Vajon miért van jó ideje felfüggesztve az ingyenenergiáról szóló K-fórum?
Erről van szó:
Legutóbb a gyakorlatban is működő mágnesmotorokról volt szó. Lehet hogy valakiknek ez nem tetszett hogy ilyen információk terjedjenek?
Ezen a rajzon az y-al jelölt két távolság nem változik a folyamat során:
Viszont ezen az animáción az az y távolság fokozatosan nő miközben a két mágnes egy vonalba kerül:
Ahogy ezen az animáción is ugyanez figyelhető meg, tehát ahogy egy vonalba kerül két mágnes, fokozatosan nő a köztük lévő (korábban y-al jelölt) távolság:
Ez nem csak az y irányú erőt, de az x irányút is befolyásolhatja. Gőz László erőkkel fogalmazta meg, ábrával együtt érthető is volt hogy mire gondolt, de pontosabb munkavégzéssel megfogalmazni. Vagyis az x irányban befektetett munka kisebb mint az y irányban kapott munka. Ebben az esetben, ha függőlegesen elmozdulhat a mágnes:
A mágneseknél ismert egy hasonló jelenség, hogy befektetsz a mágnes elmozdításába x J munkát, aminek hatására a mágnes elvégez egy nagyobb, y J munkát. Ez a Searl effektus, SEG, amikor kis munkabefektetéssel megmozdítod a mágnest a kerület mentén, erre hirtelen körbeszalad a nagy mágnes kerületén.
Itt a videó elején látható ez a kísérlet:
https://www.youtube.com/watch?v=pL6KFGyEnj4
József voltam.
József!
Ha a taszításból munkát akarunk kivenni, előbb össze is kell nyomni a mágneseket.
Örülj annak, ha oldalról könnyebb összetolni őket, mint szembből.
Összetolni úgy kellene őket, hogy ami alá kerül az oldalsó mágnes, az áll.
Ez után két dolog történhet a két álló, de már összetolt mágnessel.
1. Ha elengeded azt, amit betoltál, ideális esetben nem történik semmi, gyakorlatila viszont a betolt mágnes úgy megy vissza, ahogyan jött. (vagy tovább ugrik, de az a közeledésmek a szimmetrikus ellentettje.)
Ez csak annyi, mint amikor a rugót összenyomod és utána elengeded.
2.Elengeded azt a mágnest, ami alá betoltad az oldalsót.
Ha igaz, ekkor nagyobb erők jelennek meg.
A lényeg a szakaszos működés. A Gőz féle motor is ezen bukhatott meg.
Tulajdon képpen az egész arról szól, hogy két összenyomott mágnest hogyan engedünk szétcsúszni.
Ha szétcsúszáskor az oldalirányú erő kevésbé hasznosul, akkor úgy is kell a két mágnest összetolni (kevesebb befektetéssel).
Ha ebbe az egészbe van valami, az csakis abból lehet, hogy a működés szakaszos!
Nem az megy tovább amit betolsz, hanem a másik (álló) mágnes indul meg abba az irányba, amerre nagyobb a taszító erő. (felfelé)
Ha igaz az, hogy oldalról kevesebb erő kell két taszító mágnes összenyomáshoz és ugyanakkor ezt a műveletet nem kell hosszabb úton végezni, mint amikor a mágneseket a pólustengelyekkel egybevágólag toljuk össze, akkor idáig van egy mágnes fegyver. (több kinyert, mint befektetett energiával)
De arról, hogy lesz ebből körmozgás, lövésem nincs!
József!
A SEARL effektus az antigravitációról szólna, nem a mágnes motorról.
Ez valami olyasmi lenne, amiről József tett fel animációt.
https://www.youtube.com/watch?v=wO5ASxjwi14
De, 3:15-nél, 3:21-nél és 4:17 látszik a középső henger alatt egy villanymotor, amit egy ékszíj köt össze a középső hengerrel.
És nem szakaszos működésű.
Nem vagyok meggyőzve.
Kellene valami kísérlet, ami bizonyítaná, hogy az oldalról betolt mágnes kevesebb bevitt energiát igényel, mint amennyi keletkezik a másik távolodásakor.
A kevesebb erő még nem elegendő. A munka számít...
Józsikám!
Nagy örömömre előkerült a puttonyodból egy újabb marhaság.
Bocs a közvetlen(bizalmas)stílusért!Most már tudom,hogy van kis kalapácsod és ezért nézel minden problémát szögnek!
Te jártál a Fülöp szigeteken tangapapucsodban bringával?
Láttad a "NAGY"művet?Méregettél rajta,vagy borozgattál a "feltalálóval"??
Ezt most hagyjuk.Folytassuk a befejezetlen témát.
Azt mondtad:"A Horváth vízbontó tekercséből sem, vagy a Müller tekercséből sem jön ki több energia, ezt idegen nélkül is tudjuk. Ennek ellenére az ezen az elven működő molekulabontós (akku impulzustöltős, vízbontós) találmányok sokasága született."
Akkor tisztázzuk:A sok szabadenergia feltaláló(nevüket most nem sorolom újra)ezeket a bonyolult gépeket csak körítésként hozták létre,ködösítés céljából,hogy a valós működési elv ne legyen hozzáférhető Jancsika számára.
Összegezve:A működési elv a "molekulabontás impulzusokkal!"
Zseniális!
Egy apró kérdést itt be kell szúrnom:Az akku nélküli szupertalálmányoknak mi az elve?(Akula..stb)
De ássunk mélyebbre mint a molekulabontás.
Van kémiakönyved?Aludj ma vele.
Beszélgessünk a vízről.
Ha igaz az eddig felfedezett kémia akkor a hidrogén egy elektront tartalmaz,az oxigén kettőt.
Amikor egyesülnek két elektron felszabadul.(KETTŐ)
Vízmolekula keletkezik+hő.
Amikor szét akarod bontani ezt a kötést:Két elektront kell adni,hogy két hidrogén és egy oxigén keletkezzen.
(+hő és egyéb veszteségek,de ezt már megszoktam hogy ne vegyük figyelembe)
Akkor hogy is van ez????
Impulzussal fénysebességgel betolsz két elektront,a többi vízmolekula megijed és szétválik?
Ezután bevezetjük az így nyert gázt egy max 30%hatásfokú
sátánmotorba és meghajtunk vele egy bedini(vagy müller..stb) generátort és irány a tenger!
Te el vagy tévedve!
Nem építettem soha müller gépet.
Az van nálam amit Te reklámozol.(mint bérelhető szabadenergia gép)
Kicsi a világ...
Tudod a helyi villanyszerelő véletlenül a haverom.
Félkészen kaptam,igaz.De miből gondolod,hogy félkészen akartam működtetni?
Ne aggódj minden ésszerű módban kipróbáltam.Sokat tanultam belőle.
Részemről befejeztem,azért mondtam hogy viheted.
Segítek.
Két egyforma mágnesről van szó?
Taszítják egymást.
Azonos erővel.
Oldalról is,szemből is.
Az egyik körpályán a másik sínen?
Az erők ugyanazok,csak az ÁTTÉTEL más.
Bocs Neo,de mágnesekből sem !lesz többlet.
Newton:Hatás ellenhatás törvénye még ma is igaz!
Akkor is ha(Einsteinnek,Teslának,vagy a többi...itt most nemsorolnám) nagyokos tudós feltalálónak nem tetszik.
Valójában nem is Newton törvénye ez.
Ez a TERMÉSZET törvénye,de le a kalappal előtte.
"De miből gondolod,hogy félkészen akartam működtetni?"
Idézet a 774-es hozzászólásodból:
"...felajánlok neked,vagy bárkinek egy ingyen elvihető müller/neogen motor generátor mechanikát. Induktivitásmérőd van,elektronikát,vezérlést olyat csinálsz amilyet akarsz."
"Bocs Neo,de mágnesekből sem !lesz többlet."
Vagyis kijelented hogy az Enzo által videón közzétett mágnesmotorokat például hajszárító szele hajtotta.
Gondolom ezt is: [link]
"Valójában nem is Newton törvénye ez."
Nem hát, hanem Idegen Törvénye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!