Támogatnád a nők kimenekítését az iszlám és afrikai országokból?
A nőket kellene kimenteni az iszlám országokból, egyrészt mert ők ártatlan elnyomottak, akik nem terroristák, hanem terrorizáltak, másrészt meg így nem is tudnának szaporodni a muszlimok, ellenben mi igen, ha ideházasodnának ezek a nők, akik beilleszkednének a mi kultúránkba, felvennék a mi vallásunkat.
Tehát a menekülő nőket erkölcsi kötelességünk is lenne befogadni és demográfiailag is hasznos lenne. De lehetne párkeresőket is szervezni országaink között.
#59.: "Nekem meg bejönnek az arab meleg fiúk.
Őket is elnyomják az országukban.
Ők is jöhetnek?"
Nem, ugyanis én pl. heteroszexuális vagyok és nem az arab meleg fiúkról szól ez a kérdés.
Tegyél fel egy külön ilyen kérdést, vagy menj közéjük melegedni.
"Nekem meg bejönnek az arab meleg fiúk."
Nem lenne jó, mert ez nem lenne jótékony hatással a népességre. Mert ahová neked a meleg arabok bemennek, onnan nem gyerek jön ki, hanem valami egészen más....
Na mi az??? Hát mégsem az elnyomottak hős megmentője vagy??? :D
Ha ennyire aggódsz a demográfia miatt, az arab pasik sokkal termékenyebbek... ;) Tovább bírják az ágyban, és több menetre képesek. És mint mondtam, szép magyar nő + szép arab pasi = szép gyerek. Ti rondak magyar pasik meg a csúf génjeiteket örökítenétek tovább? Át kell még ezt gondolni...🤔
63.
Mondtam már: a széles körű és szerteágazó tapasztalataiddal nem vitatkozhatom. Az én köreimben a hölgyek - már aki hölgy kategória - nem dicsekszenek ilyesmivel.
A helyzet a következő: kettőn áll a vásár. Lehet, hogy a fehér férfiak is tovább bírnák meg többször.
Csak nem veled.
#66.: azt hiszed, a homokos arabok majd rádgerjednek?
És én bizony igenis az elnyomottak megmentője vagyok, mert a hímsoviniszta arab világban a nőket nyomják el.
66.
Akkor honnan tudod, milyenek?
A barátnőim panaszkodtak eleget. Nekem ilyen gondjaim sosem voltak.
Kérdező, te értesz magyarul??? :D A melegek ugyanolyan elnyomottak ott, mint a nők. Akkor? Az egyik miért jöhet, ha a másik nem?
"Kérdező, te értesz magyarul??? :D A melegek ugyanolyan elnyomottak ott, mint a nők. Akkor? Az egyik miért jöhet, ha a másik nem?"
Az elnyomott magyar nőket sem akarja megmenteni, csak az arabokat. Lehet bepróbálkozott egy arab lánynál aki egyből lepattintotta és most morci :) Én mondtam neki hogy muszlim nők bottal sem nyúlnának hozzá, de nem akarja megérteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!