Vajon miért van jó ideje felfüggesztve az ingyenenergiáról szóló K-fórum?
Erről van szó:
Legutóbb a gyakorlatban is működő mágnesmotorokról volt szó. Lehet hogy valakiknek ez nem tetszett hogy ilyen információk terjedjenek?
Na mi van elvtársak?Miért nincs ÉRTELMES érvelés?Értelmes beszélgetés kell?Akkor tudod mi a dolgod.
De addig marad rátok az idegen által használt "becenevek" tömege.
Na mi van elvtársak?Miért nincs ÉRTELMES érvelés?Értelmes beszélgetés kell?Akkor tudod mi a dolgod.
De addig marad rátok az idegen által használt "becenevek" tömege.
"kiitos nevű felhasználó válasza:
Bocsi mindenkitől akit felbőszítettem "...nincs semmi baj,szerintem csak ezt a sügér Józsit bőszítetted fel.
Adod alá a lovat?
Jól látod Józsikám:Nem tűröm a csalókat és a hazudozókat!Még akkor sem,ha"csak" egyszerű hívők.Nincs probléma azzal,hogy hiszel valamiben...ami nem lehetséges.
Ott kezdődnek/kezdődtek/ a bajok amikor már magadnak is hazudsz és elhiszed.Innentől fogva minden amit megalapozatlanul(bizonyosság hiányában)terjesztesz:BŰN.
CSALÁS és HAZUGSÁG.
Sajnálom,de ez van.Lehetne persze normális módon beszélgetni erről a témáról/vagy bármiről/,de egy kőfejűvel ez lehetetlen.(mint a szabadenergia).
"Az ország jelenleg.... "
Nem az ország,hanem az egész Föld bolygó...
"Már egy jó ideje csalókból,hazugokból szemfényvesztőkből áll.Nem kell itt sehová állni.(inkább tova kellene)"
...Hová kellene menni?:)
Hmm...ez a szabadenergia csak egy vékony szelet,de nagyon jól rávilágít a "mi világunkra".
Csalás,hazudozás,legendák,fegyverek,drogok,háborúk...stb.
Józsi!
Rajtad a sor!Bizonyíts!
"Józsi!
Rajtad a sor!Bizonyíts!"
Nem fogok, ahogy más sem. Mert a Napnál is világosabb lett mára, hogy senki sem akar balek lenni.
Kemény Károlyt említem példának, aki a világon először (a te szavaiddal élve) bizonyított, vagyis közzé tett tranzisztoros áramköröket 1930 körül. Aztán mi történt, azon kívül hogy mára mekkora változást okozott a tranzisztor az életben? Az történt hogy kb. 10 évvel később két amerikai Nobel-díjat kapott miszerint feltalálták a tranzisztort. Elég világos ugye?
Majdnem balek lettem én is. Mivel már gyerekkoromban rájöttem arra hogy például a lemerült és teljesen gyenge elemmel hogy lehet mégis jól futtatni például egy játék vasutat vagy fényesen világítani egy izzót. Ezt az egyszerű trükköt elkotyogtam, majd 3 hiéna leszabadalmaztatta, egy másik meg még gyártásba is akarta vinni. Hát Kedves Elvtársak és Elvtársnők, ez így NEM működik! Az bizonyára jól működik itt a keleti blokkban hogy a nép verítékén létrehozott gyárakat elvtársak privatizálják haveri alapon, de az mint láthattuk az eddigi évek során, nem működik hogy valaki megalkot valamit, másoké meg minden vele járó érdem. Márpedig a fórumozók is szokták emlegetni Neo-t aki szerintük így akart meggazdagodni és szabadalmat szerezni: "Na, álljatok neki elemezni a mágnesmotoromat!".
Azt hiszem a szabadenergia témát ezennel lezártuk. Valószínű valamikor elterjednek, mivel kétségtelen hogy technikailag lehetségesek, de társadalmilag még nem.
"Nem fogok"
Akkor menj innen. Nincs helyed itt, ide csak tisztességes embereket várunk.
"ahogy más sem."
Akkor menjenek ők is.
"Mivel már gyerekkoromban rájöttem ..... Ezt az egyszerű trükköt elkotyogtam, majd 3 hiéna leszabadalmaztatta"
Na most rázott meg végleg a Józsi féle áram.
Hiába no,egy géniusz a mi Józsink.
A mi kicsi Józsikánk,értitek Béláim?!
Hát miért nem akarjátok elfogadni és megérteni a mi kicsi Józsikánkat?Pedig kitaníttattuk!
Hát ilyenek vagytok?Elüldözitek? Hát hiába hordja ki a "gyermekét" nektek?
Béláim!?Mi lesz így velünk,gondolkodjatok!!
Ja, most jövök rá hogy a kép így is felrakható:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!