Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Vajon miért van jó ideje...

Vajon miért van jó ideje felfüggesztve az ingyenenergiáról szóló K-fórum?

Figyelt kérdés

Erről van szó:

[link]

Legutóbb a gyakorlatban is működő mágnesmotorokról volt szó. Lehet hogy valakiknek ez nem tetszett hogy ilyen információk terjedjenek?

2014. ápr. 24. 18:33
❮❮ ... 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 ... ❯❯
 601/1938 anonim ***** válasza:
100%

Annál a trafónál amikor égővel kísérleteztem, 1980-1981 évet írhattunk. Úgy búgott és zörgött mint a membrános búvárszivattyú szárazon. Hogy a téglaházon belül a mechanikai rázkódásától hogyan lazultak meg az alkatrészei, mennyire válhatott nyitottá a mágneses köre, arról fogalmam nincs, be volt zárva az épület. Nem relé tekercsét helyeztem a fal mellé, valami nagyobb átmérőjű tekercs lehetett. Nem vagyok amnéziás, csak emlékszem, ma is látom magam előtt a világító izzót és azt hogy a faltól kissé eltávolítva elhalványult. Pont azért mentem oda mert az utcában mindenki arról a trafóról beszélt háthogy elviselhetetlenül búg mint amikor vasat ütvefúrnak. A többi részletet nem tudom, hogy mennyire volt szétesve, vagy miért búgott. Jelenleg vaslemez háza van, nem búg és a mellette lévő ipari üzemben is síri a csend és bokrok nőnek az ereszcsatornáján, tehát vélhetően nem is terheli a trafót az az üzem.

Attól hogy normál körülmények közt nem világíthat ilyen izzó, attól még lehetnek nem megszokott körülmények is. Például széteshetett a mechanikai rezgéstől vagy mittudom én.

Ez éppen jó példa arra, hogy ma az emberek nem hallottak az energiatétel alóli egyetlen kivételről sem, hisz nem tanítják. Ezért azt hiszik hogy a szabadenergia generátor az mind csak kamu lehet. És mondjuk Leslie Szabo is szerintük egy szélhámos. Kamuból volt Budapesten üzeme ahol az EBM720 elkészült, stb. Miért? Hát azért mert az emberek szerint a fizika kizárólag csak abból áll amit tanultunk és amivel a hétköznapi életben találkoztak.

2015. febr. 21. 19:22
 602/1938 NeoSzZ ***** válasza:
100%

A bicikli kerekes kísérletek nem szabadenergiáról szólnak.

Gondolom ez mindenkinek világos. A BME nem mutogat ingyenenergiás cuccokat.

2015. febr. 21. 19:29
 603/1938 anonim ***** válasza:
100%

"A bicikli kerekes kísérletek nem szabadenergiáról szólnak. Gondolom ez mindenkinek világos."

Ahogy az is világos, hogy a biciklikerekes analógia, vagyis a perdületvektorok tanulmányozása, a szolenoidban szintén úgy irányt váltó fluxusok analógiája, annak megértését segítik. De senki ne higgye el, mert Naudin indukciós főzőlapos mérései nem pontosak, Széles Gábor meg nem normális mert a Tesla trafó többletenergiájáról beszélt. A tirisztoros gyújtás áramköre is csak jó hatásfokú és nem így fordulnak a trafóban át 180 fokkal a fluxusok, hisz akkor a szakmunkásképzőben tanították volna. De ott csak azt tanították hogy a kondi belesül a trafóba. Ezért aki ennél többet mond az eretnek és máglyán elégettetik.

2015. febr. 21. 19:55
 604/1938 anonim ***** válasza:
100%

A képen látható eretnek is azt állította, hogy a biciklikerekes kísérletnél a perdületvektorok pontosan úgy viselkednek mint mondjuk a Horváth vízbontó tirisztoros gyújtáshoz hasonló áramkörénél a szolenoidban a fluxusok.

[link]

Meg is járta. A kondi belesül a trafóba és kész. Mert ezt írja a szakirodalom. :))

2015. febr. 21. 20:00
 605/1938 anonim ***** válasza:
100%

Eretnek! Visszavonod azon kijelentésed, hogy a tirisztoros gyújtás és a Tesla trafó szolenoidjában a fluxusállandóság érvényesül az energiatétel helyett?

És azt hogy a biciklikerekes perdületmegmaradási példa ennek a fluxusmegmaradásnak a mechanikai analógiája?

[link]

2015. febr. 21. 20:25
 606/1938 idegen.1 ***** válasza:
25%

Lezli szélhámos és Te is az vagy...vagy tökhülye.Tényleg nem látsz a dolgok mögé?Mire kapnak pénzt és miért?Aztán eltűnnek.Nyilván meggyilkolják őket,vagy valahol kelet magyarországon élnek.

Belinkelnéd a villanyszámládat esetleg?Vagy a gázt?Fát vágni nincs kedved,az milyen ősember?Kinek a kutyája vagy Te?

Itt mindenki rabszolga hawer!Érted-é

2015. febr. 22. 01:57
 607/1938 idegen.1 ***** válasza:
25%

Jó győztél,idióta vagyok.

Egy dolgot nem értek csak(talán épp ezért):Neked már nem kell ősemberkedni megvan a saját fejlesztésű szabadenergia géped.Fizikailag független vagy a "szolgáltatóktól"Szellemileg független vagy a rabszolgatartóktól.

Mi a célod az itteni tevékenységeddel?

Van eladó cuccod?vagy csak unatkozol?

ENERGIAELTÜNÉS...kezded felülmúlni önmagad.Van tovább?

Mert ez is már több mint SOKK.

2015. febr. 22. 02:25
 608/1938 idegen.1 ***** válasza:
25%

Ha tetszik ha nem az energiamegmaradás mint Természeti törvény:Működik!

Ősidők óta.

2015. febr. 22. 02:46
 609/1938 anonim ***** válasza:
100%

"Ha tetszik ha nem az energiamegmaradás mint Természeti törvény:Működik! Ősidők óta."

Igen, gyermekem! Ezt írja a Szentírás. Jót tetted hogy jól megtanultad, különben eretnekséggel vádoltalak volna.

"Mi a célod az itteni tevékenységeddel?"

Hát neked? Mert lehet hogy másnak is ugyanaz. Lehet hogy az egész világon azért vannak szabadenergia fórumok, mert együtt, sok-sok hozzászóló összefogva előbb és könnyebben felderíti, megérti, elmélyíti, alkalmazza azt amit akarnak. És így a tudás sem veszik el, nem marad titokban.

A világ fórumozói úgy gondolhatják hogy talán mégsem helyesek a jelenlegi energiaelőállítási módszerek. Eszükbe jutott a sok atomhulladék temető, Fukusima és Csernobil, a szmog, a magas energiaszámlák, stb. Látják maguk előtt idős hozzátartozóikat amint a számlák kitöltésekor azon keseregnek hogy ezért dolgoztak egy életen át, hogy aztán haszontalan élősködőket gazdagítsanak csekkbefizetésekkel. (Bár vannak meglepően fura emberek, akik látszólag még örülnek is a kizsákmányolásnak, hisz még a rezsicsökkentés ellen is felázadtak). Ezért a többségük úgy gondolta, hogy ahogy csak tud, tudásával vagy bármi más módon tesz valamit amit csak tud a szabadenergia térhódítása érdekében. Vagy ha mégsem sikerül elterjeszteniük, akkor marad néhány kitartó ember privilégiuma, marad titkos magántulajdon, talán egy olyan pillanatra várva amikor hivatalosan is előszedheti tudását és készülékét. De abban egyet értek Egelyvel, hogy ez nem ma lesz. Az elkövetkező 100 évben még az általad is említett Szentírás marad érvényben: "Ha tetszik ha nem az energiamegmaradás mint Természeti törvény:Működik!". Köszönhetően a hozzád hasonlóknak.

---

Két fő embertípus figyelhető meg a világban:

1. Akiket nem érdekelnek az árak, nem érdekli őket az hogy verítékéből nem ő és családja hanem mások gazdagodnak. Ahogy az sem hogy röghöz kötöttek például a jelenlegi energetika által. De még a környezetszennyezés sem, hogy hátha igaz amit több cikk is ír, hogy a nagyvárosok szennyezett levegője 10 évvel is megrövidítheti életüket.

2. Akiket nagyon is érdekel az hogy mennyi pénzt dob ki az ablakon, még akkor is ha van mit a tejbe aprítania. (Egyrészt pont ezért van mit a tejbe aprítania). Ahogy az is érdekli hogy mennyire korszerű energetikát használ, figyelembe véve hogy az a legolcsóbb legyen. Meg az is érdekli, hogy senki ne rángathassa őt és családját dróton. Tehát ha kívülállók emelik az üzemanyagot, mondhassa azt hogy na és, kit érdekel, majd kifizetik a szabadenergia ellenzői, a rabszolgaság hívei. Hisz ezért rajonganak érte.

2015. febr. 22. 09:56
 610/1938 idegen.1 ***** válasza:
25%

Ki mit hisz az az ő dolga.

Amiket itt összehordasz azt esetleg lehet kielemezni részletesen?(csak úgy a miheztartás végett)Mindenre válaszolni kell és nem kikerülni és újabb marhasággal előállni.Ezek az alapfeltételek.Egyet lezártunk mehetünk tovább.Ez lehet egy értelmes vita alapja és nem a vagdalkozás.

Honnan kezdjük?Indukciós főzőlap?Vagy hogy Széles Gábor mit beszélt?Vagy a „helyi villanyszerelő?

Atyám! A Természet törvényei nincsenek leírva,de nem csak az elkövetkezendő 100 évre vonatkoznak ám!Érted-é Atyám.

Kérdeztem mi a célod:Visszakérdeztél pedig tudod.Ha a célod valóban az amit sugallni látszik, felfedeztél valamit és rá akarsz vezetni másokat akkor nem kell az őskorig visszamenni.Meg fogja érteni egy mai ember is(feltéve ha erre hivatott)

A célodat már naggyából értem,de a nyilvánvalóan hamis eszközöket amiket felhasználsz erre a célra…nem tudom hová tenni. Fanatikus szabadenergia hívő vagy szemellenzővel?

Ezt is megértem,csak lehet hogy ez a fajta „szabadenergia”lehetetlen.Ez gondolom még fel sem merült benned,de nem baj hamarosan megérted.A Természet Törvényét nem én írtam,de köszönöm hogy megköszönted a felvilágosítást.

Most akarod?

Hát legyen.

Ez egy világméretű társadalmi és politikai kérdés.A szabadenergia keresgélése egy függetlenségre való törekvés(a keresgélő,de az orruknál tovább nem látók részéről)

Vannak akik meglátták ebben az óriási lehetőséget,mivel ez egy határterület itt van a legtöbb csaló akiknek Te és még sokan mások is hisznek.

Mi a valóság?

Az hogy szabadenergia van,és CSAK az van!A föld és a nap adja ingyen!Csak mindenre rátette a rabszolgatartó a kezét.A föld minden kincse valakiknek a kezében van.Hozzád már

dróton,csövön és mérőórán érkezik.

Viszont ha mégis van ez a másikfajta szabadenergia akkor azt már nagyon régen fel kellett hogy fedezzék.

És akkor is ugyanaz a tanulság:Rothadt világban élünk.Rabszolgák vagyunk több ezer éve.

2015. febr. 23. 01:12
❮❮ ... 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!