Vajon miért van jó ideje felfüggesztve az ingyenenergiáról szóló K-fórum?
Erről van szó:
Legutóbb a gyakorlatban is működő mágnesmotorokról volt szó. Lehet hogy valakiknek ez nem tetszett hogy ilyen információk terjedjenek?
Névtelen barátunk most azt bizonygatod, hogy kell-e fórumozni?
Hogy szükség lenne a szabadenergiára?
Persze!
Lépj tovább, de ne mások dolgait hozd fel, azokat álltalában ismerik a fórumozók és meg van a véleményük róla.
Ha van saját ötleted, azt add elő!
Ha nem adod elő, akkor az a te dolgod, de mások régi ötleteit nem kell dícsérgetni, az idő eldöntötte már, hogy azok jók voltak-e vagy sem...
"Amiket itt összehordasz azt esetleg lehet kielemezni részletesen?(csak úgy a miheztartás végett)"
Igen, lehet. És például az olyan mint Ludwig, ki is fogja ha hasznosítani akarja magának. Mert az olyanok arra gondolnak hogy hoppá valaki itt leírt valamit ami roppant logikusan hangzik, a mozaik belepasszol az eddigi villamosságtan és fizika tudományába, a kísérletek is alátámasztják, ezért ezt én is vizsgálgatni fogom amikor kedvem lesz rá vagy ha ráérek.
De olyanok is lesznek akik nem fognak gondolkodni csak rávágják hogy csalás, mert szerintük aki gondolkodik az mind csaló.
De ahogy írtad, mindenki azt hisz amit akar. Így hát én sem leszek többé itt (és máshol sem) logikus elméleteket ismertető "próféta", hanem szép kényelmesen áttérek a kísérleteimre. No de kit érdekel, hisz minden elmélet csak csalás.
Na sok sikert mindenkinek a maga területéhez, legyen az nullponti energia vagy fluxusállandóság vagy esetleg hagyományos energia.
A neten láttam egyszer egy működő mágnesmotort.
Kiderült a turpisság, egy nagyfeszültségű vezeték alatt állt a csávó, valahogyan az forgatta a motort, a motor nem magától forgott.
Ezért nem csípem az elektronikus besegítéseket.
Ha van elektronika, a mögé sok mindent el lehet rejteni.
Egy kondenzátor sem biztos, hogy kondenzátor stb...
Persze ez az ingen energia csak a csávónak volt ingyen...
Na, itt a Szűz Mária is forog!...
Kedves #612!
Csak azt kérdeztem lehet-é kielemezni részletesen azt amit itt összehordtál.Lehetne elméletben is,de arra sem vállalkozol.Így még mindig nem értem mi a célod?
””” És például az olyan mint Ludwig, ki is fogja ha hasznosítani akarja magának”””
Ezzel mit akartál mondani?Hogy ellopja a baromságaidat?Még ha lenne egy értelmes ötleted akkor sem lopná el,ez biztos.
Miért épp Ludwiggal takarózol?Egész véletlenül ismerem Őt és tudom hogy egy reálisan gondolkodó,gyakorlatias ember.
És láss csodát:Ismerem a helyi villanyszerelőt is.De ha csodát akarsz látni menj el a csodák palotájába,és tekerd meg a Zsófit.
A bűvészkedés és a csalás között szerinted van különbség?
Amikor ámul és bámul,tapsol és ujjong a közönség.
Erre vettek jegyet.
A gondolkodás TELJES hiányáról tettél eddig bizonyosságot.
Mivel kísérletezel?Titkos?Azt linkeld be és arról lehet beszélni.
Írd oda:ÉN P.JÓZSEF ülök a kockás füzetem fölött és matematekailag (négyzetreemelt tagok összevonásával) megcsináltam az örökmozgót.Ha matemetikával lehet akkor bármi más módon is.Mondjuk:’X=X+1 Ez már jó!Mit írnál az egyenlet két oldalára hogy stimmeljen?
X+fluxusállandóság?X+perdület?X+lendület?X+nullponti energia?Vagy X+éter?X+sugárzó energia?
Vagy:X plusz a Te hülyeséged,mínusz akit hülyének nézel….az már pozitív.
Mivel nem leszel többé itt nem tudsz válaszolni…de ha itt lennél akkor úgyis kikerülnéd.
Vagyis MINDEGY.
Egy alternatíva ha mégis itt lennél”véletlenül”MINDEN KÉRDÉSRE RÉSZLETES VÁLASZT.(nem kell hosszú forrókásakerülgető!rövid tömör,lényegretörő)
Kíváncsiságból visszanéztem ide. Idegen.1 írjál még sok ilyen hülyeséget ide. Remélem a Rend című szentírást tanulmányozod folyamatosan. Mivel az ígéretes ám, hisz le van benne írva vallási és ezoterikus anti-logikával. Az a motor majd beindul, csak a megfelelő ezoterikus jeleket kell felfesteni a mágnesekre tyúkvérrel.
De amit én írtam, például hogy a fluxus hirtelen "flippje" esetén kétszeres ellenfluxus és négyszeres energia keletkezik, azt töröld agyadból, ugyanis régen a rabszolgákat is tilos volt írni-olvasni tanítani, mert az komoly és hasznos tudomány volt. Ezért a rabszolgák is vallási szertartásokkal ütötték agyon életük idejét. Vagy például aki több évtizedet lehúz a sitten, ő sem a szabaduláson agyal többé, hanem pont ellenkezőleg: Ha szabadulhatna mert lejárt a büntetése, szó szerint bepánikol amiért el kellene hagynia megszokott életét, a sittet. Hát az emberek is így vannak a szabadenergiával. Ha eléjük kerül egy lehetőség ami a szabadságuk irányába mutat, akkor elvetik és ragaszkodnak megszokott láncaikhoz. És ahogy a 20 évet ült rabot is értelmetlen dolog győzködni arról hogy odakinn a normál élet milyen jó lesz, úgy szabadenergiáról is felesleges beszélni. Aki arról beszél nyilvánosan a raboknak, az hülye, ahogy én is az voltam.
Ha valaki azt mondaná a 20 év sitt után szabaduló rabnak hogy van egy remény számára ami lehetővé teszi azt hogy büntetése letöltése után is a sitten maradhasson, mert az amerikai törvény nem véletlenül lehetőséget ad rá, akkor az a sittes tágra nyílt szemekkel figyel és él is a lehetőséggel. Ezt saját magam is megfigyeltem a sorkatonaságnál. Bevonuláskor amikor még mindenki normális volt mert szabadságból került oda, mindenki szökni akart vagy akár öngyilkos akart lenni elvesztett szabadsága miatt. Aztán 1 év katonaság után meg a többség továbbszolgálatos akart maradni, mert megszokta a rosszat, a kutyaszart és már nem kellett neki a kinti normális szabad élet. A fosszilis üzemanyagot, az atomenergiát, stb. is megszokták a rabok, tehát értelmetlen dolog arról egy szót is ejteni hogyan lehetnénk szabadok. Hanem ha például valaki még bővíti is Paksot, azt akár még géniusznak is tekintik a foglyok. Azzal sem törődve hogy lehet hogy pont az ő kertje végébe kerül a titkosított atomhulladék lerakat, az orosz Majakhoz hasonlóan. De még azzal sem törődve ha ettől kihullik haja és foga mint a zombifilmeken és torz gyerekei születnek.
Szerinted vajon honnan tudtam hogy puszta "kíváncsiságból" visszanézel?
Mindenesetre most jól megaszontad!
Szerintem amiről itt regényt írtál azt mind jól tudjuk.
A kérdéseket viszont ügyesen elkerülted,és közben felmerült két újabb kérdés:Egy oldalon állunk?Kinek dolgozol Te?
"A kérdéseket viszont ügyesen elkerülted..."
Mert lehet hogy olyan kérdések voltak ami arra céloz hogy X dolgozik, Y meg csak másol és még csak gondolkodni sem hajlandó, hanem csak X eredményét akarja. De mivel másnak is van esze és keze, erre szükség nincsen. Az információ megosztó csapatmunka nem ezt jelenti. Hanem azt hogy ha X nem tud megbírkózni egy megoldhatatlannak vélt problémával, de Y rendelkezik a szükséges infóval akkor egy lökést ad X-nek. Én is voltam már X, vagyis mikor magamtól nem jöttem rá valamire. Ilyenkor jól jött Y-nak akár egy szavas mondata. De az bőven elég volt, több nem kellett, hisz munkaképességel és ésszel én is rendelkezem, tehát nem rabszolgákra már nincs szükség, mert dolgozni a hülye is tud. Ámde ezt nem mindenki így gondolja, hanem úgy mint a szotyializmusban: X dolgozik, a többi száz vagy ezer meg az eredményre vár.
A hazai kórházakban és általánosságban az egészségügyben szokás az az önállótlanság a páciensektől, hogy olyanra is igénybe akarják venni az orvost amit önmaguk is meg tudnának oldani.
Doktor úr, viszket a karom, megvakarná?
Nővér, megetetne, most jöttem a konditeremből és ellustultam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!