Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » 9/11 Átverés vagy igaz?

9/11 Átverés vagy igaz?

Figyelt kérdés
Csak most kezdtem el komolyabban érdeklődni a téma iránt, és máris ebbe botlottam...Tényleg átverés lett volna? És Ha igen, akkor kik voltak a kitervelői? Egyáltalán miért tettek volna ilyet?

2016. febr. 11. 22:16
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
 121/130 anonim ***** válasza:
68%

"De most komolyan szerinted nem lehet rögtön megtalálni azt a három témát amit írtam konteós oldalakon kívül azonnal?"

Minél több a link, annál többen megtalálják olyanok is, akik olvasgatják a topicot, vagy Google-ből betévednek egy keresésre.

Már rég nem Rubicon meggyőzése érdekel, akit nem is lehet, mert nem is érdekli a téma, csak sajátos módon szórakoztatja önmagát.

2016. febr. 14. 17:07
 122/130 anonim ***** válasza:
57%

a South Park valahanyadik részében kiderül az igasság. Mégpedig az, hogy az összes olyan elméletet mi szerint ez egy összeesküvés, és az amerikai kormány tervelte ki, az amerikai kormány csepegteti el különböző oldalakon keresztül, azért, hogy az emberek inkább abban hidjenek, hogy gonosz kormányuk van, mint abban, hogy olyan tehetetlen, hogy egy ilyen támadást sem tud kivédeni... :D

remélem ez jó forrás

2016. febr. 14. 19:03
 123/130 anonim ***** válasza:
41%

Na szóval, mondtam, h leírom miért érv ez a BBC-s videó. (Bár lehet ezt a széttrollkodott topicot már senki sem olvassa. Mindegy.)

https://www.youtube.com/watch?v=677i43QfYpQ

Szóval a csaj azt mondja, h összeomlott a wtc7, és közbe nem is.

Na akkor mutatok valami rendkívülit:

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=N1Le..

CNN-es riport ugyanarról. Várjunk csak mégsem ugyanaz. Azt mondja az ipse, JELENTÉSEKET KAPTAK, HOGY A WTC7 IS MEGSÉRÜLT ÉS ÖSSZE FOG OMLANI.

Ennyi a magyarázat.

Amúgy nem értem mit hitt ez a két konteós? Hogy az amerikai kormány ezt a top secret hadműveletet elmondta a sajtónak (pont a sajtónak!!!), ahol még a huszadrangú helyszíni tudósító is tudott róla? Vagy mit, mit hittetek?

Hozzátok a logika vendégségbe sem szokott járni?

2016. febr. 16. 11:09
 124/130 anonim ***** válasza:
68%
Na mindegy. Akkor most jöhet az 55%-os. Hajlandó vagy, így 10 oldal mellébeszélés után linkelni végre egy forrást a saját állításaid alátámasztására, vagy törölhetem a kérdést a figyeltek közül?
2016. febr. 16. 11:11
 125/130 anonim ***** válasza:
68%

"miért érv"

*Jav: miért nem érv

2016. febr. 16. 11:28
 126/130 anonim ***** válasza:
18%

"Azt mondja az ipse, JELENTÉSEKET KAPTAK, HOGY A WTC7 IS MEGSÉRÜLT ÉS ÖSSZE FOG OMLANI."

Azt elmagyaráznád, hogy többszáz méterre a leomlott tornyoktól miért éppen az az egy db épület omlott össze? És mellesleg mitől? (Ami ráadásul stratégiailag kiemelt fontosságú épület, tehát gondolom nem eleve a legsz.rabb építészeti konstrukció a környéken.)

A BBC pedig hogy lehet ilyen sík hülye?...

2016. febr. 16. 19:32
 127/130 anonim ***** válasza:
19%

Az már holnapra marad ;)

Addig elmeselhetned,h te mit hittel a BBC videó kapcsán? Tényleg azt gondoltad,h a sajtó tudott erről a "vilagmeretu összeesküvésrol"? :o XD

2016. febr. 16. 20:23
 128/130 anonim ***** válasza:
0%
Igaz vagy sem én ünneplem azt a napot, hogy végre a yaynkeek is kaptak valamit. Nem vagyok se terrorista párti vagy hasonló, de amerikát gyűlölöm.
2016. dec. 7. 15:00
 129/130 anonim ***** válasza:
31%
Miért, mit ártottak neked?
2016. dec. 8. 12:54
 130/130 anonim ***** válasza:
0%
Ezt nagyon szeretem. Ha valaki valamit/valakit utál rögtön visszajön az a kérdés, hogy "mit ártottak neked?". Most az mit számit, utálom őket és kész.
2016. dec. 8. 15:16
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!