Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Vajon miért van jó ideje...

Vajon miért van jó ideje felfüggesztve az ingyenenergiáról szóló K-fórum?

Figyelt kérdés

Erről van szó:

[link]

Legutóbb a gyakorlatban is működő mágnesmotorokról volt szó. Lehet hogy valakiknek ez nem tetszett hogy ilyen információk terjedjenek?

2014. ápr. 24. 18:33
❮❮ ... 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 ... ❯❯
 811/1938 anonim ***** válasza:
100%

"Nehogy válogassál már a nemlétező megoldások között!

Mi az, hogy nem a legjobb szabad energia készülék???

Egyet sem tudsz mutatni, nem hogy a legjobbat!!!"

Sem itt sem a kfórumon senki kérésére NEM tudtál felmutatni egyetlen egy próbálkozásodat sem amit a gyakorlatba fektettél.Az elméleti rajzolgatásaidat ezért(is) nem vette komolyan senki.

Nem megvédeni akarom Józsefünket,de ő legalább a kiutat keresi.Még ha csak önámulatban is találja.De te,aki rögtön a szabadalmi hivatallal kezdted (amikor meg elhajtottak onnan,akkor fordultál másokhoz) ő előbb másokkal megosztotta hit és tény világát.A kettő között óriási a különbség.

Idegen pedig számtalan dolgot kipróbált,azért olyan amilyen.(az más dolog,hogy mindent-e)

A realitások talaján kellene állni bizadalommal.

Ne hordjuk el a másikat mindennek,ne akarjunk ráerőszakolni mindenfélét és ne gátoljuk semmiben.Hagyjuk meg a másik hitvilágát,majd rájön idővel úgyis.Ha a támpontok felsorolása helyett a másik piszkálása a lét,akkor értelme nincs az egésznek.

(a kfórum "tulaj" elmondta,ez az egyik oka amiért nem állítják vissza az egészet.)

Tehát értelmes párbeszéddel és legfőképp kipróbált verziókkal alátámasztva lehet csak tovább a kritériumokat megbeszélni.De pl nem olyan szintem mint a világító oszloptrafó esete.

Csüszi voltam.

2015. aug. 11. 17:02
 812/1938 idegen.1 ***** válasza:
78%

Csüszi!

Egyetértek!

Veled is,Neoval is.Hiszek midenkinek,bízok mindenkiben.Ismeretlen idegenekkel is így viselkedek.

De van egy határ!Egy bizonyos pont amit átlépve fordul a kocka.

Nem próbáltam ki mindent ez való igaz.Van olyan ember aki mindent ki tud próbálni véges időhatárait is figyelembe véve?Végtelen variációkat egy emberöltőn belül?

Kétlem:))

Amit kipróbáltam az bőven elég(sőt sokk is)ahhoz,hogy bátran és magabiztosan tudjam vállalni a véleményem.

Józsefem nem egy értelmes vita partner számomra,mert kikerüli a kérdéseket és újabb témákkal áll elő.

Most jön ezzel a Horváth,meg a Meyer féle vízbontóval.

Elmaradt az akkumlátor müködésének boncolása...pedig szorosan összefügg a vízbontással.

Mint a télapó puttonya,József is tele van ajándékkal.

Itt van ez: [link]

A kedvenc áramköröd mire jó?

Még egy kis jóindulattal sem ugyanakkora a terület a valóságban.Vannak veszteségek...de ezt most(jóindulatból) ne vegyük figyelembe.

Hogy lehet ebből többlet,mikor önmagát sem tudja visszatáplálni?Ha beépíted a ma létező legjobb kapcsolóelemeket(mosfet,igbt)az további veszteséget okoz.

Hanyagoljuk ezt is?Oké.

Honnan veszel ki?Sorosan a töltés/kisütés körből?

Ott további veszteségek keletkeznek és ha azt is figyelmen kívül hagyjuk akkor már komolytalan lesz az elképzelés.

Hacsak nem szulfátoldós akku regenerátorról van szó.

Akkumlátorral is lehet HITELES mérést csinálni,csak túl hosszú ideig tart.

Ezért alkalmazzák "előszeretettel"a szemfényvesztők.

Mig az egyik látványosan töltődik,a másik látszólag stabil...de elérkezik az a bizonyos pont.(ezt a közönség már nem szokta látni)

2015. aug. 11. 21:41
 813/1938 anonim ***** válasza:
100%

"Ha beépíted a ma létező legjobb kapcsolóelemeket(mosfet,igbt)az további veszteséget okoz."

Ahogy írtam is hozzá, a kapcsolgatást relé végezte.

És azt is írtam hogy mire volt jó az áramkör: Kizárólag az elmélet igazolására. Tehát nem építettem be villanybiciklibe, mert nagyon lassan töltődött az akku, ami érthető is, hisz a nagy kapacitású kondik nagy időállandója miatt csak lassan lehetett kapcsolgatni. A Müller meg szapora impulzusokkal bombázza a töltendő akkut.

A Müller gép hagyományos generátorként talán 60 % hatásfokú lehet. (Ez derül ki a netes forrásokból). De a rövid impulzusok miatt még így is hatékonyan tölti az akkut. Ha mindez amit írtam a rövid impulzusú molekulabontásról az tévedés lett volna, akkor most nem járna az eszem azon hogy a Horváth-vízbontóval akkut kéne tölteni. Mert lehet hogy annak kimenete is produkál olyan hatékony töltő impulzusokat mint a Müller generátor.

---

Már a K-fórumon is megfigyelhető volt, hogy bármi építő jellegű hozzászólást vagy hasznos infót valaki mindig lelőtt. Legyen az mágnesmotor vagy rövid impulzusú molekulabontás vagy bármilyen készülék. A tömeggel valaki mindig azt akarta elhitetni hogy az adott értékes infó semmire sem jó. De ugyanakkor ők maguk egy árva olyan infót sem tettek közzé, ami viszont előbbre viszi a témát. Valaki például írt olyat, hogy a Magnetic Rail Gun nevű eszközt nem célszerű körberakni. De ugyanakkor ő maga írta azt is, hogy napokig kínlódott mire a Perendev tárcsában a furatokat szögletesre reszelte a mágnesek számára. Vagyis magyarra fordítva: "Ti ne rakjátok körbe, de én körbe rakom és csak az enyém lesz, ti meg éljetek abban a hitben hogy működésképtelen". Na ez ám a csapatmunka!!!!

2015. aug. 11. 22:30
 814/1938 anonim ***** válasza:
100%

Ja és kifelejtettem idegen kérését, az akku működését.

Talán nem véletlenül felejtettem ki, mert a róla tanultakat mindenki fel tudja frissíteni a netről. Ez nem olyan infó amit fel kell találnunk, mert a világ összes nyelvén fent van a neten.

Amúgy a kisütött akku mindkét lemeze ólomszulfát. A még nem öreg akku esetén ez szivacsos szerkezetű, ami még egyenárammal is felbontható. Öreg akkunál meg kemény kristályos ez a szulfát, ami már csak impulzusokkal bontható szét. Erre való az elektronikus szulfátoldó (desulfator), ami szintén az akku energiáját táplálja vissza rövid impulzusokban, úgy ahogy eddig szó volt róla.

Töltéskor az egyik lemez ólomoxiddá alakul, a másik szivacsos ólommá. Tehát mindkét lemez ólomszulfátja felbomlik. Hogy melyik az ólom és melyik az ólomoxid lemez, azt fejből meg nem mondom mert az agy gondolkodásra való nem adattárolásra. :))

De mindegy hogy milyen módszerrel alakítod át az ólomszulfát lemezeket ólommá illetve ólomoxiddá. Egyenárammal vagy impulzusokkal. Mert ha átalakítottad, akkor belőle áram vehető ki, vagyis töltött állapotba kerül. Viszont a leírt impulzusokkal hatékonyabb a molekulabontás mint egyenárammal. Pájer Tibor barátom találóan a kalapácsütéshez hasonlította az impulzusos molekula (víz) bontást. Vagyis a szöget nagy erővel tudnád a falba nyomni. De egy kis kalapáccsal gyerekjáték.

2015. aug. 11. 22:50
 815/1938 idegen.1 ***** válasza:
78%

Jól látod, Te írtad:

"mindegy hogy milyen módszerrel alakítod át az ólomszulfát lemezeket ólommá illetve ólomoxiddá. Egyenárammal vagy impulzusokkal."

Én azt mondom:

Az eredmény ugyanaz!

Az impulzusok egyenáramból származnak.A szünetek onnan hiányoznak.

Nehogy megmagyarázd,hogy egy soros tekercs "önindukciós" feszültsége(ami már önmagában is veszteség)többletet csinál a szünetekben!

Vagy maga az ólomsavas akku a szabadenergiagép? Ami már önmagában is nagyon rossz hatásfokú.

Nem akarok szöget a falba nyomni,inkább a kis kalapács.

A kiskalapács szabadenergia eszköz?

Mert akkor csináld meg azt,hogy a szög,a haladási ütemében meglendítse a következő csapásra.

2015. aug. 12. 00:02
 816/1938 idegen.1 ***** válasza:
78%

Bizonyítsd be,hogy impulzusokkal hatékonyabb a vízbontás!

Ne csak mondd!

Egyszerű kísérlet.

2015. aug. 12. 00:05
 817/1938 anonim ***** válasza:
100%

Hát ha neked azonos hatásfokú az egyenárammal és az impulzusokkal való töltés, akkor sürgősen térj vissza a régi energetika használatára és ne foglalkozz tovább szabadenergiával. Ahelyett hogy máris kipróbáltad volna az ötletem, és a Horváth vízbontó féle áramkört egy akkura kötöd mint ha szulfátoldó lenne. És ha bejön a jó hatásfok, akkor alkalmazhatod egy elektromos járműben és gyárthatod is. Három készülékről tudok ami nagy hatásfokkal bontja a molekulákat rövid impulzusokat használva:

1. Müller, Bedini, Adams féle motorok

2. Horváth féle vízbontó tirisztoros gyújtáshoz hasonló áramköre

3. Meyer vízbontója

Ha mindez az infó nem hozta meg az érdeklődésed és tovább kötözködsz, akkor tényleg ne is foglalkozz tovább szabadenergiával, mert akkor nem is érdekel téged.

2015. aug. 12. 00:18
 818/1938 idegen.1 ***** válasza:
100%

Ezekkel:

1. Müller, Bedini, Adams féle motorok

2. Horváth féle vízbontó tirisztoros gyújtáshoz hasonló áramköre

3. Meyer vízbontója

Biztos nem fogok foglalkozni...már túl vagyok rajtuk.

Ez a fajta "szabadenergia"már nem érdekel.

Biztosan tudom,hogy ez csalás,ámítás,legendák.Hülyeség.

A legendák szerint megölték,megmérgezték...stb.

Na ezt viszont elhiszem!

Nem az olajlobbi,vagy más energiaérdekeltség van a háttérben.Ők nem harcolnak nem létező ellenséggel!

Inkább a becsapott hiszékeny marhák bosszúja lehet az ami erősíti a legendát,és még több marhát termel.

2015. aug. 12. 00:50
 819/1938 anonim ***** válasza:
100%

A Müller generátort is félig megépítetted, majd megállapítottad hogy nem termel többletenergiát.

A legtöbb műszaki cikk valóban így van, hogy félkészen nem akarnak működni. Hát még akkor ha még a működési elvüket sem nyomozzák ki.

A Fülöp szigeteken készített valaki egy elektromos golfautót, amit egy 50 Ah körüli autóakku hajt és tölti is magát az akku. De ne is keresd te se a neten, hisz minden feltaláló szerinted csaló.

2015. aug. 12. 01:21
 820/1938 anonim ***** válasza:
100%

Ez az a kocsi:

[link]

De hát minden feltaláló csaló, Müller is átvert téged és a generátor nem is működik pedig már félig elkészítetted.

2015. aug. 12. 01:26
❮❮ ... 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!