Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Vajon miért van jó ideje...

Vajon miért van jó ideje felfüggesztve az ingyenenergiáról szóló K-fórum?

Figyelt kérdés

Erről van szó:

[link]

Legutóbb a gyakorlatban is működő mágnesmotorokról volt szó. Lehet hogy valakiknek ez nem tetszett hogy ilyen információk terjedjenek?

2014. ápr. 24. 18:33
❮❮ ... 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 ... ❯❯
 781/1938 idegen.1 ***** válasza:
100%

Ezt most már nem hagyhatom annyiban.

Félretettük a feltalálókat,az elveket...és maradt az akkumlátor mint forrás.

Tisztázzuk az akkumlátor működését.

2015. aug. 10. 03:11
 782/1938 anonim ***** válasza:
78%

Gondolom kételkedsz abban hogy a Müller generátor többletenergiája a leírt módon keletkezik. Hát akkor kételkedj magadban, s ha nem értesz egyet akkor reklamálj Bill Müllernél. Mert én nem fogok gyerekségekkel foglalkozni, hanem ha szabadenergiával foglalkozok akkor csinálom magam. És önzően hasznosítom magam és titkolom is. Hátha az idegen félék azzal vádolnak hogy hamis igét terjesztek.

Ahogy szerinted hamis ige például ez is:

[link]

Tegnap vettem észre hogy Naudin is ugyanezt a "hamis" igét terjeszti:

[link]

Ahogy idegen szerint hamisítvány az ezen az elven működő mágnesmotor is:

[link]

Ha pedig hamisnak és szájenergiának számít az igém akkor nem írogatok többet. Jöjj rá magad az általad kiszemelt készülék titkaira. A Müller generátornál is rájöttél hogy nem állít elő többletet. Bár arra már nem hogy az akkuval együtt meg mégis energiát képes termelni.

2015. aug. 10. 04:44
 783/1938 NeoSzZ ***** válasza:
83%

Idegen!

Ha névtelen barátunk ilyen berendezést akar, hát vegyen!

[link]

Zárójelben jegyzem meg, hogy egy villanyszerelő szakmával rendelkező személynek miért kell .eu-s domain?

Viszont, névtelennek üzenem, utóbbi hozzászólásaidban felhozott mások által kivitelezett példák egytől egyig átverések.

Nem kellene őket terjesztened!

Idegen, ne hagy itt érvényesülni névtelent, ugyanis vele kapcsolatban szerintem mindenben igazad van...

2015. aug. 10. 10:58
 784/1938 NeoSzZ ***** válasza:
83%
jav: "ne hagyd"
2015. aug. 10. 10:59
 785/1938 anonim ***** válasza:
78%

Nem kell akadályoznia Idegennek mert anélkül sem fogom terjeszteni az "igét". Dolgozom magamnak. Idegennek valóban igaza volt abban hogy a Müller nem állít elő többletet. De nekem is igazam volt, miszerint állít elő. Mert az akkuval együtt, rövid impulzusokkal töltve azt, úgy már valóban állít elő.

---

Ugyanígy erre is elhamarkodottan rávágjátok hogy csalás:

[link]

Anélkül hogy Colombo hadnagy alaposságával tényleg kiderítenétek hogy az-e vagy sem. Így tett idegen a Müller esetében is. Megvizsgálta csak a generátort és máris kijelentette (ami igaz is) hogy 100 %-nál kisebb hatásfokú. De Colombo nem ilyen felületesen vizsgálódik. Hanem ő megnézné akkuval is.

Az emberek hajlamosak lóverseny pályának nézni az életet és meg sem vizsgálni dolgokat csak egyből véleményt mondani.

Akár Kolombusz idejében is a türelmetlen és felületes egyének hülyének nézték Kolombuszt amikor azt állította hogy a Föld görbületét látja is a tengeren, mert ahogy távolodik tőle egy hajó, fokozatosan egyre kevesebb látszik a magasságából, végül az árboc teteje is eltűnik. Rávágták hogy a víz csak vízszintes lehet, ami bizonyítja hogy a Föld lapos. Mert szerintük mindig annak van igaza akinek nagyobb a hangereje vagy magasabb a beosztása. Nem is a természetnek.

2015. aug. 10. 11:31
 786/1938 NeoSzZ ***** válasza:
66%

A felhozott példád alapján

[link]

egy csomó motor nem működik.

Vagyis egy sem...

Ha Te ebben látsz fantáziát, akkor inkább foglalkozz a napelemekkel, azok működnek. Viszont, soha nem térül meg az áruk (támogatás nélkül).

Ez is úgy működne, hogy oldalról tolja be a taszító rotor mágnest a stator mágnes elé.

Ebben a kialakításban az sem segít, ha nem egyforma a mágnesek száma a két egységben.

2015. aug. 10. 11:59
 787/1938 anonim ***** válasza:
78%

Fától az erdőt....

[link]

[link]

2015. aug. 10. 18:16
 788/1938 anonim ***** válasza:
78%

Idegennek is igaza van meg nekem is. Ahogy Idegen mondja, a Müller generátor nem növeli meg az energiát. Én meg azzal egészítettem ki, hogy rövid töltő impulzusokká alakítja ugyanazt a kimenő energiát. Ugyanezt csinálja az elektronikus szulfátoldó is, csak jóval kisebb teljesítményű impulzusokkal. A töltés is szulfátbontás. És a molekulabontásnál nem az energia számít hanem a teljesítmény. Ezért a töltendő akkumulátor lemezein hatékony szulfátbontást végez, ami a töltés közben is történik.

Ugyanezt csinálja a Bedini és Adams motor is.

Ha nem az akkumulátorban történne ez amit leírtam, akkor a Müller, Bedini vagy Adams motor akkumulátorait elektrolit kondikkal is lehetne helyettesíteni. De nem lehet, mert csak az ólomakkunak van a leírt tulajdonsága.

---

A mágnesmotorról meg annyit, hogy Ludvig a K-fórumon említette hogy elkészített egy Perendev tárcsát. Meg hogy négyszögletesre reszelte a furatokat a neo-mágneseknek. Tőle kéne megkérdezni mire jutott. Lehet hogy egy tárcsával semmire, hanem legalább három tárcsa van egy tengelyen.

2015. aug. 10. 19:07
 789/1938 idegen.1 ***** válasza:
100%

Értem amit mondasz...

De te azt sem érted amit Te mondasz!

Érted?A majomnak sosem lesz igaza...mert majom.

Tanul,másol leutánoz dolgokat és tanítja a többi majmot.

Egy apró különbség mégis van:a majom nem tanul meg felesleges dolgokat,így nem is terjeszt ilyesmit.

Lehet hogy a majmok még nem fedezték fel a pénzt?

...Lehet,és talán azért mert nem ehető:)))

Visszatérve a rögeszméidhez.

Azt mondod:Bedini,Adams,Müller(és még sorolhatnám az akkumlátorból nyerő tudósokat)gépek szulfátbontásból nyernek többletet?

Magyarul ez annyit jelent:Döglött akkumlátort felébreszteni impulzusokkal.Felszabadítani belőle a már régesrég eltárolt energiát.

Szerinted ez szabadenergia?Vagy mellébeszélés?

Az ólomakku működési elvét átugrottad,mint annyi más(számodra)homályos és tisztázatlan kérdést.

Összegezve:Vásároljunk öreg,elszulfátosodott de jól feltöltve félretett akkukat.

Építsünk,vagy vásároljunk Bedini,Adams,Müller,Akula,Romero,Kapanadze,vagy bármilyen éppen divatos szabadenergia generátort,és vegyuk ki az akksiból azt amit a parasztbácsi tíz évvel ezelőtt beletöltött.

Gratulálok Józsikám!

Az utolsó hozzászólásod mindent visz:)

2015. aug. 10. 23:18
 790/1938 idegen.1 ***** válasza:
100%

Van még egy nagyon jó ajánlatom.

Ezen csak nyerhetsz!

Bérelj nekem egy ilyen gépet: [link]

A tízszeresét fizetem Neked,mint amennyiért bérled.

Benne vagy?

Többé nem lesz gondod.

Dől a lé.

Gondolkodnod sem kéne többet ilyen balgaságokon.

2015. aug. 10. 23:30
❮❮ ... 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!