Vajon miért van jó ideje felfüggesztve az ingyenenergiáról szóló K-fórum?
Erről van szó:
Legutóbb a gyakorlatban is működő mágnesmotorokról volt szó. Lehet hogy valakiknek ez nem tetszett hogy ilyen információk terjedjenek?
"mert együtt talán több eséllyel tudtok összehozni valamit"
Na de tényleg,most komolyan.Szerinted mit milyen formában kellene keresnünk.Mi lenne a realitás,mit milyen formában kellene kutatni.És miért.
Nyilván te is sejtheted,hogy ez a kijelentés így édeskevés még akkor is ha vér komolyra gondolom.
Tehát ha a megtisztelő inspirációs szavaidat (mások felé) komolyan gondolod,akkor legyél kedves megtisztelni a válasszal is.Ellenkező esetben sajnos kénytelen vagyok azt mondani,hogy te sem vagy különb az ide írogatóknál.(én is csak ide büfögök,de semmi konkrétumot nem vagyok hajlandó mondani)
Együtt sokmindent létre lehet hozni,egy kivétel van:A lehetetlent együtt SEM lehet létrehozni.
"""Egy dolog biztos: mindig is volt és mindig is lesz ingyenenergia."""
...hmm.Nevetséges.
Miért vagy ebben olyan biztos?Pont abban ami sosem volt és soha nem lesz.
Nos erről beszéltem.Bárhol bárki is volt nyitott az értelmes párbeszédre, mindig is csak hallgatásba torkollott az egész.
"Abból soha nem lesz megoldás! "
De a hallgatásból sem.
Hmmm...Értelmes párbeszéd az ingyenenergiáról?
A "feltalálók" nem beszélnek...inkább lapítanak,amikor konkrét kérdésekre korrekt választ illene adni.
Remek!
Fénykapu II.változat.
De van egy jó hírem:Ingyenenergia nem létezik.
Nincs,sosem volt és nem is lesz!
Azon egyszerű természetes oknál fogva,hogy:LEHETETLEN.
Jajj neemáá?!! Mivel foglalkozik az a semmivel nemfoglalkozó fórum?Orgongenerátor.Gratula. Elkezdték oszt jól abbamaradt.
JÓZSI hol vagy??? Segítsd a népet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!