Vajon miért van jó ideje felfüggesztve az ingyenenergiáról szóló K-fórum?
Erről van szó:
Legutóbb a gyakorlatban is működő mágnesmotorokról volt szó. Lehet hogy valakiknek ez nem tetszett hogy ilyen információk terjedjenek?
A páncéltörő pontosan annyival lesz erősebb, mint amennyit a kisebb lövedék kilövéséhez szükséges robbnó anyag ereje hozzáad az egész cucchoz.
És azért is kisebb a lövedék, hogy nagyon ne fékezze a nagyot, amikor tőle elrugaszkodik.
A plusz energia a plusz robbanásból jön.
Ezt ide kell raknom, most találtam véletlenül Chuck Norris pörgés közbeni rúgásáról ezt a képet a Freemail kilépő oldalán:
Egy egyszerű spirál vagy V kapu miért nem múködik?
Ha van rá válasz, talán el lehetne indulni ezen a vonalon!
A probléma megoldása visz előre mindent.
Józsikám mi a helyzet a láthatáron lévő naggyon érdekes kísérletekkel?
Nagyon csöndben lettél!(vagy csődben?)
Úgy gondolod hogy a meztelen és szürke igazság senkit sem érdekel?
Én úgy gondolom hogy inkább "pörögjön"a fórum a meztelen és szürke valóságban,mint egy varázslatos lila ködben.
Nincs valami jó linked?Ami nem LINK.
Jó lesz a texasi kopó is,ha nincs más...
" "Még mindig nem válaszoltál a feltett kérdésekre"
Nem is fogok. Mert Karvakkal már minden szükségeset az olvasók elé tártunk. De ahogy ő is mondta, az embereket NEM érdekli."
De érdekli,még a tagadókat is.Hiszen nem foglalkoznának magával a kérdéssel sem.
Az érdekel a téma és a csinálom a témát között különbség van.Neot érdekli,de nem hajlandó csinálni semmit.Illetve lehet,hogy csinálja,csak nem mutatott sosem semmit,csak rajzokat.Tehát másoknak ez úgy nézett ki,érdekli elméletben.Ez olyan elméleti szex.Biztos jó.Így Te sem vagy különb Józsefem számunkra.Elméletben szabadon szárnyalhatsz.Ja nem.Világít az oszloptrafó.Ja mégse,itt van valker a texasi lotyó.Sosem bírtam az amcsi pofáját mert átvágás az egész.
"Csak azt tudom mondani amit magamnak is tanácsolok. Mielőtt bármilyen kísérletet elvégzel, látnod kell tisztán magad előtt azt hogy az energianyerésnek a sokat megmosolygott módja érvényesülhet-e annál a kiszemelt kísérletnél. Vagyis az hogy az energiaképlet négyzeten lévő része összeállhat-e két tagból."
Persze,néha nem árt gondolkodni,igazad van.De ne emeljünk már mindent négyzetre.Főleg elméletben.Elméleti Szex közben milyen lesz az energia ha mindkettő maxigázzal dolgozik?
"Mert ahol ez az elmélet felfedezhető, ott kísérletileg is jelentkezik a többletenergia."
Sok mindent felfedeztek elméletben, aztán jött a gyakorlati bukta. Ilyenkor mi a vaker?
"Villamos rezgőköröknél meg I áramok összegződnek hasonló módon mint a mechanikus esetnél ω-k."
Igen,és ez mivel fog járni szerinted?Mi lesz az össz energia képlet,betett/kivett?
Duma a négyzeten,bizonyíték nyema a köbön.Hja,várjunk csak!? Nézd mi van itt https://www.youtube.com/watch?v=Nn09U_c2S7U mennyi szabadon használható energiát lehet ebből szerinted kiszedni?Vagy ilyenből.
Te azt gondolod,hogy kötözködök és nem a megoldásra törekszem.De én meg azt gondolom,hogy ha kijelentek valamit azt illő a saját példámmal alátámasztani.Más tollával ékeskedni nem illő dolog.Pont úgy,mit kikérdezni valakit valamiről,már-már falhoz állítva a kérdésekkel.Ezért nem működnek/tek a "fórumok",ha az adok-kapok egyensúly megbomlik,borul a bili.
De mint ahogy mondod,mindenkinek van józan (ezt kétlem) esze,döntsön belátása szerint.
"Az érdekel a téma és a csinálom a témát között különbség van.Neot érdekli,de nem hajlandó csinálni semmit"
"Te sem vagy különb Józsefem számunkra"
Úgy látszik, én lettem az etalon főellenség!
Már csak az hiányzik, hogy rámfogják, lenyúltam valaki ötletét és abból adok be szabadalmat!
Szívják már más vérét, nekem ennyi bőven elég volt.
Léptem.
"Ezért nem működnek/tek a "fórumok",ha az adok-kapok egyensúly megbomlik,borul a bili."
Nagyon jól mondod. Ezért nem tesz közzé túlságosan értékes dolgot senki. Mert nincs adok-kapok egyensúly.
Pista csinálja, a többi meg csak eredményre vár. Pedig vagyunk kb. 10 millióan, abból milyen sok lenne az előképzettséggel rendelkező szakember. Pista már ismeri a szotyializmusból az ilyen munkamegosztást, ahogy mások is.
Ez jó videó, de nem így javasolt megvizsgálni a többletenergiát.
https://www.youtube.com/watch?v=Nn09U_c2S7U
Hanem perdületmegmaradás helyett fluxusmegmaradással. Vagyis egyértelműbb választ kapni arra hogy a tirisztoros gyújtások és a Tesla trafó áramkörénél a fluxusátfordulás jár-e a kimeneten többletenergiával. Erre Naudin indukciós főzőlapos kísérletei sem adnak egyértelmű választ. A Horváth-vízbontónál is megtalálható a nevezett kondenzátorkisütős áramkör. De nem biztos hogy ez a többletenergia forrása, hanem a szekunder oldalon az impulzusok közben áramok is összegződhetnek, mint ha rezgőkör lenne ott.
Néhány mondat a szotyialista munkamegosztásról:
Csernetszkivel nagyjából egy időben de egymástól függetlenül fedeztük fel ezt a kísérletet:
Akkor még nem volt rá magyarázat, tehát tényleg kísérlet volt, de egyik ismerősöm egyértelműen kimérte a többletenergiát. Még fizikus ismerőseit és műszereiket is igénybe vette ahhoz hogy biztosat mérjen. Aztán meglepetésemre leszabadalmaztatta a nevére. Nem azért lepődtem meg mint ha megkárosított volna engem, hisz így ezzel a kapcsolási elrendezéssel gyakorlatban is használható energiaforrás még nem lesz, ez játéknak is komolytalan. Hanem képes volt kifizetni a semmire kb. 30 000 Ft-ot, hátha ebből kifejlődik egy elsöprő jelentőségű valami és akkor az övé lehet a dicsőség. Írogatta is hogy mikor küldöm neki a többi fejlesztési eredményt. Ami persze elmaradt, hisz ha szabadalma van rá akkor majd azzá fejleszti amivé akarja. Akár még szexuális segédeszköz is lehet belőle, ha azzá fejleszti.
---
A K-fórumon Ludwignak is sokkal több infó volt a tarsolyában mint amit írogatott. Ahogy sok más embernek is. De ha mindig akadnak akik a feltalálót meg akarják károsítani valahogy, akkor nem teszik közzé tudásukat, főleg nem dolgoznak közkívánatra.
"a feltalálót meg akarják károsítani valahogy, akkor nem teszik közzé tudásukat, főleg nem dolgoznak közkívánatra."
Éljen a tudatlanság!
Például felmerült az a kérdés hogy a fluxusátfordulásos áramköröknél van-e többletenergia a kimeneten vagy nincs. Ezekről a kondi kisülős áramkörökről van szó:
Idegen reagált erre és írta hogy az indukciós főzőlapok áramkörei is hasonlót művelnek. Meg még azt írta hogy Naudin ezzel kapcsolatos mérései bizonytalanok.
---
Most akkor mi a valóság? Annyi bizonyos hogy a fluxusállandóság teljesül. De mi a helyzet a kimeneti energiával?
---
Néhány további áramkör ami alkalmazza ezt a kondi kisülős megoldást:
Poldhu Transmitter
Egy rajz Tesla áramkörei közül:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!