Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Vajon miért van jó ideje...

Vajon miért van jó ideje felfüggesztve az ingyenenergiáról szóló K-fórum?

Figyelt kérdés

Erről van szó:

[link]

Legutóbb a gyakorlatban is működő mágnesmotorokról volt szó. Lehet hogy valakiknek ez nem tetszett hogy ilyen információk terjedjenek?

2014. ápr. 24. 18:33
❮❮ ... 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 ... ❯❯
 701/1938 idegen.1 ***** válasza:
100%

bocs de ez mi?: [link]

Inkább nem írom le mert kimodorálnak.

Szerinted többlet jön a tekercsből?

Te tényleg nem értesz egy kukkot sem az egészből,ha ilyenekkel sz@rakodsz.

Mérj áramot és feszültséget a be és kimeneten.Szigorúan egyenirányítva!!!Szorozni tudsz,hasonlítsd össze.

Van többlet?

2015. júl. 28. 03:18
 702/1938 NeoSzZ ***** válasza:
100%

Üdv mindenkinek! Csak beindul ismét a vita...

Idegen!

Előbb új dolgot hoztam fel.

( Az ilyen a+b négyzetes dolgot már kitárgyaltuk szerintem. Az (a+b)² energiaszint eléréséhez pontosan 2ab-val kell többet belefektetni, mint az a² +b² energiaszint esetén. A 2ab többlet befektetést jelent.)

Ez én meglátásom az, hogy igen is nagy problémát jelent az a jelenség, hogy a mágnes és vas közötti távolság változása közeli vas esetén, nagyon nagy erőváltozással jár.

Ha azt szeretnénk elérni, hogy több vas segítsen egyet túljutni a holtponton, akkor előbb utóbb oda jutunk, hogy a több vas elem használata, több nehéz pontot is jelent.

Azonban a távolság-erő grafikon eleje (nagy távolság, kis erő) egyáltalán nem meredek.

Ha ennek a nem tűl meredek szakasznak az "erősebbik" végére tesszük a munkapontot (igaz, kicsi lesz az erő), belátható, hogy már plusz 1-2 vas segítségével el lehet azt érni, hogy nagyobb lesz a segítő erő, mint az akadályozó. (Ha a grafikon ezen szakasza teljesen vízszintes lenne, az azt jelentené, hogy egy nullánál nagyobb egyenletes erővel bírna minden mozgásban lévő vas, mint egy szélkerék esetén a szél ereje. Márpedig ott is van akadályozó erő, amit le tud közeni a renszer, mégpedig maga a terhelés.)

A lapos mágeses görbe viszonylag egyenletes erőteret jelent.

Na, ezért hoztam fel a Föld mágneses erejét, mert ennél egyenletesebb erőteret a Földön nem lehet létrehozni.

Gondolok itt arra, hogy egy forgórész távoli pontja a taszító sönttől, alig fog kevesebb mágneses erővel rendelkezni, mint a forgórész sönt közeli pontja.

Elvileg a sok távolabbi pont mágneses ereje le tudná küzdeni a sönt taszító erejét.

Erre a mágneshez közeli vas esetében esély sincs!

Ráadásul, ez nem sértene semmilyen energia megmaradást, mert az erőtér a Föld magjának forgásából ered.

Működés esetén, lassítjuk némileg a magot!...:)

2015. júl. 28. 05:48
 703/1938 NeoSzZ ***** válasza:
100%

Erre gondolok:

[link]

A föggőleges szakaszok a rotor vasak számát és erejét mutatnák.

A közeli munkapont körül növelt rotorvasak száma nagyon hamar újabb nehéz pont kialakulását okozza, mert egyszerűen a rotor vas térfogata miatt egy síkban nem növelhető eléggés a darabszám, nem fér el. Ha egy tengelyen több síkban gondolkodunk, és figyelembe vesszük, hogy a nehéz pont igazából nehéz szakaszt jelent, belátható, hogy több rotorvas is belekerülhet ebbe a szakaszba.

Távoli munkapont esetén van hely arra bőven, hogy a rotorvasak számát növeljük. Marad minden egy síkban, mert elfér a nagy távolság miatt. Már 2-3 rotor legyőzi a 4.-ket...

2015. júl. 28. 06:14
 704/1938 anonim ***** válasza:
100%

Idegen, szerintem te magad is tudod, hogy aki hasznos információval járul hozzá ahhoz hogy az ingyenenergia mindenkié, hogy bárkié lehessen, akkor az emberi társadalomból mindig akadnak olyan önkéntesek akik valamilyen módon tesznek róla hogy ezt megakadályozzák. Például hülyének nézik azt aki valami hasznos infóval járul hozzá ahhoz hogy közkincs legyen ez a tudás. Karvakot is hülyének nézték.

Ha pedig a társadalom nem akarja azt hogy az ingyenenergia bárkié, vagyis mindenkié legyen, akkor van megoldás? Nincs. Még a rezsicsökkentő intézkedések ellen is volt olyan buggyant fogyasztó aki háborgott. Pedig joga van a csökkentés összegét visszafizetni a szolgáltató cégnek.

---

Valaha kísérleteztem a QEG-hez hasonló megoldással, egyértelmű sikerrel. Az egyik oldalon közzé is tettem mindent a hozzászólások közt, beleértve a makulátlanul pontos működési magyarázatot is. A végeredmény az lett hogy az összes hozzászólásomat törölték. Persze ha negyedik dimenzióból előteleportálódó hipertéri energiáról írtam volna, akkor az máig is fent lenne, sőt több hozzászóló még erősítené is azt a sületlenséget.

Ja persze olyan ember meg mindig akad aki kizárólag önmagának akarná az ingyenenergiát. Majd miután megkapta, másnak meg azt terjeszti hogy nem működik, meg hogy többletenergia nincs.

2015. júl. 28. 11:50
 705/1938 anonim ***** válasza:
100%
Neo,ez milyen motor elrendezést ábrázolna?Hogyan van megvalósítva?
2015. júl. 29. 17:19
 706/1938 anonim ***** válasza:
100%

"Miért nem hiszel nekem?Hívő voltam,végigjártam az utat.A bizonnyosságot ebben a témában(is)megtapasztaltam....

Azért vagyok itt hogy veletek vívjak.Be kell vallanom hogy élvezem is.Le vagytok maradva.....

Te csináltad?Vagy csak reklámozod? "

Idegen,biztos vagy abban,hogy végigjártál minden utat?

Mindent észrevettél?

Jó úton jártál?Honnan tudod?

Meghatároztad,hogy mi is lehet az alapja a többletnek?

A többletet egyenesen visszacsatoltad?

Visszalehet azt csatolni vagy kell hozzá trükk?

stb....

Le vagyunk maradva,és igen reklámozok csak,semmit nem építettem még.

2015. júl. 29. 17:32
 707/1938 idegen.1 ***** válasza:
100%

Neo!

Szerintem ezt a földméretű mágnest itt rajta nemnagyon tudjuk hasznosítani...hacsak nem nyitsz nagy egy bányát.

A földön kívül sem örökmozgó egy meglökött tömeg.

Hamarosan hó helyett űrszemét hullik.

Bádogembert építünk a gyerekekkel karácsonykor.

Magyarul is leírom:A mágnes egy darab tárgy ami önmagán belül és kívül két pólus.Tökéletes egyensúlyban van.

Ezt az egyensúlyt NEM lehet felborítani.Sönttel sem.

A sönt csak jobban vezeti(segíti) azt ami amúgy is ki akar egyenlítődni.Ez ugyanúgy igaz az elektromosságra,nyomásra,hőre.

2015. júl. 29. 23:06
 708/1938 idegen.1 ***** válasza:
100%

Megpróbálok rövid,érthető választ írni.

Kicsit bonyolult kérdés ez

az”ingyenenergia”.Társadalmi kérdésekkel is összekapcsolódik.

Mai tudásom szerint a több mint hatszáz éves „örökmozgó”kutatás megegyezik a mai értelemben vett szabadenergia kutatással.

Ma ugyanaz van mint régesrégen,csak agyonbonyolítva kell már a hülyeséget tálalni,mert némely emberek kiokosodtak.

Ezért célszerű szétválasztani,és külön külön elemezni a:társadalmi/politikai/gazdasági érdekeket,és az ingyenenergiát.

És érdemes külön elemezni a „dobozból vagy éterből érkező” szabadenergiát és az ingyenenergiát.

NEM AZÉRT NINCS szabadenergia mert a kísérletezőket elnyomják,vagy megölik.

Hidd el nekem:eszük ágában sincs ilyesmivel sz@rakodni.Ami nem létezik,magyarul lehetetlen. Az ellen nem fognak harcolni!Felfogtad?

Ingyenenergia létezik,azt a Természet adja!A föld és a nap adja!

Ezen a ponton kapcsolódik a „világ” társadalmi rendszere az ingyenenergiához.

A világ minden kincsére rátette a mocskos kezét valaki…és eladja neked röhögve.

Biztos van sok jóérzésű(átverhető)ingyenenergia kereső ember,de az indíttatás mindegyiknél ugyanaz:Függetlenségi vágy.Menekülés a pokolból.

Mióta van rabszolgatartó társadalom a földön?

Kik keresik a szabadulás útját?

A világ vezetői?

A devizahitelesek?

A menekültek?

Szabadenergia hívők?

…sorolhatnám

Biztos vagyok benne,hogy végigjártam minden utat.Sok tévutat is.Rossz úton jártam jóhiszeműen.Ez is biztos.Meghatározom most már biztosan:Nincs alapja a többletnek.

Leegyszerűsödött a képlet:NINCS mit visszacsatolni.

Trükközni lehet,de az mások dolga…

Semmit nem építettél azt nem hiszem,de ha mégis akkor Te nyertél.

A d1 a rajzodon nem csinál semmit.Delta I?

Tévedés.

2015. júl. 29. 23:11
 709/1938 anonim ***** válasza:
100%

"A d1 a rajzodon nem csinál semmit.Delta I? Tévedés."

A D1 dióda nélkül a ΔI önindukciós áram kénytelen lenne az akkumulátoron keresztül folyni és terhelni azt. De így a D1-en keresztül fog folyni a ΔI, mert annak kisebb az ellenállása mint az akku belső ellenállása + a rá kapcsolódó R + Lf fojtó induktivitás soros eredője. De nem ebből lesz a házi generátor. Hanem Akula (Kapanadze öccse) járt nagyon jó úton.

2015. júl. 30. 02:06
 710/1938 NeoSzZ ***** válasza:
100%

Idegen!

A Föld mágnesességét azért hoztam fel, mert ettől egyenletesebbet nem tudok elképzelni. Az egyenletességen azt értem, hogy az óriási mágnes erőtere nagy távolságban szóródik szét, ezért egy kijelölt nem túl kicsi (10-20m) távolságon belül alig változik.

Ha ide kerül mondjuk 3 db vas (egy körpályán), a 3 vasban keletkezett csekély indukció közel azonos lesz.

Ha a 3 vasból egy némi akadályba ütközik a másik kettő közel azonos erősséggel segíthet neki, míg ez mágneshez közeli állapotban nem igaz. Ez lenne a távoli és közeli munkapont lényege. Azt az elrendezést nézve, amikor egy hengeres vas a mágneses É-D pólussal párhuzamos tengelyen van és ez alá betolnak egy vastag vaslemezt, el lehet esetleg róla mondani, hogy a vaslemez miatt viszont kissé megnőhet a gravitáció, ami ellensúlyozhatja azt, hogy a küllős vashenger egyik oldalát jobban húzza a Föld mágnesessége.

Ám ebben a léptékben néhány méter esetleg néhány mázsa vas nem nagyon változtatja meg a térerő vagy a gravitáció nagyságát. Viszont, lehet, hogy sokkal nagyobb méretben kell gondolkodni, mint 10-20 m átmérő. (akkor viszont fellépnek a súrlódások és egyéb veszteségek.)

Egyébként egy nagy korongmágnesnek az erő-távolság grafikonját megnézzük, szintén van viszonylag lapos szakasza. De itt lehet, hogy csak néhány cm-es átmérőben lehet gondolkodni.

2015. júl. 30. 08:14
❮❮ ... 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!