Vajon miért van jó ideje felfüggesztve az ingyenenergiáról szóló K-fórum?
Erről van szó:
Legutóbb a gyakorlatban is működő mágnesmotorokról volt szó. Lehet hogy valakiknek ez nem tetszett hogy ilyen információk terjedjenek?
A Te és még sok más hívő szabadenergia igényével kapcsolatban már lepottyantottam minden valóságalapú infót.Mit szeretnél?Hazudjam azt hogy létezik?Már csak egy icipici hiányzik?
Én NEM ez a típusú ember vagyok!
Biztos tudnék Neked olyat rajzolni,írni,videóra venni amit tátott szájjal nézel és nem érted,nem látsz az asztal alá.
Nem látsz bele a táskámba,sem a zsebembe.
AZT LÁTOD AMIT LÁTNI AKARSZ VAGY ELHITETNI AKARNAK VELED!
Érted?
Bennem például ellenséget látsz.Jól van ez így!De ez mindaddig így lesz,míg a saját szemeddel nem tapasztalod meg amin én már túl vagyok.
Dobozból származó "szabadenergia"készülék építésében segíteni nem tudok.(mert lehetetlen)
A miérteket már tudom,és a szabadenergia kutatás ebben a lecsengő periódusában már nem érdemes azzal foglalkozni,hogy miért nem működik.
A "szabadenergia"kérdés sokkal mélyebben gyökeredzik...
Valójában ez egy világ-társadalmi ügy...
Értem, tahát te nem találtad a szabadenergiát, ezért másnak is kijelented hogy ne keressék mert nincs. Én meg az ellenkezője vagyok. Vagyis több esetben saját szememmel meggyőződtem a létezéséről, amikre elkezdtem elméleti magyarázatot is találni.
Például az általam is látott Schauberger áramlási cső átverés, bűvésztrükk volt, aminek a volt mechanika tanárom és még 6-7 kollégája is bedőlt. Vagy amit valaha a parametronnal elvégeztem kísérletet az is tévedés volt, és az 5 V-ról hajtott 4047-es IC LED-et is alig működtető órajele világította ki teljes fénnyel a 12V/75 W-os autóizzót. És szó sem volt az induktivitás lecsökkenésekor megugró ΔI áramról. Az csupán véletlen hogy mind a gyakorlati mind az elméleti tévedés egybevágott. Ahogy a kisüléses mérések is csupa tévedés volt. Vagy 12 évesen a parittyával kilőtt kő is csak azért sípolt a nagy sebességtől mert egyik vadász épp akkor lőtt puskával és a lövedék arra tévedt és az sípolt és az repült be a több száz méterre lévő házunk udvarára, nem az én kövem.
Ahogy Vajda János radarmérnök is átvert engem és az asztal alatt volt valami rejtett energiaforrása. Ahogy az a szava sem igaz, hogy a hadmérnökök tudatosan tervezik a páncéltörő lövedéket ilyenre, és még a többletenergiát is számítják:
És még lehetne sorolni, hirtelen ennyi jutott eszembe.
--------------
"A "szabadenergia"kérdés sokkal mélyebben gyökeredzik...
Valójában ez egy világ-társadalmi ügy..."
Ezt kifejtenéd bővebben?
Te miről beszélsz?Csapongsz össze vissza.
Rezsicsökkentés???...ez mese habbal,csak neked.
A valódi rezsicsökkentés:Szabadulás az élősködőktől!
Kifejtem bővebben(ha hajlandó vagy értelmezni és nem zsigerből válaszolsz)
Az energiafüggőség csak egy kis vékony szelete az általános függésnek.
Te megépíted a saját energia termelő gépedet akkor már független vagy?
Meg lehet csinálni,ma már több módja is van.A techológia elég fejlett hozzá,csak a világrendszer ezt valami oknál fogva nem szívesen támogatja:))
Most nem az általad áhított "szabadenergia"dobozra gondolok,hanem:napelem,napkollektor,szél...stb.
Bár nem olcsó,és nem lehetetlen,de nem fogja elhozni a várva várt "függetlenséget".
Jól látod:Nem találtam!MERT NINCS!
Ha lenne megtaláltam volna!Ebben biztos vagyok.Veheted nyugodtan nagyképűségnek.
Abban is biztos vagyok,hogyha hazudnék valami olyasmit hogy:van szabadenergia,azt simán feltételek nélkül elhinnéd.
Mint a többi marhaságot amit reklámozol.
ez szabadenergia szerinted? [link]
Szerintem csak egy jó példa arra,hogy milyen eszközt hogyan lehet hatékonyabban felhasználni bizonyos cél elérése érdekében.
Ha vastagabb az acél akkor több lépcsőben több spenót kell!
Mint a rugdosós emberednek:))
Veszekedésnek és az ahhoz kapcsolódó tevékenységnek szerintem semmi értelme.Mint ahogyan a hívőt sem szokták a templomukba bemenve meggyőzni arról,hogy nincs is az általad vallott isten.Vagy bizonyítsd be ha tudod.Bebizonyítani azt,hogy nincs "ingyen energia" a legkönnyebb.Viszont bebizonyítani,hogy van többlet energia már annál nehezebb.A fórumok kihalásának is ez az egyik oka (és még sok minden).
"A Buckin Coil jellemzője, ahogy már írtam, hogy áramának növekedése esetén nem indukálódik feszültség a hozzá kapcsolódó szekunder tekercsben. Csak az áram csökkenésekor."
Viszont ha csak beleteszel (mint egy ellenállás lesz) és nem párosul semmivel nem lesz belőle semmi.Persze tudom,a levesbe sem csak só kell.Ám megtalálható máshol is. [link]
Variálni persze lehet (meg kell is) de a "hagyományos" gondolkodás még kevés.
"...bebizonyítani,hogy van többlet energia már annál nehezebb."
A legegyszerűbb a villamos kisülésekkel. A kisülési ív egy változó induktivitás. Elég ha a Pinch-hatás mondjuk a felére húzza össze a tekercsre emlékeztetően csavarodó ívet, emiatt az induktivitása a negyedére csökken, az áram és az energia pedig a 4-szeresére ugrik meg. Generátorrá változik az ív.
Az ábrán látható kísérletet bárki elvégezheti. A paraméterek betartása nem kritikus.
A kondi normál esetben, tehát mechanikus kapcsolón keresztül kisütve ugyanannyi idő alatt sül ki mint amennyi idő alatt feltöltődött. A szikraköz viszont sietteti a kondi kisülését.
Vagy ezt a kísérletet is elvégezheti bárki, a Csernetszki csapata által is megfigyelt 500 %-os hatásfokot simán el lehet érni megfelelő ívhossz esetén:
Szikraköznek csak két drótvég kell. Generátornak meg bármilyen Flyback vagy gyújtótrafóból készített, ami a fiókban éppen van. Szikraközzel nem csak több energia megy a kondiba, de a generátor energiafelvétele is visszaesik.
Az ábra forrása:
Villanócsőben létrehozott ívhez közelített mágnessel növelhetünk is az ív kezdeti induktivitásán. Ezen a videón jól látszik, de Peti a K-fórumra is felrakott erről videót, amikor mágnest közelített az ívhez aminek hatására az izzó fénye emelkedett.
Spark in spiral magnetic field
https://www.youtube.com/watch?v=FrGtPKBXkVQ
---
De aki megértette az induktivitás csökkenés hatásait, amit a "Magnetic Flux Compression Generator"-oknál hivatalosan is leírnak és alkalmaznak tudósok, akkor "materializált" induktivitásokkal is létre tud hozni energianövekedést.
Egy példa erre is:
TV-part I
https://www.youtube.com/watch?v=JrDMT6lSeEo
És az eredmények:
De hogy Idegen barátunktól is kérdezzek:
Egykor a TSZ-ben a lemerült bika (akku) nem forgatta az önindítót, sőt még a mágnest sem volt képes behúzni. Ekkor a testvezeték végével hegesztésre emlékeztető módon ívet húztunk a lepattogzó festékes alvázon. Erre a Diesel-motor jól felpörgött és beindult. Ez meg hogy lehet, ha szerinted nem igaz amit a kisülésekről írtam?
5-6 éves lehettem mikor a játék mozdonyom laposeleme lemerült és vánszorgott a vonatom. Ezért a sín csúszóérintkezőit úgy hajlítottam hogy rosszul érintkezzen menet közben, sötétben még szikrázzon is. Erre a vonat úgy szaladt mint a legújabb elemmel. Ez meg hogy lehet? Vagy ez az ábra hogy lehet?
Bizonyítsd be hogy nincs többletenergia a változó induktivitású kisülési ív esetében. Pájer barátomnak sem sikerült, bár sok szkópot tönkretett, de végül a fizikus barátok által kölcsönzött laboratóriumi műszerek és fizikusi mérések is többletet mutattak. Ezért rohantak a szabadalmi hivatalba.
Ha a kisülési ív nem állítja elő a ΔI áramot, ha nem viselkedik generátorként, akkor idegen szerint az izzót bátran rá lehet kapcsolni a hálózatra egy fénycsövön vagy más kisülési csövön keresztül is, az automatát mi verné le? Hisz a gáznak némi ohmos ellenállása is van. :))
Nem próbáltam ki, de rosszul érintkező és szikrázó kapcsolóval már többször kapcsoltam fel a lámpát és az a fránya ΔI áram nekem megjelent és bosszúságot okozott.
Meg akkor mi a rossebnek építenek villámhárító oszlopokat a kazlak körül, ami ívkisülés nélkül vezeti le a potenciálkülönbséget? Miért nem jó ha kisüléssel megy le a villám, nem mindegy? :))
Meg miért ívvel hegesztünk? A ponthegesztés Joule hőjével miért tart több másodpercig míg össze hajlandó "ragadni" két 1 mm-es lemez? Ha meg ugyanerre a ponthegesztőre munkakábeleket szerelünk és ívhegesztünk vele, akkor meg simán lehet "vágni" vele (némi gyakorlattal) akár 10 mm-es acéllemezt is míg fel nem izzik a 3,25 mm-es elektróda. Hogy a rossebben van ez? Hisz Idegen Törvénye szerint energia nem vész el és nem is keletkezik. :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!