Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Vajon miért van jó ideje...

Vajon miért van jó ideje felfüggesztve az ingyenenergiáról szóló K-fórum?

Figyelt kérdés

Erről van szó:

[link]

Legutóbb a gyakorlatban is működő mágnesmotorokról volt szó. Lehet hogy valakiknek ez nem tetszett hogy ilyen információk terjedjenek?

2014. ápr. 24. 18:33
❮❮ ... 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 ... ❯❯
 881/1938 anonim ***** válasza:
100%

A "világító oszloptrafó"-t kifelejtettem. A földön lévő trafó mellett egy villanyszerelő lakik, aki nem tudta eladni a házát a trafó miatt. Pert nyert az áramszolgáltatóval szemben. Pedig a tárgyaláson a cég által megfizethető sztárügyvéd lapozta fel az egyik elektrotechnikai könyvet, hogy bebizonyítsa hogy a zárt mágneses körből nem szóródik ki a fluxus. De szerencsére a bíróságot a valóság érdekelte és helyszíni vizsgálatot rendelt el. Ma már lemezből készült házban van az a trafó és nem is hallani a búgását, tehát a trafót is kicserélhették.

Ha találkozok azzal a villanyszerelővel, figyelmébe ajánlom ezt a fórumot, vele vitasd meg hogy a trafó mellett a tekercsre kötött izzó nem világíthatott. Mert a valóság mégis mást mutatott mint a tankönyvek. Ennek oka az, hogy bizonyos feltételek megváltozhatnak. Például a nagy terheléskor telítődés közelébe mehetett a vasmag, és máris szinte légmagossá válhatott a trafó. És akkor mi tartja kordában a fluxust? Talán az Elektrotechnika Törvénykönyv 234. cikkének 6. §-ában leírt törvényerejű rendelet?

Visszatérve a szabadenergiára:

Három fő csoportba lehet őket sorolni:

1. Mágnesmotorok (leginkább a Perendev-félék)

2. Impulzus üzemű molekulabontás (leginkább akkutöltés)

3. Az energiaképlet négyzetes részének összegzésén alapuló módszerek (leginkább az I+ΔI elven működő mozgó alkatrész nélküli készülékek).

2015. aug. 23. 10:26
 882/1938 anonim ***** válasza:
100%

"vele vitasd meg hogy a trafó mellett a tekercsre kötött izzó nem világíthatott.....a nagy terheléskor telítődés közelébe mehetett a vasmag"

Ha telítés közelébe megy egy trafó,akkor az már teljes kihasználás szélét súrolja,és a védelem nemsokára lekapcsol.Ha mást nem is veszek figyelembe.

Még egyszer,1MVA-es tr kb 70%-os terhelésnél a mellé közelített (DIL00-220V és LED) tekercs kb 20cm-ről sem világított.0.5 és 0.2MWA trafónál dettó.

A hegesztő tr. meg eleve szórt fluxussal dolgozik,így kár is belekeverni.

2015. aug. 23. 10:59
 883/1938 anonim ***** válasza:
100%

De ha a bírósági határozatot mellékelném amiben kötelezték a szolgáltatót a panasz megszüntetésére, azzal sem jutunk előbbre a szabadenergia terén. Csak akkor ha a szabadenergiával foglalkozunk.

Ahogy írtam, 3 fő csoportból lehet válogatni:

1. Mágnesmotorok, (Perendev)

2. Impulzus üzemű akkutöltés, (Mozgó alkatrész nélkül, esetleg a Müller)

3. Az energiaképlet négyzetes részének összegzésén alapuló módszerek (lehetőleg a mozgó alkatrész nélküliek, I+ΔI)

2015. aug. 23. 13:31
 884/1938 NeoSzZ ***** válasza:
100%

Előbb leírtam, (szerintem) hogyan lehetne a legtöbb energiát kinyerni egy olyan eszközből, ahol a vas közeledik a mágneshez.

(Magán levelezésben Ludwig is elismerte, hogy igazam van)

Pedig, csakis a kinyert energiából lehet gazdálkodni!

Én azon az elven vagyok, hogy a mágneses vonzás megszüntetéséhez kevesebb energia kell, mint amennyit a mágnes ad a vas közeledésekor.

Erről az elvről van itt valakinek véleménye?

2015. aug. 23. 14:49
 885/1938 anonim ***** válasza:
100%

József!

......azzal sem jutunk előbbre a szabadenergia terén. Csak akkor ha a szabadenergiával foglalkozunk.......

Egy részről az általad felsorolt három támpont nem szabadenergia.Mert az elsőn kívül mindegyikhez keményen energiát kell befektetni.Az I+ΔI meg sajna keményen visszahat a tápfeszültségre ill áramfelvételre.Az első felvetésed meg még érdekes módon nem sikerült senkinek.Már akit ismerek,de arra az egy-kettőre ne alapozzunk így mutass be légyszives valami itthoni próbálkozást.Mondjuk TE mivel is foglalkozol??.A yutyúkon lévő átvágásokat meg hagyjuk.

A másik pediglen az,hogy csak akkor lehetne előrébb jutni ha lennének olyan GYAKORLATI megvalósított tények,kísérletek (eredményes vagy sem) amit kilehet tárgyalni.Belinkelt önjelöltek átvágásos anyagával ez felejtős.

Neo!

"Erről az elvről van itt valakinek véleménye?"

Igen,van! Csináld meg,mutasd meg nekünk (úgy mint más szokta) és akkor kitárgyaljuk.

2015. aug. 23. 17:36
 886/1938 anonim ***** válasza:
100%

"Az I+ΔI meg sajna keményen visszahat a tápfeszültségre ill áramfelvételre."

Így van. Például ennél a kísérletnél a bemenő energiát némely esetben még csökkenti is:

[link]

"...a mágneses vonzás megszüntetéséhez kevesebb energia kell, mint amennyit a mágnes ad a vas közeledésekor."

Szabó László a három videója egyikén is ezt említette, hogy így működik a mágnesmotorja.

2015. aug. 23. 18:11
 887/1938 idegen.1 ***** válasza:
100%

Azért jellemző ez Magyarországra,mert itt nem mindenki tök hülye.

Próbáltam visszafogni magam,hogy ne szóljak bele.

Sajnálom:NEM sikerült.

Nagyon is zavar néhány videó amit erőltetsz.

A legújabb három marhaság is zavar.

Nincs valami igazán meglepő újdonság a puttonyodban?

Perendev marhaság:mágnesek sorakoznak a forgórészen.

Több sor van,eltolva.

És?

Minden sornak megvan a holtpontja.

Egy sor már önmagában veszteséges,hiába építesz hozzá még ötöt hatot!Sok fázis eredője sem képes túljuttatni azt az egyet a holtponton,mert az eredő erő kiegyenlített.

Az IDŐ és az ERŐ ahol épp tart egy-egy fázis.

Bizonyítsd be hogy Neked működik!

A török úr mágnesmotorja kalapácsütésre működik...zseniális.

Szerintem vásárolj egyet és oszd meg a tapasztalataidat.

Csak akkor reklámozd,ha van Neked olyanod és elégedett vagy!Rendben?

Enzo motorról nem tudok és nem is szeretnék semmit mondani

Kérdezd meg azt aki megvette a hagyatékát.

Ne is nagyon erőltesd.

Idézet Tőled:

"1. Mágnesmotorok, (Perendev)

2. Impulzus üzemű akkutöltés, (Mozgó alkatrész nélkül, esetleg a Müller)

3. Az energiaképlet négyzetes részének összegzésén alapuló módszerek (lehetőleg a mozgó alkatrész nélküliek, I+ΔI)"

Ez mind marhaság!

Szabó László is kinyalhatja a seggem(ha megengedem)

Te tök hülye vagy,de lehet hogy is nem tehetsz róla.

Talán az őseid nem tudták hasznosítani a folsavat?

De van egy új szabadalommal védett folátösszetétel!

Csak Neked!

Marha.

2015. aug. 24. 00:28
 888/1938 anonim ***** válasza:
100%

Idegen, ha neked minden marhaság, akkor minek foglalkozol szabadenergiával?

Sem én, sem más nem fog közzé tenni hasznos infókat. Az okát jól tudod: Mert ha valaki közzé tesz valami értékes információt, akkor valaki mindig hülyeségnek kiáltja ki, ez által a többi olvasó sem foglalkozik vele.

Nem, én nem vagyok marha, mert megérte az eddigi munkám amit a szabadenergiába fektettem és használható készülékem is kialakulóban van. Hogy mi az? Hát az is hülyeség szerinted, így nem fáradok azzal hogy eláruljam. Most is jót röhögök rajtad, amiért mindig hülyeségnek kiáltod ki amiket írok. Ami miatt csak azért sem árulom el az újabb kísérleti eredményeimet, hisz az is hülyeség.

De nem vagyok szívtelen és kerestem neked egy nagyon komoly áramtermelő módszert:

[link]

2015. aug. 24. 01:01
 889/1938 NeoSzZ ***** válasza:
100%

"Szabó László a három videója egyikén is ezt említette, hogy így működik a mágnesmotorja."

Ezt be tudnád linkelni?

Nem vagyok képben, mit csinált Szabó László?

2015. aug. 24. 06:35
 890/1938 anonim ***** válasza:
100%

Az első két videót megtaláltam, de azt hiszem van több is. Ezek valamelyikén hangzott el, ha megtalálom akkor ide írom. Csüszi is végignézte ezeket a videókat, lehet hogy ő előbb megtalálja a kért mondatot egyik videón.

Mivel a videók hosszúak, röviden Szabó László egy kanadai üzletember, aki egy több tonnás mágnesmotort fejlesztett ki, ami itt Magyarországon készült el. Hatásfoka 140...150 % között van.

1. rész:

Tabuk, titkok, tények Forradalom az energiatermelésben Leslie Szabó és Egely György hatoscsato

https://www.youtube.com/watch?v=U64DLuFfRm4

2. rész:

Tabuk, titkok, tények: Forradalom az energiatermelésben II. Leslie Szabo és Egely György 2014.04.01.

https://www.youtube.com/watch?v=SNNJOA0BPdI

Azt tudom hogy azt említette, hogy a mágnesmotorja a vas és mágnes vonzását használja fel forgatásra, míg a vas távolodásakor a vonzóerőt megsemmisíti.

A Borotvaélen című könyvből itt egy oldal az EBM 720-as mágnesmotorjáról:

[link]

És a Minato motorról:

[link]

Valószínű hogy a ferde tekercsek célja ugyanaz lehet mint a Perendevnél (és Minato-nál).

2015. aug. 24. 08:51
❮❮ ... 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!