Támogatnád a nők kimenekítését az iszlám és afrikai országokból?
A nőket kellene kimenteni az iszlám országokból, egyrészt mert ők ártatlan elnyomottak, akik nem terroristák, hanem terrorizáltak, másrészt meg így nem is tudnának szaporodni a muszlimok, ellenben mi igen, ha ideházasodnának ezek a nők, akik beilleszkednének a mi kultúránkba, felvennék a mi vallásunkat.
Tehát a menekülő nőket erkölcsi kötelességünk is lenne befogadni és demográfiailag is hasznos lenne. De lehetne párkeresőket is szervezni országaink között.
49.
"Amennyiben kiskorú – azaz 18. életévét be nem töltött – személy csak az egyik szülő kíséretében, más felnőtt kíséretében (rokon, barát, tanár, stb.) vagy egyedül utazik külföldre, javasoljuk szülői hozzájáruló nyilatkozat (vagy gyámhatósági hozzájárulás) beszerzését. A szülői nyilatkozatnak tartalmaznia kell
a hozzájáruló szülő(k) és az utazó kiskorú személyes adatait (születési hely és idő, lakcím, személyazonosságot igazoló okmány száma), elérhetőségeiket;
a nyilatkozat területi és időbeli hatályát (hová és mettől meddig utazik a gyermek),
a hozzájáruló(k) egyértelmű beleegyezését,
a hozzájáruló(k) aláírását;
a kísérő személy személyes adatait, elérhetőségét, ha nem az egyik szülő a kísérő."
49.
Persze, kár is mondanom, hogy az általam vázolt elképzelés esetén a felügyeleti jogokat természetesen többségében a férfiak kapnák meg.
Ha megoldottuk az asszonyok vázolt módon való letelepedését, ez már igazán nem lenne akadály.
"Javasoljuk". Beszélni magyar???
Ha nincs szülői felügyeleti jogod, beleszólásod sincs, de úgy látom, ezt hiába magyarázom, meghaladja az értelmi képességeidet.
Én be is fejezem a veled való vitát, egy undorító, beteg agyú, hímsoviniszta náci hernyó vagy, semmi más. Állatokról különbül beszél a muszlim barátom, mint ahogy te ezekről a nőkről. És akkor te vagy a "megmentő". 😅 Szánalmas vagy. Na pá.
#53.: "Én be is fejezem a veled való vitát"
Végre egy jó hír.
És minden jót a muszlim krapekodhoz. Csak a mézesmázos turbékolásai után nehogy egy reggel arra ébredj, hogy eladott néhány kecske vagy teve ellenében.
"Csak megverik, megkorbácsolják őket, kivágják a csiklójukat, előírják a viseletüket, nem tanulhatnak, el vannak tiltva sokmindentől, nem ér fel a szavuk egy férfiéhez... "
Kitalálom. Dzsihádfigyelő? :) Remek forrás. 70 IQ alattiaknak.
"Nálam meg az természetes, hogy megvetem ezt a hulladék, semmire sem jó iszlámot, és ez nálam annak az ismérve, hogy emberséges és széles látókörű vagyok."
Te vagy széles látókörű? :) Bocsi de olyan sötét vagy hogy világít a szádban a negro. Teljesen egyértelmű hogy halvány lila gőzöd sincs az iszlámról és muszlim emberekről. Agyadra ment a kormánypropaganda.
#55.: "Kitalálom. Dzsihádfigyelő? :) Remek forrás. 70 IQ alattiaknak"
Az én IQ-mat legalább lehet mérni, kis elvakult muszlimimádó. És sokkal több forrásból tájékozódom, mint a nyomorult kormánypropaganda, efelől nyugodt lehetsz.
Szerinted bizonyára nincs is dzsihád, hanem pusztán kedvességből terrorizálják a civilizált világot a muszlimok öngyilkos robbantókkal, késelőkkel meg teherautóval tömegbe rohanókkal, és szintén a kedvesség és a gyengédség vezérli őket, mikor a szaúdi férfiakat a nők verésére oktatja egy arab fickó videón, meg számtalan nőket sújtó intézkedést vezettek be és tartanak fenn abban a világban...
Nekem meg bejönnek az arab meleg fiúk.
Őket is elnyomják az országukban.
Ők is jöhetnek?
#58.: "Csak a kormánypropagandát böfögöd vissza."
Majd akkor szólj, ha a kormánypropagandában benne lesz, hogy legalább a nőket be kell fogadni a menekültekből/ki kell menekíteni az élhetetlen országokból.
Egyelőre ugyanis erről szó sincs, maximum a letelepedési kötvények esetében.
A személyeskedést meg jó lenne, ha befejeznéd, mert azzal csak a műveletlen tahóságodat bizonyítod. Ha ideges vagy, szedjél hangyát, vagy mittudom én.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!