9/11 Átverés vagy igaz?
Oroszok nyilvánosságra hozták Szept 11 WTC (9/11) terrortámadás feltárt eredményeit, bizonyítékait
Amerikai, angol és izraeli terroristák hajtották végre, 2 kilotonnás plutónium bombával, (10 centis neutron bomba) ami az amerikai hadseregtől szerzett tüzérségi eszköz.
Ügyes troll. Kicsit mondjuk szánalmas, hogy 15 évvel az események után még mindig kiválóan alkalmas a téma több tíz oldalas fröcsögőverseny létrehozására.
Értelme nincs az egésznek, a büdős életben nem fogjátok meggyőzni a konteósokat. Őket nem a tények érdeklik hanem hogy hihessenek a gonosz usa/izrael/stb. világméretű aljas összeesküvésében. Az sem zavarja őket hogy közben szénné égnek a fájdalmasan hiányos építészeti és fizikatudásukkal. Kísértetiesen hasonlít az egész egy vallásra, időpazarlás minden rájuk fordított perc.
Ja. Mivel az, hogy a kalasnyikovos sálas barlanglakó kecskepásztorok meghackelték a Pentagon biztonsági rendszerét és az amerikai titkosszolgálatok a fotelből ülve nézték végig ahogyan berepülnek a gépek a toronyba sokkal hihetőbb...
https://www.youtube.com/watch?v=bWorDrTC0Qg
És ki lehet magyarázni, hogy vajon mekkora ezekre az esély:
https://www.youtube.com/watch?v=-QUv9grv-WE
https://www.youtube.com/watch?v=4Uic7Z3RY34
Ja és még egy nagyon fontos dolog:
Még véletlenül se felejtsetek el lepontozni és idekeverni a gyíkemberes marhaságaitokat!
"hagyták Perl Harbornál is a veresége"
inkább nem mennék bele a többibe mélyebben. De ez érdekel. Mi van Pearl Harbou-ral?
"ma 01:28"
nevetségesek a rajzfilmes linkek.
„inkább nem mennék bele a többibe mélyebben. De ez érdekel. Mi van Pearl Harbou-ral?”
Ez a kérdés Pearl Harborról vagy 9/11-ről szól?
„nevetségesek a rajzfilmes linkek.”
Nem láttam, hogy kiszámoltad volna, hogy mekkora az esély erre?
"ma 02:47"
Nem látom, hogy ez bármit is bizonyítana. A konteosok nagyszerű logikáját követve, ha például az én születésnapom elhangzik 1 rajzfilmben, vagy sorozatban akkor az is valami ármány része. Ha van egy film amiben Olaszországban földrengés van ami később a való életben is megtörténik akkor pedig egyértelműen az árnyékkormánya hibás. Szóval fiúk lányok, Ennek mi a franc értelme van? Tudom hogy szeretnétek mindenbe belemagyarázni a tutit, de nem igaz, hogy nem látjátok, hogy ez már az elmebetegség határát súrolja. Mellesleg, kik voltak akik beletették ezeket a rajzfilmekbe? És miért? Mármint a ti "elméletetekben" ez miért történt meg? Kit akartak figyelmeztetni? A 6 éves kis Jacket aki nézi a Kacsameséket?
"Ez a kérdés Pearl Harborról vagy 9/11-ről szól?"
a kérdést neked címeztem vagy nem? Persze ha egyszerre 2 felhasználónévről is nyomod és csak belezavarodtál akkor megtudom érteni.
Elmebetegségről beszél az, aki minden egyes konteó kérdéshez beírja, hogy mekkora hülyék a konteósok :D
Hányszor írtad már le?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!