Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Vajon miért van jó ideje...

Vajon miért van jó ideje felfüggesztve az ingyenenergiáról szóló K-fórum?

Figyelt kérdés

Erről van szó:

[link]

Legutóbb a gyakorlatban is működő mágnesmotorokról volt szó. Lehet hogy valakiknek ez nem tetszett hogy ilyen információk terjedjenek?

2014. ápr. 24. 18:33
❮❮ ... 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 ... ❯❯
 731/1938 anonim ***** válasza:
100%

"Szeretem az igazságot...úgyhogy nem fájhat."

Nekem mégis úgy tűnt mint ha nem tetszett volna amikor például a négyzetes összegzős energianyerésről vagy erről a mágnes összetolós jelenségről értesültél.

2015. aug. 4. 02:35
 732/1938 idegen.1 ***** válasza:
100%

Nem számít az,hogy nekem tetszik/vagy nem!

A lényeg:hogy működik-e a valóságban.

Úgy látom ismét egy meddő vita kezdődne,úgyhogy ne erőltesd.Sem négyzetes tagok összeadásával,sem mágnesek oldalról való összetolásával nem keletkezik(a gyakorlatban)

többlet!Elméletileg bármi lehetséges.

Az elméletileg végtelen "univerzumba"bármi belefér,akár többször is!

DE:A földlakóknak földi körülmények között kell élni,és gondolkodni.Ezek olyan korlátok/vagy határok/amit csak elméletben tudsz átlépni.A valóságban NEM.Ez önámítás.

Neked egy élet kevés lesz,hogy ezt értelmezd?Csak azért mondom mert több életed nincs.

Próbáld ki magad!Csináld meg mérd le,győződj meg a saját szemeddel azokról a dolgokról amiben hiszel és terjeszted is.

2015. aug. 4. 20:13
 733/1938 anonim ***** válasza:
100%

"Van köztük olyan amiknek elmélete kevésbé ismert. Pont ezeket kellene megérteni. Mert maga a rezgőkör gerjesztése valóban gyerekjáték. "

Várom válaszod,miféle elmélet.És lerajzolva?

Ha elmondod biztosan megértem.(vagy nem)

2015. aug. 4. 21:19
 734/1938 anonim ***** válasza:
100%

Sajnálom Idegen, nem hiszek neked. Mert a kísérletek az ellenkezőjéről győztek meg. Hát akkor dolgozom egyedül, úgy is jó.

Hogy létezik-e a többletenergia mondjuk mechanikus esetben? A győri egyetemen mértek egy Schauberger áramlási csövet. Egyértelmű volt a generátor hatása. Az egyik aki részt vett a mérésben, a volt mechanika tanárom. Azóta elméleti magyarázat is megszületett hozzá. A W = ½Θ(ω+Δω)² az elve. Vagyis az ω szögsebességgel forgó vízoszlop tehetetlenségi nyomatéka egyre kisebb lesz (mivel szűkül az a cső), ezért szert tesz egy Δω szögsebességre is. De ez a két szögsebesség összeadódik. Ennek a villamos analógiája hogy igaz-e, arról kísérlettel meggyőződtem. Nem csak kockás papíron. De az energia visszaáramlás megakadályozásának módszereit még meg kell értenem. Na mindegy, ahogy mondtam, dolgozom egyedül.

---

Önmagában sem az elmélet sem a gyakorlat nem teljes. A kettő együtt teljes. A kísérlet semmit sem ér és sikertelen a megfelelő elmélet nélkül. Ahogy az elmélet sem teljes a kísérleti bizonyítás nélkül.

2015. aug. 4. 21:19
 735/1938 anonim ***** válasza:
100%

A Bucking Coil tulajdonsága az, hogy ha benne növekszik az áram erőssége, akkor a hozzá kapcsolódó szekunder tekercsben nem indukálódik feszültség:

[link]

(Csak az áram csökkenésekor)

Talán ezért alkalmazza sok kísérletező a Bucking Coil tekercset a gerjesztett rezgőkör tekercseként. Mert ha ΔI áramnövekedést kap az I áramú rezgőkör, akkor ennek az áramnövekedésnek a hatására nem indukálódik feszültség a gerjesztő primer körben. Vagyis nem hat vissza a gerjesztő bemenetre. A Cadecaus tekercs is ilyen tulajdonságú:

[link]

2015. aug. 4. 21:55
 736/1938 anonim ***** válasza:
100%

De lehet hogy van más módszer is. Ez még zavaros. A Tesla energia tanulókészletben van ez a kísérlet:

[link]

Ezt el is végeztem mérésekkel. Az LC jelű rezgőkör nélkül kivilágítva a D2 LED-et, a D1 is világít és az áramfelvétel megugrik. De az LC jelű rezgőkör közbeiktatásával világítva ki a D2 LED-et, a D1 elsötétül és a felvett áramfelvétel is visszaesik, pedig a D2 ugyanúgy világít.

Akula áramkörénél is felfedezhető egy hasonló, közbenső rezgőkör amit fekete nyíllal jelöltem.

[link]

Elképzelhető hogy a fázisviszonyok úgy alakulnak az ilyen összetett csatolt rezgőkörökben, hogy a gerjesztő oldalra nem hat vissza a gerjesztett rezgőkör. Ez még nem világos.

2015. aug. 4. 21:58
 737/1938 idegen.1 ***** válasza:
100%

Ha magadnak hiszel az már jó!

Ha mások ostoba elméleteit,nem hiszed el mert kipróbálod:Az még jobb.

Én is egy más vagyok.Azért nem hiszel nekem,mert a valóságot mondom.Az igazság szürke...inkább hinnél valami mágikus megfoghatatlan,homályos és nem reprodukálható ígérgetésben ami videókkal és számokkal van megtámogatva?

Szabadalmak,legendák?

Az emberek ostobák,és nem szeretik a szürke igazságot.

Jobban szeretnek csalni,hazudozni,színészkedni,üzletelni,tévét nézni,telefonálgatni,politizálni...zavarosban halászni.

Soroljam még?

Mi az amit nem hiszel el nekem és nem tudom cáfolni?

Az hogy egy tekercsben annyi van amit beletettél?(mínusz a veszteségek)Ez kondenzátorra is ugyanúgy érvényes.

Rendszerbe foglalva agyonbonyolítva is.

Mechanikára,nyomásra,gravitációra,hőerőgépre,vízbontásra is.

2015. aug. 5. 02:00
 738/1938 anonim ***** válasza:
100%

Naná hogy számos bizonytalan elméletről kísérlettel is meggyőződtem. Fluxusok esetében mechanikai modelleket is készítettem, ahol perdület helyettesítette a fluxust. Így látványosabb volt.

Elkészítettem ezt is:

https://www.youtube.com/watch?v=Nn09U_c2S7U

Ez az:

[link]

A konzolon lévő motor (tárcsa) kívülről vezérelhető, forgásiránya is változtatható és a kapcsait rövidre zárva hirtelen le is lehet fékezni. Arra voltam kíváncsi hogy ha a konzolnak van egy ω szögsebessége, akkor ahhoz hozzáadódik-e az a Δω, ami a motor forgásirányának hirtelen átfordulásakor keletkezik. A kísérlet pontosan az elméleti levezetést igazolta. És a konzol kezdő szögsebessége brutálisan felpörgött, attól függően hogy a Δω mekkora volt. A Δω kicsi volt ha csak hirtelen leállt a motor (tárcsa). (Ez felel meg a rezgőkör normál gerjesztésének). A Δω és a keletkező energia nagy volt, ha a motor nemcsak leállt, hanem forgásiránya hirtelen át is fordult. (Ez felel meg a tirisztoros gyújtás és Tesla trafó áramkörének, amikor a fluxus átfordul a kondi letestelésekor). Erről csak biciklikerekes kísérlet van fent a neten, az is csak álló konzollal (forgószékkel) elvégezve:

[link]

Akula áramkörénél nem csak letestelődik a kondi, hanem hirtelen ellenkező polaritással töltődik is. Ez tovább növeli a gerjesztett rezgőkör ΔI áramát. Az előbbi készülékkel modelleztem ezt az esetet is. (Sőt, forgózsámolyon állva is, csak akkor többletenergia esetén a kicentírozatlanság miatt lerepültem a forgózsámolyról, ezért készült ez a szelíd asztali szerkezet).

---

Nem szoktam elfogadni magamnak azt ha valami csak elméletnek tűnik. Én is azt mondom amit Csüszi is írt korábban: Nem az a kérdés hogy van-e többletenergia, hanem az hogy hogyan akadályozzuk meg a többletenergia visszaáramlását a bemenetre. Mert az ω+Δω és az I+ΔI tényleg igaz, nem csak elmélet.

2015. aug. 5. 10:48
 739/1938 anonim ***** válasza:
100%

Egy érdekesség a természetből, ami az előbb elvégzett mechanikus modellhez kapcsolódik:

A tudósok sem említik azt, hogy a hiperfinom átmenetnél az ω szögsebességgel keringő elektron spinjének átfordulásakor annak keringési szögsebessége egy Δω-val megugrik. És ezért sugároz.

[link]

Csak a spin flip-et említik, meg hogy ekkor sugároz. De az ω+Δω miatt van ott keringési energianövekedés is. A kísérleti modell és a levezetés is egyértelműen igazolja.

2015. aug. 5. 11:26
 740/1938 idegen.1 ***** válasza:
100%

Álljunk meg egy szóra!A zavarost és ami még nem világos azt egyenlőre ne erőltessük.Később egyenként lehet beszélni róluk,de amíg az alapok nem tiszták tegyük félre.

Rátapintottál a lényegre ezzel a videóval: https://www.youtube.com/watch?v=Nn09U_c2S7U

Kár hogy nem érted.

Ez pedig nagyon fontos,mert ez az indukció mechanikus analógiája.

TÖMEG gyorsulásakor/fékezésekor van csak ilyen hatás/ellenhatás/

Ez a mechanikai példa pontosan rá fog vezetni arra,hogy mi történik a tekercsben a gyorsítás és a fékezés során.

Azt ugye nem kell részleteznem,hogy a végsebesség(fénysebesség,vagy csúcs áram elérése után mi következik?

Leírjam ami nem világos számodra?Ez a hatás-ellenhatás.Végtelenül egyszerű,de igaz!.Akula áramkör neked működik?Amit fekete nyíllal jelöltél az semmi,csak egy marhaság.A hited a rezgőkörben.

A rezgőkör többletet ad?NEM ad táplálni kell,csak azért hogy rezegjen.Az semmi.Ki akarsz venni belőle??,Oké,de elhangolódik .Ráhangolod a terhelésre?Rendben.Mennyivel kell többet betáplálni?

Csak annyival amit terhelés kér+a rezgőkör szaladjon mínusz a veszteségek.

Van többlet?

2015. aug. 5. 22:50
❮❮ ... 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!