Támogatnád a nők kimenekítését az iszlám és afrikai országokból?
A nőket kellene kimenteni az iszlám országokból, egyrészt mert ők ártatlan elnyomottak, akik nem terroristák, hanem terrorizáltak, másrészt meg így nem is tudnának szaporodni a muszlimok, ellenben mi igen, ha ideházasodnának ezek a nők, akik beilleszkednének a mi kultúránkba, felvennék a mi vallásunkat.
Tehát a menekülő nőket erkölcsi kötelességünk is lenne befogadni és demográfiailag is hasznos lenne. De lehetne párkeresőket is szervezni országaink között.
#71.: mindenki magából indul ki.
Egyébként mi a bajod a családalapítással és a dugással? Nem ez kell a népességgyarapodáshoz?
Ja,hagyjuk már ezt a süket dumát.
Te csak gyereknemzés céljából szexelsz?
Egyértelműen az ilyenek célja az,hogy minél több nő legyen az országban,akit lehessen hülyíteni,hogy "majd egyszer otthagyom a feleségemet",aztán addig is lehet dugni ingyen...
#69.: "A melegek ugyanolyan elnyomottak ott, mint a nők. Akkor? Az egyik miért jöhet, ha a másik nem?"
A rendes emberek előtt nyitva legyen a kapu. Felőlem lehet valaki meleg, ha nem tolakodó, de dolgos és be tud illeszkedni.
Csakhogy én a kérdésemmel a nőket céloztam meg, mivel nem vagyok meleg.
Ha te az vagy (nem kizárt), tedd fel a megfelelő helyen a megfelelő kérdést.
Ha valaki ilyen gyakorlatban megkísérelni még jobban vigyáznának a nőkre(vagyis jobban elnyomnák őket).
Amúgy meg,mint előttem is írták,idővel ezek a nők is ugyanolyan válogatósak lennének.
Mert megváltozna az életterük.
Vagy,hogy gondoltad,egyből kimenekítés után hozzáadnák őket a kijelölt férjhez?
#72.: "a muszlim nők ugyanolyan válogatósak, talán még jobban is, mint az európaiak"
És mit lehet nekik válogatni? Hogy melyik csadort vagy burkát vegyék fel aznapra? :-)
Látszik, hogy k#vára halvány lila fingod nincs a muszlim világról. Olvasgasd csak tovább az Origót meg nézd az M1-et... :D
Egyébként elárulom, hogy drága mulatság ám a muszlim világban a házasság. Ajándékot kell adni a nőnek és a családjának is. És tévedésben vagy, a muszlim országok túlnyomó részében ugyanúgy egymást választja ki a pár, nem pedig a szülők. Ilyen felfogással egy nő sem fog téged választani, vallástól és etnikumtól teljesen függetlenül, nyugi :D
"mi van, te nem hiszel az örökké tartó szerelemben és élethosszig tartó házasságban egymás melletti kitartásban?"
Nem,már elmúltam 16 éves...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!