Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Vajon miért van jó ideje...

Vajon miért van jó ideje felfüggesztve az ingyenenergiáról szóló K-fórum?

Figyelt kérdés

Erről van szó:

[link]

Legutóbb a gyakorlatban is működő mágnesmotorokról volt szó. Lehet hogy valakiknek ez nem tetszett hogy ilyen információk terjedjenek?

2014. ápr. 24. 18:33
❮❮ ... 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 ... ❯❯
 691/1938 idegen.1 ***** válasza:
100%

Neo!

bazi nagyban gondolkodsz.

A föld vagy a nap legyen a nagy mágnes?

Legyen a hold a vaslemez?(sönt)

A keringő alkatrész is mágnes.Vonzza a mágnesesség,de a centrifugális erő távol tartja,és mivel forog is ezért viszonylag stabil.

Muszály bazi nagyban megcsinálni azt ami már készen van?

Nem elvárás hogy a mágnesmotorod négy és fél milliárd évig működjön.

Ha jó az elv,akkor kicsiben is működnie kéne.

Az arányokon kell csak változtatni.

Rövidebb idő-kisebb tömeg-nagyobb sebesség.

Többletenergia ebből nem lesz.

Ez egy egyszerű matek.

2015. júl. 25. 01:09
 692/1938 anonim ***** válasza:
100%

"Lühling motor titka:Egy icipicike áramlökés a holtponton?

Szerinted ez "ingyenenergia"???

Szerintem:marhaság."

Egy részről nem hinném,hogy bármit is el kellene magyaráznom.Másrészről látható,hogy két tagból áll az egész.A többletenergia magyarázat bármelyik energiaképletre igaz hogy ha a négyzeten lévő részét két tagból összegezzük. Hullámoknál amplitúdó van négyzeten az energiaképletben, illetve amplitúdók összegződnek interferencia esetén. Míg például egyenes vonalú mozgásnál meg v sebességek tudnak összegződni, ami szintén négyzeten van a W = ½m(v+Δv)² energiaképletben. Rezgőköröknél meg I áramok összegződnek a W = ½L(I+ΔI)² energiaképletben.

A különböző esetekben fennáll az analógia. Például az említett energiaképleteknél:

Θ tehetetlenségi nyomaték,

m tömeg,

L induktivitás.

Ezek egymással analóg paraméterek. Ahogy az ω, v és I áram is. Vagyis például ami mechanikai ingánál ω, annak villamos rezgőkörnél I áram a megfelelője.

2015. júl. 25. 17:02
 693/1938 anonim ***** válasza:
100%
Ment a zöld kéz a 692-es válaszolónak mert mindez így van ahogy írta.
2015. júl. 25. 20:25
 694/1938 idegen.1 ***** válasza:
100%

Ment a zöld kéz...

És?

Zöld kezet nyújtok ostobáknak is.Engem nem érdekel a százalék.Azt fogom írni amit biztosan tudok.Az elméleted és a képleteid működnek papíron,de a valóságban nem.

Szavazni kell?

Rendben.

A szavazás eldönti hogy van ingyenenergia?(örökmozgó ami még plusszt termel?)

Szerintem nem szavazással kell ezt eldönteni.

Építettél valamit ami többletet termelt?Vagy csak hívő vagy?

Szép dolog a hit...

Egy apróságot nem értek.Miért nem hiszel nekem?Hívő voltam,végigjártam az utat.A bizonnyosságot ebben a témában(is)megtapasztaltam.

Földi körülmények között soha nem volt,és nem is lesz az a fajta"szabadenergia egy dobozból"amit ti kerestek.

Van egy másik fajtája a szabadenergiának,de ezt már említettem.

2015. júl. 26. 23:17
 695/1938 anonim ***** válasza:
100%

Idegen, akkor minek vagy itt?

Valamikor régebben például ezzel a kísérlettel is igazoltam hogy az I+ΔI-vel energia nyerhető:

[link]

Ez valójában Szili Zoltán áramköre, csak más adatokkal és alkatrészekkel:

[link]

Sajnos nem dokumentáltam és emlékezetből adtam meg számos adatot, valamint induktivitás adatok sincsenek.

A lényeg az, hogy eltávolított FET-tel I áram folyik a jobb oldali izzón, ami nem bírja kivilágítani. Ahogy a bal oldali kontroll izzó sem világít az R ellenállás miatt. Viszont ha a FET-et kapcsolgatjuk, méghozzá akkora frekivel hogy sípoljon is a vasmag, akkor a jobb oldali izzón egy ΔI önindukciós áram is átfolyik és az I+ΔI áramösszeg már teljes fénnyel kivilágítja az izzót. Miközben a bal oldali izzó továbbra sem világít. És az akku terhelése gyakorlatilag továbbra is I maradt az Lf és R, valamint a D1 miatt.

A D1 dióda szerepe az hogy a ΔI önindukciós áram azon follyon keresztül és ne az akkut terhelje. Az Lf fojtó induktivitás és az R ellenállás szerepe szintén az hogy megakadályozza azt hogy az önindukciós áram az akkut terhelje. (Kapanadze áramkörénél alkalmaznak szintén ebből a célból diódát).

Az áramkör kisülési ívvel sokkal egyszerűbb összeállításban is megismételhető, viszont azt a nagy feszültség miatt nem lehet mérni műszerekkel.

2015. júl. 26. 23:57
 696/1938 anonim ***** válasza:
100%
A Müller generátor, Neogen dinamó, Bedini motor, stb. esetén szintén két áram összegződik: Az önindukciós áram és a mozgási indukcióval keletkező áram.
2015. júl. 27. 00:11
 697/1938 anonim ***** válasza:
100%

Naudin indukciós főzőlapos kísérletéről:

A kalorimetrikus méréssel 100 %-nál kisebb hatásfokot mért, Idegen barátunk nagy örömére. Mert a szekunder tekercsben létrehozta ugyan a ΔI áramot, de nem volt abban jelen az I áram. És ha I nincs, akkor I+ΔI összeg és többletenergia sincs. A szekunder oldalra rezgőkör is kell, aminek van I árama is.

2015. júl. 27. 00:39
 698/1938 anonim ***** válasza:
100%

Ami több az több: [link]

out-.6 Nm at 10 radian/sec = 6W

3.1W total input

2015. júl. 27. 20:05
 699/1938 idegen.1 ***** válasza:
100%

Igen értem...

Ami több az több.

Ezen nem fogunk összeveszni.

Ami sok az sok.Ezzel sincs semmi baj.

Azért vagyok itt hogy veletek vívjak.Be kell vallanom hogy élvezem is.Le vagytok maradva.

Nem tudom bebizonyítani sehogy sem azt ami lehetetlen.(magyarul=nem létezik)

Csak a létezését lehetne bizonyítani,sőt azt könnyebb!

Így rajtad a sor,tiéd a labda!

de nem képletekkel,linkekkel...nagy szájjal

működő géppel kell előbújni! Amit Te alkottál Ember.

2015. júl. 28. 02:52
 700/1938 idegen.1 ***** válasza:
100%

hmmm...

a 6watt outputból nem jut 3.1w az inputra...hogy önmagát táplálja?

Vagy visszacsatolva másképp működik?(érdekes ez a szabadenergia,annyira mágikus,hogy mérni sem lehet mert a műszerek megzavarodnak:)

Akkor hibás a mérés!...vagy talán tévedek?

A kellynetes cuccot Te csináltad?Vagy csak reklámozod?

Csináld meg!Győződj meg az eredményekről...aztán terjeszd az igét!(javaslat)

2015. júl. 28. 03:04
❮❮ ... 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!