Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Vajon miért van jó ideje...

Vajon miért van jó ideje felfüggesztve az ingyenenergiáról szóló K-fórum?

Figyelt kérdés

Erről van szó:

[link]

Legutóbb a gyakorlatban is működő mágnesmotorokról volt szó. Lehet hogy valakiknek ez nem tetszett hogy ilyen információk terjedjenek?

2014. ápr. 24. 18:33
❮❮ ... 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 ... ❯❯
 661/1938 anonim ***** válasza:
100%

"van-e többletenergia a kimeneten vagy nincs"

Számomra nem ez a kérdés,nem a kimenetről van szó.Hanem az,hogy van-e olyan elrendezés ami NEM hat vissza a primer forrásra,vagyis a szekunder emelkedésével a primer is emelkedik.Ha visszahat (a felsorolt eseteidben igen) akkor nem beszélhetünk többlet energiáról.

2015. márc. 15. 20:03
 662/1938 anonim ***** válasza:
70%

Az eddigi kísérletezők (pl. Kapanadze, Akula, stb.) által alkalmazott különleges transzformátorok fizikáját kellene kideríteni. Amelyekről azt feltételezik hogy csak egy irányban transzformálnak.

Külföldi fórumokon említik (de nem magyarázzák) például a "Bucking Coil" kialakítást.

Két kép külföldi fórumokról:

Asymmetrical transformer

[link]

Unilateral Induction Coils

[link]

néven is emlegetik ezt az egyirányban transzformálási jelenséget.

Sajnos magyarázat nem volt, csak másolási próbálkozásokról leírás azokon az oldalakon. És ott is beigazolódott hogy ez kevés információ, hiába volt róla több oldalnyi beszélgetés, az az egy mondat még hiányzott ami a "Hogyan működik?" kérdésre adna választ. Kivéve persze az Asymmetrical transformer nevű ábrát, az ránézésre érthető.

2015. márc. 15. 20:43
 663/1938 idegen.1 ***** válasza:
100%

Jól látod Jószef Atya!

Egy pici apró momentum hiányzik,egy elhanyagolható icipici részletkérdés.:Hogyan működik?Mitől működik?Miért nem működik?Miért mondják hogy működik?Jja és alapkérdés hogy ki miért hiszi el?Te miért hiszel el feltétel nélkül minden baromságot?,saját tapasztalatok hijján?

Én a helyedben megtekerném a Zsófit...próbáld már ki légyszi a gyakorlatban.Aztán mesélj milyen volt,fárasztó a gyakorlat?vagy indítóimpulzus után öngerjesztő a folyamat mint egy maghasadás?Szabályozni fékezni kell a rendszert?

A hv táp mennyit zabál amikor az égő "világít"?Erre még nem válaszoltál(és még sokmindenre)

Amikor "világít"mekkora a mért(leadott) teljesítmény?

Megvárom a válaszod aztán szerintem tűnök innen én is.

Mondom előre hogy miért:Nem lesz erre sem értelmes válasz,hanem újabb marhaságokat fogsz "bizonyítékként"felvonultatni.

2015. márc. 16. 00:27
 664/1938 idegen.1 ***** válasza:
100%

Bocs lemaradt: Asymmetrical transformer

Ránézésre érthető?Ez a marhaság?Kifejtenéd egy mondatban?

2015. márc. 16. 00:31
 665/1938 anonim ***** válasza:
70%

"A hv táp mennyit zabál amikor az égő "világít"?"

Ez a szikraköz méretétől függ. A táp fogyasztása emelkedhet is, de akár vissza is eshet, vagyis akár kevesebb is lehet mint az üresjárati teljesítményfelvétel. A Fénykapura Pájer Tibor tett fel erre vonatkozó méréseket is.

---

Idegen ugyanaz jellemző rád mint a középiskolákban vagy a műszaki egyetemeken a hallgatók többségére. Vagyis ki is szokták mondani hogy például a mechanikában nem elég nekik az hogy papíron látnak valamit, hanem érzékelni akarják a gyakorlatban. Például nem nehéz találni olyan tanulót/hallgatót aki az egyszerű forgatónyomatékot sem képes megérteni könyvből, képekről, videókról.

Amúgy forgózsámollyal és forgó biciklikerékkel évekkel ezelőtt rengeteget kísérleteztem. Ezért nem fogom senki kedvéért újra elvégezni, mert akinek nem elég a videókon látható kísérlet az majd elvégzi magának ha akarja. Ha én végezném el a kísérletet, attól továbbra sem lenne világos a kísérlet-centrikusaknak. Vagy aki nem érti az előbb említett forgatónyomatékot, annak hiába mutatják be kísérletileg például egy nyomatékjelző vagy nyomatékmérő kulcs segítségével, továbbra sem fogja érteni, mert továbbra sem érzékeli a saját izmain a kísérletet. Vagyis annak kell elvégeznie aki nem érti.

2015. márc. 16. 07:42
 666/1938 idegen.1 ***** válasza:
100%

Te szerencsétlen szerencsejátékos!Még blöffölni sem tudsz hitelesen.

Nem azt kérdeztem mitől függ,hanem azt hogy mennyit zabál!És ugyanebben a pillanatban a pici égőd mekkora áramot és mennyi feszültséget kap.Pájer Tibor erre vonatkozó mérései?Vagy ő tette fel valakinek az erre vonatkozó méréseit amik arra utalnak,hogy többlet van?

Te honnan tudhatnád hogy mi jellemző rám Te szerencsétlen!Elég furcsa hogy ennyire félreismertél,én viszont elég jól átlátok rajtad. Ha én fejben vagy papírra vetve látok valamit akkor el tudom dönteni hogy az jó és működőképes,vagy nem.Ha esetleg valami határesetről van szó akkor igenis érzékelni akarom és kipróbálom és ezután tudok nyilatkozni HITELESEN.Sem Teslára,sem Einstenre,sem rád,sem akulára nem fogok támaszkodni(hivatkozni sem)

Időpocsékolásnak tartom ezt az veled való beszélgetésnek nem nevezhető „forró kása” kerülgetését,úgyhogy remélem megérted ha nem reagálok a hozzászólásaidra.

Nyomjad nyugodtan hátha valakit érdekel,de én ha kínok kínját is ki kell állnom…akkor sem fogok reagálni.

Utóirat:Aki nem érti annak hiába beszélsz…aki érti,annak nem kell mondani(mert érti)

2015. márc. 17. 00:34
 667/1938 idegen.1 ***** válasza:
100%

Ezt még neked József...de válasz nélkül.

Senki ne engedje magát eltéríteni.

A gondolatait se!

De úgy látom hogy a lila ködbe burkolt mellébeszélés jobban érdekli az embereket mint a meztelen szürke igazság.Miért?

Előbb vagy utóbb úgyis szembe kell nézni vele.József!Az hogy magadnak hazudsz és elhiszed az a Te kettősöd dolga,de miért terjeszted?Mert elhitted és akkor higgye el más is?Ez valami rosszindulatú daganat?

Mi bajod az ezoterikus gondolatokkal?(azon kívül hogy mint minden más területen:/orvostudomány,természetgyógyászat,szabadenergia,politika,kereskedelem,színész,zenész,koldusok,bárók/ itt is rengeteg csaló van)

A REND című írást boncolnám még egy kicsit.

Akkoriban is kerestem a miérteket(is)Kutattam hogy ki lehet a szerző.Addig jutottam hogy a „kutatók”műve.A szálak a PI klubba vezettek,semmit sem tudtam meg onnan.Feltételezem(innen visszatekintve)hogy aki ezt írta,ezoterikus antennáin keresztül kapta az információt.Az volt a dolga hogy leírja és nem az hogy megértse.Más kérdés hogy összekeverte némi nemzeti érzelmekkel.

Ajándék Magyaroknak?Vagy valami ilyesmi volt…Erre mit tesz a magyar?Nekiesik mint Thot az annyának és pénzt fáradságot nem kímélve androméda motort épít.A terv szerint ami csak egy inspiráció,nem sült galamb!Ráadásul leegyszerűsítve…tárcsákon.Annak úgy nincs értelme.Koncetrikus körökben lehet csak egyre több mágnest elhelyezni ugyanolyan távolságra.És a polaritás sem volt jó!

Tovább kellett volna gondolni!Aki befürdött vele és megvette az anyagot az még tud játszani vele.Aki viszont nem érti csak csinálja annak hiába,ebben is igazad van József Einstenem.

2015. márc. 17. 01:32
 668/1938 anonim ***** válasza:
100%

Az hogy mennyit zabál, az függ a nagyfeszültségű generátor típusától. Például ez

[link]

0,6 A-t vesz fel üresen. De például szkennerből kitermelt HV generátor jobb hatásfokú volt, a pontos értékre nem emlékszem.

---

Szerinted én is vagy bárki más is miért írja le amit leír például a külföldi oldalakon is? Rájöttél magad is nem? Egyeseknek nem az a célja ezzel hogy pénzt keressen. Hanem elsősorban az hogy elterjedjen az energia előálításnak ez a becsületes módja. Hogy ne lehessen energiaárakkal zsarolni embereket. Azt nem kétlem hogy kleptokráciánkban egyesek másra akarták felhasználni vagy mást gondoltak a szabadenergia kutatókról.

Például említettem azt aki a szabadalmi hivatalba rohant és képes volt 30 000 Ft-ot kifizetni azért a gyerekjáték levédetéséért. Mellesleg jó nagy primitívségre vall az hogy valaki a sorstársát így be akarja csapni. Nem tudott megkárosítani, hisz az az áramkör úgy ahogy van nem jó semmire. De ez volt a célja. És ha ilyen emberi tulajdonságot tapasztal az ember, akkor reakcióként szinte kívánatosnak találjuk azt hogy csak azért se terjedjenek el az ilyen készülékek. Süljön csak a gonosz emberiség az erős UV-sugárzástól és fizessék csak minimálbérük nagy részét energiára. Akikben annyi betyár becsület nem szorult hogy a közös ügyért dolgozó sorstársával szemben becsületes legyen, az megérdemli a jelenlegi energetika uralmát. Még szerencse hogy csak annál a semmit nem érő áramkörnél derült ki hogy vannak gazemberek az elnyomottak közt is, lehet hogy még nagyobbak mint odafent.

---

Kérdezted hogy az egyirányban működő trafók hogyan működnek, legalábbis utaltál erre a kérdésre. Őrangyalom lehet mert nem világos jelenleg. Így közzé tenni sem tudom hogy aztán újabb valaki rohanjon leszabadalmaztatni azt is. Nem véletlen az hogy ez az energetika alakult ki ami most van. A gonosz emberi faj ezt érdemli. Amelyik sorstársát képes becsapni, az fizessen a Paks2-ért, sőt annak unokái is fizessenek.

2015. márc. 17. 02:20
 669/1938 NeoSzZ ***** válasza:
100%

Na, mi van?

Bedugultatok? Senkinek nincs mondanivalója?

Olyan jó volna levédetni az ötleteiteket!

2015. márc. 19. 21:08
 670/1938 NeoSzZ ***** válasza:
100%

Egyébként, minden Józsefnek boldog bévnapot!

Még annyit, hogy az (a+b)2=a2+b2+2ab pontosan azt fejezi ki, hogy a-t és b-t külön külön könyebb négyzetre emelni (mondjuk a sebességüket növelni), mint a kettőt egyszerre.

A 2ab a befektetett energia többlet, ami veszteség!

Szó nincs energia nyereségről, éppen fordítva van...

2015. márc. 19. 21:30
❮❮ ... 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!