Csak most kezdtem el komolyabban érdeklődni a téma iránt, és máris ebbe botlottam...Tényleg átverés lett volna? És Ha igen, akkor kik voltak a kitervelői? Egyáltalán miért tettek volna ilyet?
Mit kellene mondani? Eddig végig hazudott, csak egy kis nímand. Komolyan te mást vártál egy konteóstól? :)
2016. febr. 14. 16:09
112/130 anonim válasza:
"Ezek vagytok ti"
Nem-nem, az én forrásaimmal még nem foglalkoztál, csak átsiklottál rajtuk.
Szívesen beszélgetek róluk érdemben veled (a provokatív stílusod és a nyilvánvalóan cinikus hozzáállásod ellenére is).
2016. febr. 14. 16:10
113/130 anonim válasza:
Ráadásul a konteós fogalmát sem ismered. Szerintem egyikünk sem állította, hogy bármelyik összeesküvés-elméletet elfogadja. Mindössze annyit, hogy a hivatalos forgatókönyv biztosan nem igaz.
2016. febr. 14. 16:12
114/130 Rubicon87 válasza:
Majd ha a kis társad mutat a hülyeségeire forrást akkor szépe folytatjuk.
2016. febr. 14. 16:13
115/130 anonim válasza:
Gyáva.
2016. febr. 14. 16:15
116/130 Rubicon87 válasza:
konteós iditóta. Mondtam, ha hozza a forrást, meghallgatjuk az elmebeteg gondolatitokat.
2016. febr. 14. 16:16
117/130 anonim válasza:
Azt írtad, miattam nem marad időd reagálni más felvetésére a topikban. Most félreállok és én is kíváncsian várom az érdemi válaszokat. Tőlem semmit ne várj és erre ne hivatkozz, és másik hozzászólónak ugyan mi köze is van ehhez egyáltalán. Borzasztó ciki ha ezt hozod fel kifogásnak! Szóval kivi vagyok, mostantól csak olvasnám a lényegi hozzászólásaidat!
2016. febr. 14. 16:31
118/130 anonim válasza:
Továbbra is azt mondom, hogy gyáva vagy, és semmi érved sincs.
Forrásokért izgulsz itt már 6 oldal óta, miközben ott vannak, de mindent megteszel, hogy kikerüld, hogy foglalkoznod kelljen velük.
2016. febr. 14. 16:32
119/130 anonim válasza:
Egyébként most, hogy itt vagy 55%-os, linkeld be azt a párat, és szabad neki a pálya! ;)
2016. febr. 14. 16:34
120/130 anonim válasza:
Soha! Így is túletettük már trollbácsit rendesen. De most komolyan szerinted nem lehet rögtön megtalálni azt a három témát amit írtam konteós oldalakon kívül azonnal? A tulajdonosváltás/kártérítés dolog, a patriot act, meg wtc7 állami hivatali bérlői. Még különösebben túrni sem kellene neki a netet ha kicsit is tud angolul. Akár az angol wikin forrásostól az összest megtalálja HA AKARNÁ(fontos részlet) a trollja!!!
Ne szövegeljen már itt olyanoknak akik tudnak is valamit arról amihez hozzászólnak.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!