Vajon miért van jó ideje felfüggesztve az ingyenenergiáról szóló K-fórum?
Erről van szó:
Legutóbb a gyakorlatban is működő mágnesmotorokról volt szó. Lehet hogy valakiknek ez nem tetszett hogy ilyen információk terjedjenek?
"Szeretem az igazságot...úgyhogy nem fájhat."
Nekem mégis úgy tűnt mint ha nem tetszett volna amikor például a négyzetes összegzős energianyerésről vagy erről a mágnes összetolós jelenségről értesültél.
Nem számít az,hogy nekem tetszik/vagy nem!
A lényeg:hogy működik-e a valóságban.
Úgy látom ismét egy meddő vita kezdődne,úgyhogy ne erőltesd.Sem négyzetes tagok összeadásával,sem mágnesek oldalról való összetolásával nem keletkezik(a gyakorlatban)
többlet!Elméletileg bármi lehetséges.
Az elméletileg végtelen "univerzumba"bármi belefér,akár többször is!
DE:A földlakóknak földi körülmények között kell élni,és gondolkodni.Ezek olyan korlátok/vagy határok/amit csak elméletben tudsz átlépni.A valóságban NEM.Ez önámítás.
Neked egy élet kevés lesz,hogy ezt értelmezd?Csak azért mondom mert több életed nincs.
Próbáld ki magad!Csináld meg mérd le,győződj meg a saját szemeddel azokról a dolgokról amiben hiszel és terjeszted is.
"Van köztük olyan amiknek elmélete kevésbé ismert. Pont ezeket kellene megérteni. Mert maga a rezgőkör gerjesztése valóban gyerekjáték. "
Várom válaszod,miféle elmélet.És lerajzolva?
Ha elmondod biztosan megértem.(vagy nem)
Sajnálom Idegen, nem hiszek neked. Mert a kísérletek az ellenkezőjéről győztek meg. Hát akkor dolgozom egyedül, úgy is jó.
Hogy létezik-e a többletenergia mondjuk mechanikus esetben? A győri egyetemen mértek egy Schauberger áramlási csövet. Egyértelmű volt a generátor hatása. Az egyik aki részt vett a mérésben, a volt mechanika tanárom. Azóta elméleti magyarázat is megszületett hozzá. A W = ½Θ(ω+Δω)² az elve. Vagyis az ω szögsebességgel forgó vízoszlop tehetetlenségi nyomatéka egyre kisebb lesz (mivel szűkül az a cső), ezért szert tesz egy Δω szögsebességre is. De ez a két szögsebesség összeadódik. Ennek a villamos analógiája hogy igaz-e, arról kísérlettel meggyőződtem. Nem csak kockás papíron. De az energia visszaáramlás megakadályozásának módszereit még meg kell értenem. Na mindegy, ahogy mondtam, dolgozom egyedül.
---
Önmagában sem az elmélet sem a gyakorlat nem teljes. A kettő együtt teljes. A kísérlet semmit sem ér és sikertelen a megfelelő elmélet nélkül. Ahogy az elmélet sem teljes a kísérleti bizonyítás nélkül.
A Bucking Coil tulajdonsága az, hogy ha benne növekszik az áram erőssége, akkor a hozzá kapcsolódó szekunder tekercsben nem indukálódik feszültség:
(Csak az áram csökkenésekor)
Talán ezért alkalmazza sok kísérletező a Bucking Coil tekercset a gerjesztett rezgőkör tekercseként. Mert ha ΔI áramnövekedést kap az I áramú rezgőkör, akkor ennek az áramnövekedésnek a hatására nem indukálódik feszültség a gerjesztő primer körben. Vagyis nem hat vissza a gerjesztő bemenetre. A Cadecaus tekercs is ilyen tulajdonságú:
De lehet hogy van más módszer is. Ez még zavaros. A Tesla energia tanulókészletben van ez a kísérlet:
Ezt el is végeztem mérésekkel. Az LC jelű rezgőkör nélkül kivilágítva a D2 LED-et, a D1 is világít és az áramfelvétel megugrik. De az LC jelű rezgőkör közbeiktatásával világítva ki a D2 LED-et, a D1 elsötétül és a felvett áramfelvétel is visszaesik, pedig a D2 ugyanúgy világít.
Akula áramkörénél is felfedezhető egy hasonló, közbenső rezgőkör amit fekete nyíllal jelöltem.
Elképzelhető hogy a fázisviszonyok úgy alakulnak az ilyen összetett csatolt rezgőkörökben, hogy a gerjesztő oldalra nem hat vissza a gerjesztett rezgőkör. Ez még nem világos.
Ha magadnak hiszel az már jó!
Ha mások ostoba elméleteit,nem hiszed el mert kipróbálod:Az még jobb.
Én is egy más vagyok.Azért nem hiszel nekem,mert a valóságot mondom.Az igazság szürke...inkább hinnél valami mágikus megfoghatatlan,homályos és nem reprodukálható ígérgetésben ami videókkal és számokkal van megtámogatva?
Szabadalmak,legendák?
Az emberek ostobák,és nem szeretik a szürke igazságot.
Jobban szeretnek csalni,hazudozni,színészkedni,üzletelni,tévét nézni,telefonálgatni,politizálni...zavarosban halászni.
Soroljam még?
Mi az amit nem hiszel el nekem és nem tudom cáfolni?
Az hogy egy tekercsben annyi van amit beletettél?(mínusz a veszteségek)Ez kondenzátorra is ugyanúgy érvényes.
Rendszerbe foglalva agyonbonyolítva is.
Mechanikára,nyomásra,gravitációra,hőerőgépre,vízbontásra is.
Naná hogy számos bizonytalan elméletről kísérlettel is meggyőződtem. Fluxusok esetében mechanikai modelleket is készítettem, ahol perdület helyettesítette a fluxust. Így látványosabb volt.
Elkészítettem ezt is:
https://www.youtube.com/watch?v=Nn09U_c2S7U
Ez az:
A konzolon lévő motor (tárcsa) kívülről vezérelhető, forgásiránya is változtatható és a kapcsait rövidre zárva hirtelen le is lehet fékezni. Arra voltam kíváncsi hogy ha a konzolnak van egy ω szögsebessége, akkor ahhoz hozzáadódik-e az a Δω, ami a motor forgásirányának hirtelen átfordulásakor keletkezik. A kísérlet pontosan az elméleti levezetést igazolta. És a konzol kezdő szögsebessége brutálisan felpörgött, attól függően hogy a Δω mekkora volt. A Δω kicsi volt ha csak hirtelen leállt a motor (tárcsa). (Ez felel meg a rezgőkör normál gerjesztésének). A Δω és a keletkező energia nagy volt, ha a motor nemcsak leállt, hanem forgásiránya hirtelen át is fordult. (Ez felel meg a tirisztoros gyújtás és Tesla trafó áramkörének, amikor a fluxus átfordul a kondi letestelésekor). Erről csak biciklikerekes kísérlet van fent a neten, az is csak álló konzollal (forgószékkel) elvégezve:
Akula áramkörénél nem csak letestelődik a kondi, hanem hirtelen ellenkező polaritással töltődik is. Ez tovább növeli a gerjesztett rezgőkör ΔI áramát. Az előbbi készülékkel modelleztem ezt az esetet is. (Sőt, forgózsámolyon állva is, csak akkor többletenergia esetén a kicentírozatlanság miatt lerepültem a forgózsámolyról, ezért készült ez a szelíd asztali szerkezet).
---
Nem szoktam elfogadni magamnak azt ha valami csak elméletnek tűnik. Én is azt mondom amit Csüszi is írt korábban: Nem az a kérdés hogy van-e többletenergia, hanem az hogy hogyan akadályozzuk meg a többletenergia visszaáramlását a bemenetre. Mert az ω+Δω és az I+ΔI tényleg igaz, nem csak elmélet.
Egy érdekesség a természetből, ami az előbb elvégzett mechanikus modellhez kapcsolódik:
A tudósok sem említik azt, hogy a hiperfinom átmenetnél az ω szögsebességgel keringő elektron spinjének átfordulásakor annak keringési szögsebessége egy Δω-val megugrik. És ezért sugároz.
Csak a spin flip-et említik, meg hogy ekkor sugároz. De az ω+Δω miatt van ott keringési energianövekedés is. A kísérleti modell és a levezetés is egyértelműen igazolja.
Álljunk meg egy szóra!A zavarost és ami még nem világos azt egyenlőre ne erőltessük.Később egyenként lehet beszélni róluk,de amíg az alapok nem tiszták tegyük félre.
Rátapintottál a lényegre ezzel a videóval: https://www.youtube.com/watch?v=Nn09U_c2S7U
Kár hogy nem érted.
Ez pedig nagyon fontos,mert ez az indukció mechanikus analógiája.
TÖMEG gyorsulásakor/fékezésekor van csak ilyen hatás/ellenhatás/
Ez a mechanikai példa pontosan rá fog vezetni arra,hogy mi történik a tekercsben a gyorsítás és a fékezés során.
Azt ugye nem kell részleteznem,hogy a végsebesség(fénysebesség,vagy csúcs áram elérése után mi következik?
Leírjam ami nem világos számodra?Ez a hatás-ellenhatás.Végtelenül egyszerű,de igaz!.Akula áramkör neked működik?Amit fekete nyíllal jelöltél az semmi,csak egy marhaság.A hited a rezgőkörben.
A rezgőkör többletet ad?NEM ad táplálni kell,csak azért hogy rezegjen.Az semmi.Ki akarsz venni belőle??,Oké,de elhangolódik .Ráhangolod a terhelésre?Rendben.Mennyivel kell többet betáplálni?
Csak annyival amit terhelés kér+a rezgőkör szaladjon mínusz a veszteségek.
Van többlet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!