9/11 Átverés vagy igaz?
Figyelt kérdés
Csak most kezdtem el komolyabban érdeklődni a téma iránt, és máris ebbe botlottam...Tényleg átverés lett volna? És Ha igen, akkor kik voltak a kitervelői? Egyáltalán miért tettek volna ilyet?2016. febr. 11. 22:16
91/130 Rubicon87 válasza:
Bocs 77-es de most egy féleszű el is elég foglalkoznom. Majd talán máskor.
92/130 anonim válasza:
Érdekes, hogy az követeli a leghevesebben a forrásokat (Rubicon87), akitől még soha egytelen egy forrást sem láttam ezen az oldalon.
Nem hiába van az is, hogy a szamár kiabál a leghangosabban.
Ezek mondjuk jó kiinduló pontok, arra, hogy minimum a hivatalos verzióban kételkedjünk, miszerint a „barlangból kecskepásztorok meghackalték a Pentagont”-al valami nem stimmel:
https://www.youtube.com/watch?v=rIHl0RmaAww
https://www.youtube.com/watch?v=5gBmb0_uquU
Arra meg a kedves Rubikkon még mindig nem válaszolt, hogy miért omlott össze magátol a WTC 7-es épület?
93/130 anonim válasza:
Mit hazudok konkrétan? Van pofád ezt írni, mikor itt az egész topik bizonyítandó mit írtam és mit nem?
94/130 Rubicon87 válasza:
"ma 20:29"
Az orrod alá lett tolva és még így is hazudozol és játszod a hülyét? Lehet ez otthon bejön de itt nem. :)
95/130 anonim válasza:
Na nem, konkrétan told már ide a hazug mondatomat!!!
96/130 Rubicon87 válasza:
Olvas vissza, pár hozzászólással előbb írtam. Azon nem segíthetek hogy nem tudsz olvasni.
97/130 Rubicon87 válasza:
Mellesleg a mondataid javarészt hazugságól állnak, de ez most részletkérdés.
98/130 anonim válasza:
Arra már reagáltam, miszerint nem írtam olyat, hogy írtam volna forrást. Na szúrd, hol írtam ilyet! Ja nem tudod:D
99/130 Rubicon87 válasza:
már szó szerint be lett másolva te kis hazudós. :)
100/130 A kérdező kommentje:
Oké, elég...100 válasz után sajnos túl sok infót kaptam, sok az ellentét és az érdekes feltételezés is...de ez mostmár veszekedés, új infó nincs, de azért köszönöm :)
2016. febr. 13. 20:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!