9/11 Átverés vagy igaz?
Figyelj, tőlem akár kurucinfo is lehet, nem ez a lényeg. A lényeg, h mivel igazolja az állításait. De jobban örülnék valami normális hírportálnak.
Azt pedig már korábban is írtam, h régen rossz, ha külön el kell magyarázni, h mi a normális forrás.
Én nem szégyellem, hogy nem tudom számodra, vagy akárki számára mi a normális hírforrás továbbra sem. Ha szerinted ettől kevesebb vagyok, belenyugszom. Akkor tehát egy normális hírportál, most megtudtam, ennyit szerettem volna.
Viszont akkor pláne nem értem, vagy most már biztos, hogy nem érdekel a téma, mert ezeket mind semleges híreket közlő oldalakon megtalálnád. És nem fogom neked linkelni, Google a barátod. Megsúgom, hogy akár a wikipédián is ott fityeg, alátámasztva a wikis forrásokkal. Újságcikkek beszkennelve, videó interjú számtalan dolog amit nem lehet konteónak ferdíteni, keresd meg magadnak, már megkerested volna ha tényleg érdekel.
Az gond, ha valaki a politikusokat vagy a mainstream sajtót hiteles forrásnak tartja.
Nyilván az X.com nevű konteós blog sem "a hiteles" forrás.
De nem ez a lényeg.
Meg kell nézni a videókat, az élő közvetítést az egészről újra. A tornyok leomlását össze kell hasonlítani a "controlled demolition"-alapú bontási-robbantási eljárásokról készült videókon látottakkal (bocsánat, nem ismerem erre a magyar szakkifejezést, de amúgy is így tudsz rákeresni).
Keresni kell a repülőgép-roncsokat a Pentagon és Shanksville környékén. Egy db. 2x1 méter méretű darabkánál nem fogsz látni nagyobb, pláne repülőnek azonosítható darabot. (Ezután nézz meg egy bármilyen repülőszerencsétlenségről készült híradást a neten.)
Ami még nagyon gáz, az a taxissal készült interjú (akinek az autóját állítólag félrelökte az érkező repülőgép szele a Pentagon melletti úton). Linkelem: https://www.youtube.com/watch?v=kvyQ0vVwjqc
És ahol még nagyon kilóg a lóláb:
1. Még össze sem dőltek a tornyok, a sajtóban már Osama Bin Ladenről beszéltek, mint az akció kitervelőjéről.
2. Azt is állították, hogy megtalálták egy vagy több merénylő útlevelét a WTC romjai között. Érted: pont azt vagy azokat az útlevele(ke)t, a sokezer emberi hulla, törmelék, kompletten elégett repülő és tartóoszlop-darabok között, olvasható állapotban...
3. Állítólag a BBC-n korábban mondták be a WTC7 összeomlását (ami mellesleg több száz méterrel arrébb történt a repülőgépes becsapódástól, érdekes, a többi épület ki sem gyulladt a környezetében, az meg összeomlott...), mint valójában történt. Ennek nem jártam utána, csak érdekességként említem (a zárójeles rész viszont igaz, mivel élő adásban jól látható a távolság a WTC7 és az ikertornyok között).
4. Szintén a BBC mondta be néhány nappal a támadás után, hogy a feltételezett elkövetők közül többet megtaláltak különböző muzulmán országokban (Egyiptom, Szaúd-Arábia, Katar?), életben, polgári állásban. Ezt később visszavonták.
Szerintem se hiteles a mainstream, de amiket én írtam még ott is így szólnak ahogy írtam, nem tagadja, cáfolja senki, semmi. Természetesen ezek sem bizonyítékok semmire, csak gyanús véletlenek, amik alátámasztják az esetleges konteót.
Vitázni olyannal nem lehet érdemben, aki azokat a forrásokat nem látja amiket írtál. Ezek sem bizonyítékok, de aki vitatni akar egy konteót az ismerje már miről beszél.
"Állítólag a BBC-n korábban mondták be a WTC7 összeomlását..."
Így van, itt egy videó a sok közül róla, tisztán látod az épületet a riporter nő fejénél. A riport a BBC-nél nem sokáig volt elérhető.
4. Szintén a BBC mondta be néhány nappal a támadás után...
Nos a videó alatti kommentekben gyakorlatilag minden magyarázat benne van, majd azt is olvasd hozzá.
Egyébként az IPM 2015/9 számában van egy jó cikk erről, érdemes elolvasni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!