Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » 9/11 Átverés vagy igaz?

9/11 Átverés vagy igaz?

Figyelt kérdés
Csak most kezdtem el komolyabban érdeklődni a téma iránt, és máris ebbe botlottam...Tényleg átverés lett volna? És Ha igen, akkor kik voltak a kitervelői? Egyáltalán miért tettek volna ilyet?

2016. febr. 11. 22:16
 81/130 anonim ***** válasza:
60%
Mindenre van forrásom amit írtam. De még várok, hátha kiderül miben áll a hiteles forrás mert lehet az enyém nem felel meg a számodra. Látom eddig semmi nem felelt meg neked, égek már a vágytól, hogy megtudjam mivel lehetne téged kielégíteni. És aki vette a fáradságot és linkelt arra valóban egy szót nem reagálsz. Megnézted egyáltalán, vagy csak nyomod és nyomod a forrás mantrát?
2016. febr. 13. 19:08
 82/130 Rubicon87 ***** válasza:

" ma 19:08"

Ezt mondják a hangok? Neked mindenre megvan a forrásod? Akkor lássuk.

2016. febr. 13. 19:14
 83/130 anonim ***** válasza:
60%
Milyen legyen a meggyőző forrás? Elmondod?
2016. febr. 13. 19:17
 84/130 Rubicon87 ***** válasza:
Figyelj csak, adj forrást és kész. Ez a baj veletek, csak a semmibe beszéltek. 5 oldalon keresztül nyomod a semmit de egy forrást nem vagy hajlandó megadni, és a legszebb, hogy 3 oldalon keresztül azt mondod, hogy te megtetted. Elég nevetséges vagy.
2016. febr. 13. 19:19
 85/130 anonim ***** válasza:
Egy szóval nem mondtam, azt valaki más írta. Én azt mondtam ezek nem konteós dolgok, ugyanazokon a hírportálokon találkozol velük, mint a hivatalos állásponttal. Nem fogok semmit linkelni, egy linket szúrtam be valaki másnak, de neked nem fogok, ne is várd. Ismerem a fajtádat:)
2016. febr. 13. 19:22
 86/130 anonim ***** válasza:
60%

"Az én forrásaimra semmi reakciód nem lesz továbbra sem?"

Ezért írtam neked, hogy nehogy elhidd már, hogy tényleg érdekli a forrás. Csak borzasztó felsőbbrendűnek szeretné magát érezni attól, hogy ő itt oltogathatja a kis nyomi konteósokat.

2016. febr. 13. 19:24
 87/130 Rubicon87 ***** válasza:

Persze, hogy nem fogsz, mivel nem is tudsz. Én is ismerem a fajtád és azok pont így beszélnek mint te:

"Azt csak félve mondom, hogy eleve nem olyan dolgokról van szó amihez források kellenének."

Persze, miért is kéne akármit is alátámasztani :D

" És nem fogom neked linkelni, Google a barátod."

Így vitázik egy igazi konteós. Még te vagy megsértődve mert számon kérnek

"Vitázni olyannal nem lehet érdemben, aki azokat a forrásokat nem látja amiket írtál."

Persze, csak úgy röpködtek a hivatkozások a részedről. Itt milyen forrásokra is gondoltál amit nem látunk?

"Ki mondja, honnan származzon, hol legyen közzétéve?"

A forrás megadásnak megvannak a szabályai. Igen képzeld ilyen is van. De nem akarom hogy túlerőltesd a buksit ezért elég lesz egy egyszerű link is. Tudod azok közül amit nem láttunk de megadtad :D

2016. febr. 13. 19:31
 88/130 anonim ***** válasza:

Nem mondtam/írtam hogy megadtam volna forrást. Nem érted? Nem írtam ilyet! Nem! Értelmezd, nem írtam forrást, és nem írtam, hogy írtam forrást!

Azt is leírtam miért derogálna ez nekem. Mert aki ennyire nem tud semmit a jelen konteóról, az milyen alapon akar itt vitázni olyanokkal, akik ismerik a konteót és a hivatalos verziót is. Én csakis egyetlen linket szúrtam be egy normális illetőnek, nem neked vagy a másik forrás mantrásnak!!! Ti mezei trollok vagytok, igazából nem érdekel 9/11 témája ez nyilvánvaló.

Különben miért is kérnél forrást arról ami köztudomású hiszen tudnád. Ismernéd a tulajváltást, a kártérítést, a patriot act-et stb., mert ezek tényleg normál hírportálokon elérhető dolgok.

Troll vagy, ennyi!

2016. febr. 13. 19:46
 89/130 anonim ***** válasza:
60%

"Persze, miért is kéne akármit is alátámasztani :D"

Most szálltam ki a topicból, mert láthatóan nem érdekel a lényeg, csak az, hogy veszekedhess.

A videók és a cikkek még mindig ott vannak a 7. oldalon, ha esetleg méltóztatsz majd egyszer visszafáradni.

A topicot sikeresen szétcseszted, úgyhogy nyugodtan alhatsz.

2016. febr. 13. 20:11
 90/130 Rubicon87 ***** válasza:
46%
Pedig direkt ki is másoltam neked amit írtál, és még így is hazudsz? :D forrás mantrás? Vicces. Látom most másztál először ki a barlangodból, de a valóvilágban úgy működik hogy alátámasztják az állításokat.
2016. febr. 13. 20:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!