9/11 Átverés vagy igaz?
Ohh, Okés :D
Amúgy szépen kérlek ne hagyjátok abba, hátha születik egy új összeesküvés-elmélet :D
" ma 20:42"
hát igen, ez a várt válasz egy nímandtól. Látom nehezen megy az olvasás értelmezés. De ettől függetlenül mondtad amint mondtál, amit külön be is másoltam neked, de persze ezt tagadod. Nekem ebből egyértelmű hogy nem vagy komplett.
Az pedig hogy szerinted nem kell forrás az agymesésedhez csak az ostobaságod mutatja. Ha holnapig esetleg megtanulsz olvasni és képes is vagy értelmezni azt akkor majd visszatérünk a hazugságaidra.
Akkor spekuláljunk, szerintem az amerikai kormány töröltette mert rájött hogy mindjárt megfejtitek a titkát... Nevetségesek vagytok, nem kell töröltetnem a szánalmas hozzászólásaitokat.
Látom a forrás még mindig nincs itt, ergo nem is tudsz semmit sem mutatni, azzal ellentétben amit mondtál te kis hazudós. Nem is számítottam másra, hiszen csak egy konteós vagy aki vita helyet vagdalkozik és x oldalon keresztül sír hogy nem mutat forrást, vagy már mutatott de nem olvassuk el. Ezek vagytok ti, szánalom a köbön. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!