Vajon miért van jó ideje felfüggesztve az ingyenenergiáról szóló K-fórum?
Erről van szó:
Legutóbb a gyakorlatban is működő mágnesmotorokról volt szó. Lehet hogy valakiknek ez nem tetszett hogy ilyen információk terjedjenek?
Ha a tekercsek nem akkut, vagy elemet rejtenek, akkor rendben van...
De, nincs rendben, mert a tekercsekben akku van...
Másik topikba szántam, de csak ide fogom leírni!
Az örökmozgó nem egy idea.
Ugyanis, az univerzumtól (esetleg multiverzumtól) kezdeve, egészen az atom legkisebb alkotójáig, minden mozog, vagy 14 milliárd éve.
Nem abból kellen e kiindulni, hogy az energia nem vész el, csak átalakul más fajta energiává, vagy anyaggá, hanem, hogy egyáltalán, honnan van?
Nagyon úgy néz ki, hogy az energia megmaradásának az elve, csak az emberiség által felfogható méretek keretén belül igaz.
Ludwig barátom is azt mondta, hogy az atomok szintjén, vagy alatta, már nem érvényes ez a megmaradási törvény.
Kérdezem én, hogy hol is vagyunk?
A mi szintünkön érvényes, kvantumok szintjén meg nem?
Az univerzum szintjén, meg pláne, hogy nem?
Ha ez az egész megmaradási dolog érvényes, akkor véleményem szerint, csakis olyan mértékű környezetben, amit mi emberek el tudunk fogadni.
Mi az, hogy tólünk nagyon nagy nagyságrenben és tőlünk nagyon kicsi nagyságrendben nem érvényes a megmaradási törvény, de azt elfogadjuk, hogy az alma lefelé esik.
(Megjegyzem, nem a Föld középpontja felé esik, hanem a Földet alkotó elemek , -beleértve a geometriai méretüket is- és a Naprendszer és a Tejút, és az Univerzum által befolyásoló erők KORRIGÁLT eredője felé esik...
Éppen ma olvastam, hogy találtak valahol egy természetes atom reaktort...
Csak éppen nem tudják megmondani, hogy miért is működik?
(a marhák, a Napban milliárdnyi ilyen van)
Na, úgy látom, kifújt ez a topic is...
Talán nem egymást kellene fikáznunk...
Jöhetnek az új ötletek (bár megjegyzem a sajátomban bíztam legjobban, de még az is necces)
Ott sem fog érdekelni senkit a"meztelen"igazság!
A mítoszok és legendák,a hazudozás és a csalás sokkal vonzóbb!Ugyi?...A "nagy"lehetőség amit csak úgy valaki felkínál?
Közzéteszi minden hátsó szándék és érdek nélkül??..
Gondolkodni és az igazságot kimondani nem bűn!(csak senkit nem érdekel)Viszont jó érzés:)))
Van akik nem adják fel a mágnesmotor fejlesztését!
Akkora a körítés, hogy ha esetleg nem sikerül, akkor majd gyártanak valami mást!
Vannak papok,és vannak hívők...és van az a PÉNZ.
De mágnesmotor nem volt még és nem is lesz soha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!