Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Vajon miért van jó ideje...

Vajon miért van jó ideje felfüggesztve az ingyenenergiáról szóló K-fórum?

Figyelt kérdés

Erről van szó:

[link]

Legutóbb a gyakorlatban is működő mágnesmotorokról volt szó. Lehet hogy valakiknek ez nem tetszett hogy ilyen információk terjedjenek?

2014. ápr. 24. 18:33
❮❮ ... 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 ... ❯❯
 791/1938 anonim ***** válasza:
100%

Úgy néz ki hogy te nem érted az akku működését. Mert akkor nem írtad volna hogy szulfátos akku szükséges. Hanem tudnád hogy a töltési folyamat sem más mint szulfátbontás. Meg hogy a szulfát- vagy akár vízbontás könnyen elvégezhető rövid idejű de kis energiájú impulzusokkal. Meg azonnal eszedbe jutott volna hogy a Tesla Switch elve is ugyanez. Ott is csak egymásba töltögeti a 2-2 akku páros az energiát, viszont rövid idejű impulzusokkal. Erről olvashatsz itt:

[link]

Ha mindezt hamis igének hiszed, arról nem tehetek. Pedig számtalan ilyen áramkört kipróbáltam, ahogy sok ismerősöm is, mindegyiket sikerrel, de a jó hatásfokúak ezek az impulzus üzemű motorok lehetnek.

Bizonyára azt hiszed hogy minden ember szélhámos, tehát én is, és át akarok vágni másokat. Nem, pont a szélhámosság ellen küzdök az által hogy ne adhassanak pénzért az embereknek energiát amihez ingyen is hozzájuthatnak. De ha neked ez nem tetszik, akkor sokszor elhatároztam már hogy kizárólag saját és hozzátartozóim részére fogom a szabadenergiát csinálni. Az embereknek meg joguk van nem igénybe venni a szabadenergiát. Érdekes de a szerb akadémikus oldalán alul ezt a képet találtam, amit én is emlegettem:

[link]

A kép forrása: [link]

Nacsak, már nem csak én vagyok hülye de már az akadémikusok közt is akad. :))

2015. aug. 11. 00:06
 792/1938 anonim ***** válasza:
100%

Idegen, te is hasonló embertípus vagy, mint akiket például a szülőfalumban lehetett tapasztalni. Vagyis a szocializmusban mindegyiknek volt vastagon fizető állása, ráadásul többségének dolgozni sem nagyon kellett hanem mi dolgoztunk helyette. Tetőteres házakat húztak fel, balatoni nyaralóval, stb. Ennek ellenére úgy szidták a rendszert mint ha valami rosszat tett volna velük. Aztán a 90-es években bekövetkezett a kéjérzésük amire vágytak, megszűnt a proletárhatalom. Ma közmunkát is protekcióval kapnak, a falu lakossága a harmadára zsugorodott, valamint a kétévente születő gyerek gumi nélküli biciklin jár a szegénység és rezsirabszolgaság miatt. Ennek ellenére ma egyik sem szidja a rendszert. Azt, amelyik nyomorba döntötte őket.

Ha ismét visszatérne egy kizsákmányolástól mentes világ, ahol nincs tőkés aki hatkerekű mercivel jár a proli verítékéből, akkor valószínű ismét az elnyomott lenne az első aki pokolra küldené az igazságos rendszert. Ahogy Idegen is teszi a tiszta és becsületes úton nyerhető energiával.

2015. aug. 11. 00:35
 793/1938 anonim ***** válasza:
100%

Idegen, ezen a képen te vagy a kalapáccsal a kezedben?

[link]

2015. aug. 11. 00:40
 794/1938 idegen.1 ***** válasza:
100%

Én nem tartalak szélhámosnak ember.

Az írásaid alapján kialakult egy kép bennem,ami nem teljesen tükrözi a valóságot.

Pillanatnyilag valami tökkelütött idiótának soroltalak be.

Javíts ki ha tévedek.

Te irtad a szulfátos akkut te szerencsétlen!

Én mint Jólnevelt tanuló csak válaszoltam.

1:Olvasd vissza!

2:Az impulzusokat miért erőlteted?

Nem érted mert kínai Neked?

Teljesítmény=Áram-feszültség-IDŐ!

Az idő kulcskérdés!

Integrálni kéne a szkópon látható jeleket.

3:Akkumlátor.

Nézz utána hogy működik,milyen anyagok vannak benne,mi történik töltéskor/kisütéskor.

Mikor és miért keletkezik "durranógáz?

4:"Tesla Switch elve" is marhaság...ugye ezt sem gondolod komolyan?Vagy ilyen szerkezettel hajtod a villanyórádat?

Idézek ebből: [link] egy részletet:

"Ha 1 J munkát 1 s alatt végzünk el, akkor 1 W teljesítményt kapunk. ( 1 W = 1 J/s ).

De ha 1 J munkát 1 ms alatt végzünk el, akkor 1 kW teljesítményt kapunk.

És ha 1 J munkát 1 µs alatt végzünk el, akkor már 1 MW teljesítményt kapunk.

És így tovább."

Zseni vagy!De az idő nagy úr!A számok szinte zenélnek,de hol a többlet?Elbújt az időben?Vagy az éterből jön...az androméda ködből?

Az emberek többsége három számmal már nem nagyon tud mit kezdeni.Ez nem baj,csak akkor,ha Te nekilátsz a három számmal bűvészkedni.Te vagy a tudós(Te vagy a felelős)...hisznek neked,bíznak benned:Nem vagy szélhámos?

2015. aug. 11. 01:47
 795/1938 idegen.1 ***** válasza:
100%

Agyamra megy ez a tökfilkó!

Honnan tudhatnád Te hogy én milyen embertípus vagyok?

Értelmes embereknek nem okoz problémát leszűrni egy két írásból,hogy kiben mi lakik.

Miért vetted elő a szocializmust?A hatkerekű mercit?

Házakat,nyaralókat?

Kizsákmányolástól mentes világ???

Szép álom.

Tökmindegy,hogy ki van épp hatalmon.Ennek vagy annak nevezik magukat:MINDEGY!

Az adott szó már értéktelen.

A szavak már nem azt jelentik amire kitalálták és a valóságban használták.

A felhasználás módja és célja ledegradálta a szavakat arra a szintre amit ma gondolunk ha meghallunk egy szót.

Ami nem változott:Rabszolgatartó társadalom van a földön.

2015. aug. 11. 02:39
 796/1938 anonim ***** válasza:
100%

Úgyis hiába mondom neked, de minél nagyobb a töltő impulzus teljesítménye, annál nagyobb mennyiségű szulfát alakul át a töltött akkunak megfelelő ólommá illetve ólomoxiddá. Például egy ceruzával megpróbálhatod átlyukasztani az asztal lapját, hiába fektetsz bele 1 J energiát, az nem fog menni. De ha ugyanezzel az 1 J energiával egy csőben felgyorsítod a ceruzát nagy sebességre, akkor átmegy az asztallapon úgy hogy a hegye sem törik ki. (Lásd Brutális fizika című sorozat). Pedig mindkét esetben 1 J energiával próbálkoztál, de a második esetben nagyobb volt a teljesítmény. Ezért hatékonyabb az impulzus üzemű akkutöltés az egyenáramúnál. És ez nem csak elmélet hanem ki lehet próbálni.

Az nem számít hogy te milyen módszerrel alakítod át az akku lemezeit ólommá és ólomoxiddá, ami a töltött akku lemezeit jelenti. Átalakíthatod normál töltéssel is. De a most leírt módszerrel is, csak ez az utóbbi nagyobb hatásfokkal csinálja. De nem írok erről többet mert van ennél jobb készülék is. Arról meg úgysem írok mert neked az is csak tévedésnek számít.

Kevesen tudják de vizet is nagy hatékonysággal lehet bontani kis energiájú de nagy teljesítményű impulzusokkal. Ezért van a Horváth-vízbontóban tirisztoros gyújtáshoz hasonló áramkör, ami ilyen impulzusokkal "töri szét" a molekulákat. Valószínű a Müller generátorral is kiválóan lehetne hidrogént előállítani. Csak hát kinek van kedve robbanásveszélynek kitenni a házát ha tisztán elektromos energiához is lehet jutni.

2015. aug. 11. 03:37
 797/1938 anonim ***** válasza:
100%

"Ami nem változott:Rabszolgatartó társadalom van a földön."

Azér ez betalált idegen,csak nem veszik észre. https://www.youtube.com/watch?t=27&v=oL1jk1-mURc

2015. aug. 11. 08:05
 798/1938 NeoSzZ ***** válasza:
100%

"Például egy ceruzával megpróbálhatod átlyukasztani az asztal lapját, hiába fektetsz bele 1 J energiát, az nem fog menni. De ha ugyanezzel az 1 J energiával egy csőben felgyorsítod a ceruzát nagy sebességre, akkor átmegy az asztallapon úgy hogy a hegye sem törik ki.

Pedig mindkét esetben 1 J energiával próbálkoztál, de a második esetben nagyobb volt a teljesítmény"

Ezt a marhaságot!!!

Mit gondolsz névtelen?

Mennyi energia kellett a ceruza felgyorsításához?!!!!!!!!!

Én a helyedben többé meg sem szólalnák...

2015. aug. 11. 09:52
 799/1938 anonim ***** válasza:
100%

Mennyi energia kellett a ceruza felgyorsításához?!!!!!!

A Duna TV-n a Brutális fizika sorozatban be is mutatták ezt a "marhaságot". Csak nem asztallapot lőttek át ceruzával hanem egy 10 cm vastag keményfa deszkalapot. A ceruza átvitte és a hegye még csak ki sem csorbult. Én is meglepődtem ezen a "marhaságon". A felgyorsításához szükséges energiával meg a birkózó sem tudta belenyomni, ami persze logikus.

A YouTube-on nézegess körül és te is láthatod ezt a "marhaságot". Közismert fizika professzor mutatja be, de gondolom neked ő meg egy szélhámos.

2015. aug. 11. 10:33
 800/1938 anonim ***** válasza:
100%
De mint korábban mondtam, van energia a Tüzépben, gázcsőben, vagy a benzinkútnál is. Az energiaipar haszonélvezői elégedettek a sok rabszolgával, mert például az arab férfi lakosság havi 600 000 Ft-nak megfelelő összeget kap alanyi jogon a tankoló autósokból. De ez jelentéktelen számukra, és hallani lehet ott elképzelhetetlenül magas jövedelmekről is. Ha a rabszolgáknak ez a jó, hát legyen. A soraimat vagy más szabadenergia oldalakat meg ne böngésszenek azok a rabszolgák, hisz ami előnyös számukra az mind marhaság. Én meg ezentúl nem írogatom le, hanem felhasználom magam.
2015. aug. 11. 10:46
❮❮ ... 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!