Vajon miért van jó ideje felfüggesztve az ingyenenergiáról szóló K-fórum?
Erről van szó:
Legutóbb a gyakorlatban is működő mágnesmotorokról volt szó. Lehet hogy valakiknek ez nem tetszett hogy ilyen információk terjedjenek?
"Hogy a rossebben van ez?"
azért egy kis különbség akad az ívhegesztés és az ellenállás hegesztés működése között.Meg az ívkisülés teljesítmény kivétele között is.
A wattmérő mindent elárul.Főleg egyenben.Pbe/Pki.Ha az utóbbi picivel több akkor lehet keresgélni tovább.De nem minden arany amire azt mondják.
A kisülési ív egy változó induktivitás. Amikor a Pinch-hatás összehúzza a megcsavarodott ívet, akkor lecsökken az L induktivitása és megugrik az I árama, hogy a Φ = L·I fluxus ne változhasson hirtelen.
Ahogy "materializált" induktivitásokkal is létre lehet hozni a ΔI áramot.
A kérdés nem az hogy van-e többletenergia, ahogy az sem hogy mi a magyarázata. Hanem az, hogyan lehet technikailag hasznosítani.
Idegen, van induktivitás mérőd? Mert egy mérés talán segíthet abban hogy sikerrel beüzemeljük a Müller generátorod. A Müller generátorod egymással szemben lévő tekercspárosának az induktivitását kellene megmérni két esetben:
1. Amikor pontosan közöttük van a ferritmágnes.
2. Amikor nincs köztük a ferritmágnes.
Mert van egy gyanúm, hogy nem úgy működik ahogy egyik leírásában olvasható. Vagyis nem az önindukciós és mozgási indukciós áram összegződik. Hanem a QEG-hez hasonlóan induktivitás változtatásáról lehet szó. A QEG-nél videón is bemutatták az Lmax és Lmin érték mérését.
Nincs szükségem induktivitás mérőre.Neked van.
Mivel nem érted az egészet.Mérhetsz induktivitást,ellenállást,kapacitást,de az menet közben másképp működik.
Az ív meg végképp érthetlen lesz számodra,mivel ott a hagyományos műszerek megbénulnak.
A közönséges izzót sem érted impulzusüzemben.
Azt hogy miért világít jobban a második.
A szemednek hiszel amikor régi típusú mozgófilmet nézel?
Állóképeket látsz,és a szemed és az agyad lát mozgóképet!
Akula ledjei folyamatosan világítanak?Vagy csak úgy látod?
Az ívhegesztésben például hol lát valaki többletenergiát?
Honnan származik?
Ha valóban létezik ilyen én megcsapolom.
A hegesztőpálcákat hajlandó vagy ingyen szállítani?
Az ív hasznosítására van ennél sokkal jobb módszer.
Csak az sem szabadenergia.
Ja és nem jól csinálod az ellenkezést. Hanem küldhettél volna hamis információkat, például felcserélve a kért Lmin és Lmax értékeket. Mivel maximális esélyt kell arra adni, hogy a kipufogógázok okozta klímaváltozástól már a jövő nyáron megsüljünk az 50 fokos hőségben. Mindig nagyokat röhögök az anti-embereken, tehát szórakoztass tovább.
Más műszaki termék kifejlesztése előtt is akadtak hozzád hasonlók, akik millió okot soroltak fel hogy miért nem lehet azt kifejleszteni, miért nem fog működni. Aztán az elkészülte után az első vevők közt voltak, majd naponta többször felhívott hogy a kiköszörült típusjelű IC-k típusát áruljam el, mert hát ő azt el akarja lopni, le akarja másolni. Persze örömmel szívattam meg, vagyis nem árultam el, hisz szerinte az nem működhet. Aztán addig vizsgálta a kiderítés reményében míg tönkretette, a nagy távolság miatt meg el nem hozta javításra.
Úgy látom, név nélküli és Idegen barátunk párviadaláról szól most már ez az oldal.
És bármit is mondanak, szívesen csatároznak egymással.
Ha más (mondjuk én) hozzászól, akkor max egy semleges válasz és folytatódik közöttük a vita.
Így hát ehhez fogok szólni én is.
Idegen álláspontja egyértelmű, és addig, amíg valami konkrét bizonyíték elő nem kerül a szabadenergia meglétével kapcsolatban, az álláspontja védhető is.
Én a szabaenergia mellett tettem le a voksomat vagy 5-6 éve.
Mégis azt kell mondanom, hogy név nélküli hozzászóló bármennyire is hajtja az igazát, furcsa alaphelyzetből indul ki.
Rengeteg példát felhoz bizonyítékként a szabadenergia meglétére, akkor, amikor tudjuk, hogy ez még nem egyértelmű, mert akkor ennek jóval nagyobb viszhangja lenne világszerte.
Tehát, akkor, amikor példákat hoz fel a bizonyításra (általában kísérleteket), akkor tulajdon képen azt tételezi fel, hogy a kísérleteket végző emberek nem vették észre, hogy energia többlet keletkezik...
Már pedig elég sok példát hoz fel.
Ha ennyi féle megoldás nem létezne, akkor a szabadenergia problémája már régóta fel sem merülne.
Én pontosan ezért felhagytam azzal, hogy mások (publikus) megoldásait kész tényként fogadjam el.
A negatív példákat el kellene fogadnom, de azokat azért nem fogadom el, mert nem azt bizonyítja, hogy egyáltalán nincs megoldás, csak azt, hogy egy konkrét megoldás nem működhet. (ezekre a konkrét megoldásokra el tudom fogadni, azt ha valaki megindokolja, hogy miért nem működhet).
Mindent összerázva, új ötletekkel lehetne meggyőzni engem is, meg idegent is!
De az itt nem nagyon van -magamat nemszámolva! :)...
Szokták mondani, hogy két mágnes akkor taszítja egymást, ha előbb összenyomjuk őket.
Ha két mágnes vonzódik egymáshoz, akkor előbb szét kell húzni őket.
A vonzás esete igaz lehet a mágnes és vas kapcsolatára is.
Egy mágnes motor szempontjából talán az is elég, ha a vas és mágnes között a vonzás állapot után nem egy "széthúzás " következik, hanem csak egy "nem vonzás" állapot.
A Curie kerék pontosan így működik. (persze kell hozzá hő energia, nem is kevés)
De, a végeredmény akkor is az, hogy a "vonzás" átmegy "nem vonzás"-ba és akkor ezt lehet ciklikusan ismételni.
Szerintem mindegyikünk tudja azt, hogy egy korong mágnest lehet söntölni mégpedig a paláston.
A mágnes legyen függőleges pólustengelyű, a vas rotor meg vízszintesen forogjon előtte.
Ha jól meg van a söntölés csinálva, akkor a sönt mögött lévő vasat a mágnes nem vonzza, talán kissé még taszítja is (a taszítás nem cél).
Ha a söntölés rosszul van megépítve (mondjuk nem elég vastag), akkor az erővonalak kilépnek a söntből és valamennyire vonzani fogják a sönt mögött lévő vasat.
Ha a söntöt úgy alakítanánk ki, hogy a rossz söntölés folyamatosan átmenne jó söntölésbe, akkor szerintem ki lehetne alakítani egy olyan mozgás sorozatot, ami úgy nézne ki, hogy
- mágnes vonzza a vasat (közeledés)
- rossz sönt kevésbé vonzza a vasat (még mindíg közeledés)
- jó sönt nem vonzza a külső vasat (távolodás).
Számolni kell még a sönt mögötti vas remanenciájával is. (ez fog taszítást okozni a söntre nézve).
Érdekel ez a dolog ítt valakit, vagy csak potyára irogatok?...
"Érdekel ez a dolog ítt valakit, vagy csak potyára irogatok?..."
Sokan fognak tolongani a kész húsosfazék körül. Üzletkötők, befektetők, egyéni felhasználók, mágnest gyártók és forgalmazók, stb. Amikor már nem kell nekik kutatni, fejleszteni, megvalósítani, csak a készből lakmározni.
A YouTube-on egy-egy sikertelen mágnesmotor kísérlet alatt olyan kommentek olvashatók hogy "idióta", "nem normális", stb. De hasznos hozzászólás egy sem.
A sikeres kísérletet bemutató videó kommentelői meg minimum Nobel-díjra akarják javasolni és legkésőbb azonnal vevői vagy üzlettársai akarnak lenni. Mert a kész húsosfazékból már csak vedelni kell.
Neo!
Te azért átlátod miről szól valójában ez a történet.
Nagyon érdekli a téma ezt a hígagyút,csak nem tud érdemben hozzászólni.Hivatkozások mások agyament ötleteire,ez a fő profilja.
Egy értelmes saját,ötlete,vagy gondolata sincs.
Nem vagyok ellensége a függetlenségnek,a szabadságnak,sem a "szabadenergiának.Értelmes vitában is szívesen részt veszek.
Ezt a meddő vitát ezzel az agyhalottal csak azért csinálom,hogy NE TUDJA terjeszteni a nyilvánvaló ostobaságokat.
A most felnövő nemzedéket,akik most tanulják a "világot"
ne lehessen már ilyenekkel becsapni.(így sok a csapda..ez csak egy szelet)
A legújabb mágnesmotor ötleted érdekes!
A mágnes körül forgatott sönt nem fékez.Eddig oké.
Viszont a 90 fokkal elfordított tengelyen lévő vas már borít mindent.
Amikor odaér akkor már az lesz a sönt,és az eredetileg tervezett "nem fékező"söntöt visszahúzza!
Ki kell próbálni ahhoz,hogy lásd és érezd(az erőt:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!