kell megoldani."
Jól hangzik, de ezen országok és területek között jónéhány már teljesen alkalmatlan az életre az éghajlata vagy a háborúk miatt, és nem írhatjuk elő senkinek sem, hogy legyen szíves pusztuljon ott, ahol van - kivéve aki vallási fanatikus vagy azoktól feltüzelve másokat, köztük minket akar elpusztítani.
Te aztán k#vára beteg vagy. És te érzed különbnek magad a muszlimoknál, mikor úgy bánnál ezekkel a nőkkel, mint egy kiló hússal? Csöbörből vödörbe, baromira ki lennének segítve. A többi hasonlóan gondolkodó beteg elme is ássa el magát. Vannak itt aztán szép hozzászólások. És ez a felvilágosult Európa, ahol "egyenjogúak" a nők. Nem vagyok feminista, de ez valami köpedelem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!