Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » 9/11 Átverés vagy igaz?

9/11 Átverés vagy igaz?

Figyelt kérdés
Csak most kezdtem el komolyabban érdeklődni a téma iránt, és máris ebbe botlottam...Tényleg átverés lett volna? És Ha igen, akkor kik voltak a kitervelői? Egyáltalán miért tettek volna ilyet?

2016. febr. 11. 22:16
 71/130 anonim ***** válasza:
17%

"Rubicon87, a két videót az előző oldalról megnézted már?"

Nehogy azt hidd, hogy valóban érdekli bármilyen forrás, csak annyit szeretne, hogy nem igaz nem igaz forrást bizonyítékot nem igaz hülye vagy...

2016. febr. 13. 14:37
 72/130 Rubicon87 ***** válasza:
89%

Kár játszani a hülyét 55%-os

"A "terrortámadásnak" köszönhetően Amerikában olyan törvényeket tudtak életbe léptetni, amit soha el nem fogadtattak volna a közvéleménnyel enélkül az eset nélkül. Nézz utána.

Az épületeket pedig mindenképpen le kellett volna rombolni. Azbesztmentesítésre voltak kötelezve, amit egyszerűen lehetetlen volt kivitelezni. Ha már vesznie kellett meg is kötötte két héttel a robbantás előtt!!! Silverstein a terrortámadásokra szóló biztosítást, amit utána duplán bezsebelt.

A 7-es épületben olyan iratok és satöbbi volt tárolva amik sajnos sajnos elpusztultak, milyen jól jött ez is véletlenül egyeseknek. "

Ezekre kérem a forrásokat. Hol vannak? Az még mindig nem forrás hogy te azt mondod. Szóval csak a szád jár továbbra is vagy az állításaidat alá is tudod támasztani valamivel??

2016. febr. 13. 14:48
 73/130 anonim ***** válasza:

"A "terrortámadásnak" köszönhetően Amerikában olyan törvényeket tudtak életbe léptetni, amit soha el nem fogadtattak volna a közvéleménnyel enélkül az eset nélkül. Nézz utána."

[link]

2016. febr. 13. 14:54
 74/130 Rubicon87 ***** válasza:
89%

"ma 14:54"

A törvényről tudok, engem ez a "soha nem tudtak volna érvénybe léptetni dolog zavar"

Mellesleg te legalább linkelsz valamit, bár wikit de ez is valami.

2016. febr. 13. 14:57
 75/130 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy kitartó munkával apránként érvénybe tudták volna léptetni, de ilyen hirtelen és átfogóan, ekkora felhatalmazással a titkosszolgálat irányába biztosan nem.

Legalábbis egy ilyen esemény nélkül, ami az emberek alapvető biztonságérzetét kezdte ki. Mit számít olyankor a lehallgatás, ha központi épületeket robbantanak fel terroristák amerikai földön?

Megnézhetsz egyébként két videót is, meg egy BBC-s cikket. :)

2016. febr. 13. 15:00
 76/130 anonim ***** válasza:
60%

:DDDDD Erről van szó! Ezért kérdezem ezredjére:

NEKED MI A BIZONYÍTÓ EREJŰ FORRÁS????

Bárki bármit ír nem elég jó. De te nem vagy hajlandó elárulni mi győzne meg. Játszod itt a nem értőt, sok hozzászólással ezelőtt kitárgyaltuk már ezt a részt. Azt is én írtam, hogy ezek nem bizonyítják a terrortámadás megrendezettségét, de tényleg hadd ne írjak már le kétszer mindent, olvassál vissza. Ha nem érdeke a téma meg hagyjad ránk.

2016. febr. 13. 15:15
 77/130 Rubicon87 ***** válasza:

"ma 15:15"

csak adj forrást, ha nem tudsz akkor te még a konteósok között is a legrosszabb vagy.

2016. febr. 13. 17:42
 78/130 anonim ***** válasza:
60%
persze persze...
2016. febr. 13. 18:36
 79/130 Rubicon87 ***** válasza:
szóval nincs forrásod semmire. Rögtön gondoltam
2016. febr. 13. 18:47
 80/130 anonim ***** válasza:
Az én forrásaimra semmi reakciód nem lesz továbbra sem?
2016. febr. 13. 18:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!