Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Támogatnád a nők kimenekítését...

Progizo kérdése:

Támogatnád a nők kimenekítését az iszlám és afrikai országokból?

Figyelt kérdés

A nőket kellene kimenteni az iszlám országokból, egyrészt mert ők ártatlan elnyomottak, akik nem terroristák, hanem terrorizáltak, másrészt meg így nem is tudnának szaporodni a muszlimok, ellenben mi igen, ha ideházasodnának ezek a nők, akik beilleszkednének a mi kultúránkba, felvennék a mi vallásunkat.

Tehát a menekülő nőket erkölcsi kötelességünk is lenne befogadni és demográfiailag is hasznos lenne. De lehetne párkeresőket is szervezni országaink között.

2018. szept. 11. 19:48
 51/99 anonim ***** válasza:
50%

49.

[link]

"Amennyiben kiskorú – azaz 18. életévét be nem töltött – személy csak az egyik szülő kíséretében, más felnőtt kíséretében (rokon, barát, tanár, stb.) vagy egyedül utazik külföldre, javasoljuk szülői hozzájáruló nyilatkozat (vagy gyámhatósági hozzájárulás) beszerzését. A szülői nyilatkozatnak tartalmaznia kell

a hozzájáruló szülő(k) és az utazó kiskorú személyes adatait (születési hely és idő, lakcím, személyazonosságot igazoló okmány száma), elérhetőségeiket;

a nyilatkozat területi és időbeli hatályát (hová és mettől meddig utazik a gyermek),

a hozzájáruló(k) egyértelmű beleegyezését,

a hozzájáruló(k) aláírását;

a kísérő személy személyes adatait, elérhetőségét, ha nem az egyik szülő a kísérő."

2018. szept. 13. 18:40
 52/99 anonim ***** válasza:
19%

49.

Persze, kár is mondanom, hogy az általam vázolt elképzelés esetén a felügyeleti jogokat természetesen többségében a férfiak kapnák meg.

Ha megoldottuk az asszonyok vázolt módon való letelepedését, ez már igazán nem lenne akadály.

2018. szept. 13. 18:43
 53/99 anonim ***** válasza:
17%

"Javasoljuk". Beszélni magyar???

Ha nincs szülői felügyeleti jogod, beleszólásod sincs, de úgy látom, ezt hiába magyarázom, meghaladja az értelmi képességeidet.

Én be is fejezem a veled való vitát, egy undorító, beteg agyú, hímsoviniszta náci hernyó vagy, semmi más. Állatokról különbül beszél a muszlim barátom, mint ahogy te ezekről a nőkről. És akkor te vagy a "megmentő". 😅 Szánalmas vagy. Na pá.

2018. szept. 13. 19:28
 54/99 A kérdező kommentje:

#53.: "Én be is fejezem a veled való vitát"

Végre egy jó hír.

És minden jót a muszlim krapekodhoz. Csak a mézesmázos turbékolásai után nehogy egy reggel arra ébredj, hogy eladott néhány kecske vagy teve ellenében.

2018. szept. 13. 20:26
 55/99 anonim ***** válasza:
74%

"Csak megverik, megkorbácsolják őket, kivágják a csiklójukat, előírják a viseletüket, nem tanulhatnak, el vannak tiltva sokmindentől, nem ér fel a szavuk egy férfiéhez... "

Kitalálom. Dzsihádfigyelő? :) Remek forrás. 70 IQ alattiaknak.

"Nálam meg az természetes, hogy megvetem ezt a hulladék, semmire sem jó iszlámot, és ez nálam annak az ismérve, hogy emberséges és széles látókörű vagyok."

Te vagy széles látókörű? :) Bocsi de olyan sötét vagy hogy világít a szádban a negro. Teljesen egyértelmű hogy halvány lila gőzöd sincs az iszlámról és muszlim emberekről. Agyadra ment a kormánypropaganda.

2018. szept. 13. 20:49
 56/99 anonim ***** válasza:
33%
Mikor változik végre a Hakapeszinek az 58%-a 57- re?
2018. szept. 14. 02:39
 57/99 A kérdező kommentje:

#55.: "Kitalálom. Dzsihádfigyelő? :) Remek forrás. 70 IQ alattiaknak"

Az én IQ-mat legalább lehet mérni, kis elvakult muszlimimádó. És sokkal több forrásból tájékozódom, mint a nyomorult kormánypropaganda, efelől nyugodt lehetsz.

Szerinted bizonyára nincs is dzsihád, hanem pusztán kedvességből terrorizálják a civilizált világot a muszlimok öngyilkos robbantókkal, késelőkkel meg teherautóval tömegbe rohanókkal, és szintén a kedvesség és a gyengédség vezérli őket, mikor a szaúdi férfiakat a nők verésére oktatja egy arab fickó videón, meg számtalan nőket sújtó intézkedést vezettek be és tartanak fenn abban a világban...

2018. szept. 14. 10:44
 58/99 anonim ***** válasza:
45%
Csak a kormánypropagandát böfögöd vissza. Teljesen egyértelmű hogy sosem jártál muszlim országban és nem tudod milyenek a muszlimok. Esélyes hogy még külföldön sem voltál csak mucsaröcsögéről írogatsz. Nőkkel sem állsz jól úgy látom. Mondjuk ez sem csoda ennyi ésszel.
2018. szept. 14. 19:40
 59/99 anonim ***** válasza:
45%

Nekem meg bejönnek az arab meleg fiúk.

Őket is elnyomják az országukban.

Ők is jöhetnek?

2018. szept. 14. 22:05
 60/99 A kérdező kommentje:

#58.: "Csak a kormánypropagandát böfögöd vissza."

Majd akkor szólj, ha a kormánypropagandában benne lesz, hogy legalább a nőket be kell fogadni a menekültekből/ki kell menekíteni az élhetetlen országokból.

Egyelőre ugyanis erről szó sincs, maximum a letelepedési kötvények esetében.

A személyeskedést meg jó lenne, ha befejeznéd, mert azzal csak a műveletlen tahóságodat bizonyítod. Ha ideges vagy, szedjél hangyát, vagy mittudom én.

2018. szept. 15. 10:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!