Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Vajon miért van jó ideje...

Vajon miért van jó ideje felfüggesztve az ingyenenergiáról szóló K-fórum?

Figyelt kérdés

Erről van szó:

[link]

Legutóbb a gyakorlatban is működő mágnesmotorokról volt szó. Lehet hogy valakiknek ez nem tetszett hogy ilyen információk terjedjenek?

2014. ápr. 24. 18:33
❮❮ ... 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 ... ❯❯
 641/1938 NeoSzZ ***** válasza:
100%

Névtelen, tényleg te vagy József?

Mert a K-fórumon Józsefnek nagyon nagy köze volt REND-hez.

Elég sok embert meg..szo..pat..ott...!!! Ott.

Én láttam, volt aki 40-50 ezreket feccölt bele ebbe a marhaságba!!!!!!

Gondolkoztál már azon, hogy esetleg, kártalanítani kellene őket!!!

(Már ha, te vagy az a József, aki a REND-et feltette a fórumra...)

2015. márc. 8. 20:40
 642/1938 NeoSzZ ***** válasza:
100%

Nekem volt kb 3 éve egy elképzelésem. Akkor nagyon nagyra voltam vele, elismerem.

De valaki látott olyan hozzászólást azóta, hogy újra elővettem volna? Pláne, hogy bárkit biztassak arra hogy, építse meg?...

Nem hiszem!

Ami nem jó, az nem jó! Nincs mit mondani róla.

Mostmár kezdem Idegent megérteni, miért ennyire agresszív Józsival?

Éljen a Yildiz motor!

Az is REND-esen meg van építve! :)

2015. márc. 8. 21:06
 643/1938 anonim ***** válasza:
100%

Nem tettem fel a K-fórumra semmiféle Rend-et. Éppen ellenkezőleg, próbáltam tájékoztatni a Rend és az androméda motor híveit hogy nincs értelme mert logikátlan. A Rendet valaki más írta, a nevére már nem emlékszem. Nem szokásom ezoterikus vagy vallási dolgokkal foglalkozni és másoknak sem javaslom. Ha Idegennek itt írtam hogy olvassa a Rendet, az jól érthető tréfából értettem, mivel a logikus és valós dolgokat elvetette.

Amúgy meg mindenkinek van saját esze, józan ítélőlépessége ami megakadályozza azt hogy bedőljön ilyeneknek.

Például amikor Karvakkal az ingás dolgokat boncolgattuk itt és én leírtam matematikailag, akkor se nekem higgyetek, hanem a tényeknek. Vagyis az a mágnesinga motor tényleg tovább lendül a leírt ok miatt és a leírt magyarázat miatt. És nem azért mert én azt mondom.

Na de én befejeztem a neten való írogatást és olvasgatást mert sokkal érdekesebb kísérletek vannak a láthatáron.

2015. márc. 9. 13:16
 644/1938 anonim ***** válasza:
100%

"Mert a K-fórumon Józsefnek nagyon nagy köze volt REND-hez.

Elég sok embert meg..szo..pat..ott...!!! Ott."

Ez komoly? Akkor József, Peti és Ludwig miért ostorozta annyit a Rend-et és íróját? Magyarul és érthetően leírtuk ott: "Az eszeteket használjátok ne csak a kezeteket". És ha nem volt érthető valakinek a jó tanácsunk, az magára vessen ha megszívatta saját magát.

2015. márc. 9. 15:07
 645/1938 NeoSzZ ***** válasza:
100%
Akkor bocs, József...
2015. márc. 9. 16:26
 646/1938 idegen.1 ***** válasza:
100%

Bocs József!

Érdekes kísérletek???...avass be!Azt hittem már kész vagy!Legalábbis ezt hangoztattad.Szerinted van szabadenergia.(ami jön a "fekete"dobozból)

Mi is ezt keressük!Én mindent felforgattam és csodák csodája,sehol nem találom.Nagyon nehéz lenne azt bebizonyítani,hogy valami NINCS.

Neked könnyebb dolgod van.Azt állítod hogy VAN!Ezt sokkal könnyebb bizonyítani.

Tied a pálya.

2015. márc. 9. 20:40
 647/1938 anonim ***** válasza:
100%

Csak azt tudom mondani amit magamnak is tanácsolok. Mielőtt bármilyen kísérletet elvégzel, látnod kell tisztán magad előtt azt hogy az energianyerésnek a sokat megmosolygott módja érvényesülhet-e annál a kiszemelt kísérletnél. Vagyis az hogy az energiaképlet négyzeten lévő része összeállhat-e két tagból. Mert ahol ez az elmélet felfedezhető, ott kísérletileg is jelentkezik a többletenergia. Arra viszont egyetlen kivételt sem tudok, ahol ez az elmélet nincs jelen de a gyakorlatban meg mégis lett volna többletenergia. (Kivéve persze azt a feltételezett esetet amikor egy másik elmélet szerint keletkezik a többlet, például a Gőz László féle mágnesmotorok esetében leírtak szerint). A Karvakkal vizsgált ingáknál ω szögsebességek összegződtek. Például a Milkovics ingánál is. És volt olyan bemutató arról amikor 9 db. nyomkodós zseblámpát üzemeltetett az inga, miközben csak annyi energiát tápláltak be kézzel, ami csak 1 db. nyomkodós zseblámpát volt képes működtetni. Vagyis az elmélet és a gyakorlat kézen fogva járnak, egyik nincs a másik nélkül.

Villamos rezgőköröknél meg I áramok összegződnek hasonló módon mint a mechanikus esetnél ω-k.

Ahol ezt a "négyzetes összegzős" energianyerési módszert látod magad előtt, annál érdemes a gyakorlatban is foglalkozni vele. Ezt nem azért mondom mert Tesla is így dolgozott, hanem mert ezt tartom helyes módszernek. Ez ad maximális esélyt a sikerre, ha elméletben minden világos a kísérlet előtt.

2015. márc. 9. 22:21
 648/1938 NeoSzZ ***** válasza:
100%

A négyzetes összefüggésről.

Ha 1-1 kg tömegű, 1m/s és 2m/s sebességgel mozgó két test a falnak ütközik, akkor annak az energiája (a képlet szerint) 2*1*2-vel kevesebb, mint ha egy darab 2 kg tömegű 3m/s sebességű tárgy ütközne szintén a falnak.

De ez véletlenül nem azt jelentené, hogy több nergia kell a 2 kg tömeg felgyorsítsához 3m/s sebességre?!

2015. márc. 9. 23:24
 649/1938 idegen.1 ***** válasza:
100%

Most hirtelen nem tudom hogy sírjak,vagy megmosolyogjalak.Az elmélet mindenhol jelen van ,gyakorlatilag mégsincs sehol többletenergia.(csak bennem)A Gőz László aleírtak szerint,vagyis ELMÉLETILEG működik.Gyakorlatilag????

Te tényleg ilyen tökfej vagy?Egy nyomkodós zseblámpát nyomkodott valaki,és arról ment az inga?Ami kilenc nyomkodós zseblámpát nyomkodott és a kilenc nyomkodós lámpa meghajtott még kilenc ingát,ami még……stb.Ezt inkább nem részletezném,mert kiderülne hogy a kismadár ringatja a kórót.

Kézenfogva csak a gyakorlatilag működő eszköz jár az „elmélettel”.Gyakorlat van elmélet nélkül,de az elmélet gyakorlat nélkül egy rakás sz@r.

Persze tudom,fontos az elmélet.Jól átgondolt elméletek megvalósításakor is néha újra kell gondolni.De önmagában elmélkedni=kevés.Ki kell próbálni és nem másokra hivatkozni!

Ki az a Tesla?Te honnan szeded hogy Ő hogy dolgozott?Kollégád volt?Ott voltál?Ismered?

Ha minden világos a kísérlet előtt,akkor uccu neki csináld meg!A maximális esélyt megadtad magadnak.

Kísérlet után?Minden setét?...Sebaj lesz új elmélet!

2015. márc. 9. 23:47
 650/1938 anonim ***** válasza:
100%

Ha valakinek nem tetszik a matematika és fizika ma használatos nyelvén megfogalmazott elmélet, sebaj. Például Karvak is egyik katonatársa szavait idézte: "Én nem tudom elmondani hogyan kell csinálni, de meg tudom csinálni."

És Karvak is az utóbbi módszer szerint tett, amikor a mágnesinga motorját öszeállította. Vagyis nem ezen a nyelven gondolkodott amiről itt szó van, tehát nem a matematika és fizika ma használatos nyelvén fogalmazódott meg benne a többletenergia magyarázata, hanem egyszerűen intuícióval. Lehet úgy is, megerősítem, de szerintem nehezebb. Egy macska sem tudja hogy például mi az a perdületmegmaradás, de ösztönösen mégis alkalmazza mikor esés közben átfordul hogy a talpára essen.

Egy katonai főiskolán mégsem a macskák egyszerű intuitív nyelvén tanítják például a páncéltörő lövedék nagyobb energiáját. Mondhatnák a hallgatóságnak azt hogy most kimegyünk egy faltörő kossal az egyetem kapuja elé és betörjük vele úgy hogy a becsapódás pillanatában előre is lendítjük. És akkor megérti mindenki hogy a páncéltörő hogyan működik. De nem mondják, hanem azt monmdják hogy maradjon mindenki a seggén mert a páncéltörő becsapódása közben egy kisebb lövedéket lő ki magából hogy két sebesség összegződhessen és elmondják hogy annak mi értelme. (És aki megérti az tovább lehet hallgató, aki nem az meg mehet őrmesternek). Azért mondják így mert a fizika és matematika ma használatos nyelvén fogalmazva egyszerűbb közölni ezt a tudást. Arra nem vállalkozom hogy intuíció nyelvén is közöljem.

2015. márc. 10. 08:37
❮❮ ... 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!