Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Vajon miért van jó ideje...

Vajon miért van jó ideje felfüggesztve az ingyenenergiáról szóló K-fórum?

Figyelt kérdés

Erről van szó:

[link]

Legutóbb a gyakorlatban is működő mágnesmotorokról volt szó. Lehet hogy valakiknek ez nem tetszett hogy ilyen információk terjedjenek?

2014. ápr. 24. 18:33
❮❮ ... 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 ... ❯❯
 891/1938 NeoSzZ ***** válasza:

Állítólag ez lenne a Szabó László féle cucc kicsiben.

https://www.youtube.com/watch?v=gBnLiuCT174

nagyon keveset lehet látni belőle.

Ami nekem feltűnik, két tárcsa is forog, az egyik lassabban, a másik gyorsabban.

Az egyik elgondolásomra hasonlít, de ott nem egymás felett, hanem egymás mellett van a két tárcsa különböző fordulatszámmal.

Itt ez praktikusan egy tekercs sor előtt mozgatja a gyorsabb mágneseket amik gondolom, áramot termelnek.

Ha ez a megtermelt áram kell, hogy meghajtsa a két tárcsát. (nem tudom, hogyan, talán villany motorral az egyiket)

De ez már találgatás. A lényeg az lenne, hogyan tud forogni az egyik tárcsa a másik előtt gyorsabban. (minkét tárcsán mágnesek vannak)

Ha valahogyan megoldotta, hogy a tárcsák mágneseinek közeledése vonzáson/távolodása taszításon alapszik és a másik fázis mágneses hatás nélkül történik, akkor jónak tartom.

De ez nem derül ki a videóból...

2015. aug. 24. 14:06
 892/1938 NeoSzZ ***** válasza:
100%

Nem nagyon bízok benne, de azért elemzem tovább.

https://www.youtube.com/watch?v=gBnLiuCT174

A két különböző sebességgel forgó mágnesekkel ellátott tárcsa között van egy fém tárcsa hézagokkal/lyukakkal.

Ez vagy forog, vagy nem, nem látszik.

Viszont, a lyukat elhagyni bármelyik tárcsán lévő mágnesnek, nem egyszerű.

Nem mondható el, hogy a mágnesek távolodása ellenállás nélküli, vagy hogy könnyű lenne...

2015. aug. 24. 15:58
 893/1938 idegen.1 ***** válasza:
100%

Józsikám!

Tisztázzunk valamit.

Bocs ha durva voltam...vagy leszek:)

Kb 30 éve az időm nagyobbik részét szabadenergia marhaságra fordítottam.Erre ráment egy házam ára és két családom.

Az emberek különbözőek.

Egyik tud veszíteni,és megpróbál segíteni a többinek,hogy ők legalább ne veszítsenek.(ez vagyok én)

A másik nem tud,és nem akar veszíteni.Mindenképpen vissza akarja nyerni az elvesztegetett időt,pénzt,paripát.(ez az Egely és még sokan mások)

A harmadik hasznot húz ezekből és a laikus,de anyagi erőforrásokkal rendelkező,kizárólag profitorientált ostobákból.(ez szabó lezli...The Ámerikai üzletember és a többi gyökér)

Folytathatnám,mert ez az "ördögi"kör is körbeér.

A kígyó a farkába harap.

Tudod már hogy hol a Te helyed: [link]

Előttem már nincsenek titkok.Nem kell elárulnod semmit.

Pontosan tisztában vagyok a lehetőségekkel és a korlátokkal.

Mondhatod nyugodtan,hogy antiszabadenergiás vagyok.

Így van!Az lettem.És vállalom is,mert biztosan tudom,hogy ilyen NEM lehetséges.

Számomra túl hosszú volt ez a tévút,de közben rájöttem valami másra.

Jól elvagyok szabadenergia nélkül.Nem ez a "MI" világunk legalapvetőbb baja.

Nem is jelentene megoldást semmiféle "szabadenergia".

Csak fokozná az amúgy is feszült helyzetet.

Még szerencse hogy lehetetlen.

Javaslat:

Szálljunk le a mennyekből,a felhőkről,a rózsaszín ködből a földre.Talajszintre ami reális.

Itt a földi tapasztalatok alapján,a realitás talaján van olyan effekt ami többletet ad?Bárki megismételheti és működik?

Ferde tekercsek????....Ferde vagy Te Józsi!

Mondj valami nagyonokosat.

Ígérem nem szólok bele.

El kell mennem szabira. Mercivel megyek Józsi,de csak négy kereke van.

2015. aug. 24. 22:56
 894/1938 idegen.1 ***** válasza:
100%

Jaa Józsi!

haverod ez a lezli?

Vagy miért nyalod a seggét?

2015. aug. 24. 23:16
 895/1938 anonim ***** válasza:
100%

Nem haverom a Lesli és nem nyalom semmijét.

"Kb 30 éve az időm nagyobbik részét szabadenergia marhaságra fordítottam.Erre ráment egy házam ára és két családom."

Hogy mehetett rá egy házad és két családod?

2015. aug. 25. 03:42
 896/1938 NeoSzZ ***** válasza:
100%

Szerintem azért lehetett így, mert nem sz@r@kodott annyit mint én!...

Nekem még csak az időm ment rá, anyagi erő nem sok.

De mindegy, ki mit gondol rólam, tudom magamról, hogy elég sok mindent le lehet szűrni pusztán elméleti fejtegetésekkel alapján is.

Amikor kész leszek az elméleti résszel, azért csak belevágok majd a gyakorlatba is.

(Valószínű, hogy majd az első pillanatban kiderül, teljesen másképp vannak a dolgok, mint gondoltam)

Van egy barátom, aki szintén belefogott a gyakorlati megvalósításba. Már nem nagyon tudom rávenni semmi féle kísérletre, mert ő is biztos abban, hogy nem lehetséges működő mágnesmotort építeni.

Egyébként azzal kezdte a gyakorlati megvalósítást, hogy vett 300 db. mágnest!...

2015. aug. 25. 12:08
 897/1938 idegen.1 ***** válasza:
100%

Neo!

Szerintem NE vágj bele!

Ne hidd hogy az "idő" ingyen van!

Az idő amit itt töltesz a földön,ennél(és az anyagi veszteségeknél is) sokkal értékesebb!

Azt mondja a szlogen:Az idő pénz!

EZ NEM IGAZ!

Pénzért meg tudod venni mások(munkások,rabszolgák,cselédek)idejét.

A Neked kiszabott időből szintén tudnak venni pénzért mások.

Te tudnál vásárolni többletidőt magadnak?(Ha rengeteg pénzed lenne)

NEM,mert ez lehetetlen.

Van aki időt áldoz arra,hogy erről filmet készítsen: [link]

2015. szept. 3. 22:10
 898/1938 anonim ***** válasza:
100%

Az emberek azért cseszték el idejüket és pénzüket a szabadenergiára, mert rengeteg szándékos félrevezetés jelent meg a működési magyarázatukat illetően. Ezért nem volt más választásuk mint megfelelő információk hiányában építeni.

A magyar nyelvű szabadenergia művekben van szó hipertérről, nullponti energiáról meg minden marhaságról. De egy árva szó sincs a szükséges információkról. Például az elektrotechnikában ismert bekapcsolási (mágnesezési) áramlökésről, tekercsek zárlatairól (Coil Shorting), stb. Például a Müller generátor sem csak egy egyszerű impulzus üzemű töltő. Mert a tekercsek ki- és bekapcsolása külső mágneses tér jelenlétében történik. Amivel kapcsolatban Csüszi is rakott fel videókat "Mágnes és ferrit" címmel. Ludvig is írt a K-fórumon néhány dolgot a témáról mikor a Tetrahedron motor volt a téma.

A műszaki rajzoknál és leírásokban egy-egy véletlen tévedés, elírás előfordulhat, de azt azonnal meg is látják a szakemberek és nem okoz gondot. De a szabadenergia területén a szándékos félrevezetések sokasága az valami borzasztó. Egyik ismerősöm szokta említeni például az Energitech összejöveteleket, ahol az emberek foggal-körömmel nagy erőket fektetnek a szabadenergia szándékos hátráltatásába.

2015. szept. 4. 10:28
 899/1938 idegen.1 ***** válasza:
100%

Nem kell nagy erőket befektetni annak megfékezésére ami nincs.

Valódi,kézzelfogható erő nem keletkezik önmagából,ezért semmi erőt kell befektetni a leküzdésére.

A virtuális szabad energia az más!Az ellen virtuálisan lehet harcolni...gondolatban,időt pocsékolva a nagy semmiért.

Azt írtad:"Az emberek azért cseszték el idejüket és pénzüket a szabadenergiára, mert rengeteg szándékos félrevezetés jelent meg a működési magyarázatukat illetően."

Ez így igaz!Egyetértek.Egy kicsit kiegészíteném:

Az emberek többsége tapasztalatlan,tudatlan(tisztelet a kivételnek).

NINCS és nem is lehet értelmes "működési"magyarázat.

Ezért van csak ködösítés és mellébeszélés.

Egy kis kitérő a szabad energia pályáról.(ami egy nagyon vékony szelete az emberkedésnek)

Van isten vagy nincs?(függetlenül attól,hogy akinek van az mind másképp nevezi)

Mit könnyebb bizonyítani,a létét vagy azt hogy nincs?

Vagy vizsgáljuk meg az élet értelmét?

Van?Vagy nincs?...talán valami felsőbbrendű értelme van?

Egyiknek van másiknak nincs?...olyan nincs!

A nagy univerzum számára a föld az összes élőlényével és Veled együtt csak mikrobák,anyagátalakítók.

Mint ahogy Te használod a kicsiket erjesztésre.

Kovászos uborkát csinálsz,kenyeret,pálinkát,sajtot...stb.

Nem tudom honnan származik e mondás:Isten az embert a maga mintájára(képére)teremtette.

Akárki mondta egyetértek,de csak a fogalmazási zavarok tisztázása után.

Isten= Természet.

A természet törvényei kegyetlenek,de működnek!

Az ember törvényei nem működnek.Már a hívőknél sem.

Miben hiszel ember?Nem hiszed el hogy átvernek?

Ha téged átvernek akkor Te továbbra is átvered a felnövekvő nemzedéket?

Újszülöttnek minden vicc új...igaz?

2015. szept. 4. 23:26
 900/1938 anonim ***** válasza:
100%

Nem a szabadenergia vezette félre az embereket. Hanem azok az emberek akik szándékos félrevezetéseket tettek közzé róla. Az embereket nagyon vonzza a misztikum, a vallás, az ezotéria és más nem korrekt dolgok.

Viszont a fizika nyelvén korrektül leírt dolgokkal nem így vannak az emberek. Az nem vonz tömegeket. Pont azért nem mert korrektül van leírva. Például a tekercsek zárlataival vagy mágneses tér jelenlétében történő bekapcsolási jelenségeivel senki sem foglalkozik. Legalábbis nem tömegesen. Mert az elektrotechnika is leírja.

De ugyanígy Enzo mágnesmotorjaival sem foglalkoznak tömegesen:

https://www.youtube.com/watch?v=rzgOjJVKxNc

https://www.youtube.com/watch?v=hyzJbB-OdpU

Mert nem fedezhető fel benne hazugság, félrevezetés, népámítás, ezotéria de még csak politika sem.

A korrekt információkra nem kell haragudnunk. Mert azok akkor is tények.

2015. szept. 5. 08:37
❮❮ ... 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!