Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Támogatnád a nők kimenekítését...

Progizo kérdése:

Támogatnád a nők kimenekítését az iszlám és afrikai országokból?

Figyelt kérdés

A nőket kellene kimenteni az iszlám országokból, egyrészt mert ők ártatlan elnyomottak, akik nem terroristák, hanem terrorizáltak, másrészt meg így nem is tudnának szaporodni a muszlimok, ellenben mi igen, ha ideházasodnának ezek a nők, akik beilleszkednének a mi kultúránkba, felvennék a mi vallásunkat.

Tehát a menekülő nőket erkölcsi kötelességünk is lenne befogadni és demográfiailag is hasznos lenne. De lehetne párkeresőket is szervezni országaink között.

2018. szept. 11. 19:48
 61/99 A kérdező kommentje:

#59.: "Nekem meg bejönnek az arab meleg fiúk.

Őket is elnyomják az országukban.

Ők is jöhetnek?"

Nem, ugyanis én pl. heteroszexuális vagyok és nem az arab meleg fiúkról szól ez a kérdés.

Tegyél fel egy külön ilyen kérdést, vagy menj közéjük melegedni.

2018. szept. 15. 10:02
 62/99 anonim ***** válasza:
29%

"Nekem meg bejönnek az arab meleg fiúk."

Nem lenne jó, mert ez nem lenne jótékony hatással a népességre. Mert ahová neked a meleg arabok bemennek, onnan nem gyerek jön ki, hanem valami egészen más....

2018. szept. 15. 10:22
 63/99 anonim ***** válasza:
40%

Na mi az??? Hát mégsem az elnyomottak hős megmentője vagy??? :D

Ha ennyire aggódsz a demográfia miatt, az arab pasik sokkal termékenyebbek... ;) Tovább bírják az ágyban, és több menetre képesek. És mint mondtam, szép magyar nő + szép arab pasi = szép gyerek. Ti rondak magyar pasik meg a csúf génjeiteket örökítenétek tovább? Át kell még ezt gondolni...🤔

2018. szept. 15. 11:00
 64/99 anonim ***** válasza:
38%
*ronda
2018. szept. 15. 11:02
 65/99 anonim ***** válasza:
23%

63.

Mondtam már: a széles körű és szerteágazó tapasztalataiddal nem vitatkozhatom. Az én köreimben a hölgyek - már aki hölgy kategória - nem dicsekszenek ilyesmivel.

A helyzet a következő: kettőn áll a vásár. Lehet, hogy a fehér férfiak is tovább bírnák meg többször.

Csak nem veled.

2018. szept. 15. 13:23
 66/99 anonim ***** válasza:
46%
Nem voltam fehér férfival, és nem is leszek ;)
2018. szept. 15. 13:24
 67/99 A kérdező kommentje:

#66.: azt hiszed, a homokos arabok majd rádgerjednek?

És én bizony igenis az elnyomottak megmentője vagyok, mert a hímsoviniszta arab világban a nőket nyomják el.

2018. szept. 15. 14:02
 68/99 anonim ***** válasza:
100%

66.

Akkor honnan tudod, milyenek?

2018. szept. 15. 14:34
 69/99 anonim ***** válasza:
31%

A barátnőim panaszkodtak eleget. Nekem ilyen gondjaim sosem voltak.

Kérdező, te értesz magyarul??? :D A melegek ugyanolyan elnyomottak ott, mint a nők. Akkor? Az egyik miért jöhet, ha a másik nem?

2018. szept. 15. 15:41
 70/99 anonim ***** válasza:
76%

"Kérdező, te értesz magyarul??? :D A melegek ugyanolyan elnyomottak ott, mint a nők. Akkor? Az egyik miért jöhet, ha a másik nem?"

Az elnyomott magyar nőket sem akarja megmenteni, csak az arabokat. Lehet bepróbálkozott egy arab lánynál aki egyből lepattintotta és most morci :) Én mondtam neki hogy muszlim nők bottal sem nyúlnának hozzá, de nem akarja megérteni.

2018. szept. 15. 16:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!