Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Vajon miért van jó ideje...

Vajon miért van jó ideje felfüggesztve az ingyenenergiáról szóló K-fórum?

Figyelt kérdés

Erről van szó:

[link]

Legutóbb a gyakorlatban is működő mágnesmotorokról volt szó. Lehet hogy valakiknek ez nem tetszett hogy ilyen információk terjedjenek?

2014. ápr. 24. 18:33
❮❮ ... 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 ... ❯❯
 771/1938 anonim ***** válasza:
100%

"...Nagyon érdekli a téma ezt a hígagyút..."

"Ezt a meddő vitát ezzel az agyhalottal csak azért csinálom,hogy NE TUDJA terjeszteni a nyilvánvaló ostobaságokat."

Magyarra fordítva: "Sertések elé igazgyöngyeitek ne szórjátok mert eltapossák és belétek marnak."

Vagyis ne tégy közzé hasznos információkat ami megkönnyíti a rabszolgák életét, mert nem hálásak lesznek érte, nem is fogják hasznosítani, hanem még beléd is marnak. Tőkés vadkapitalista elnyomás, ár- és adóemelkedés kell nekik, nem jótett. Értékes információk helyett meg templomi prédikációk. Tudomásul vettem, és ha még csak most, akkor tényleg nem voltam normális. Amúgy tényleg mondták már sokan hogy ne segítsek az embereken, mert ahogy Karvak is mondta, nem érdemlik meg.

2015. aug. 9. 22:06
 772/1938 idegen.1 ***** válasza:
100%

Ember!

Minek nevezzelek?Húsosfazéknak?

Nekem is van húsosfazekam.Megrakom olyasmivel amiben biztos vagyok hogy jó, megfőzőm,mindenki szed amannyit akar.

Elfogy?Nekem nem jut?Na és...keresek valami mást.

A tiéd hogy működik?

Megrakod azzal amit találsz éppen,döglött halak,lejárt lemezek,elhullott állatok,hagyma,fokhagyma.

...és jönnek a befektetők az üzletemberek.

Kis idő múlva:Négyzetre emelve összeadott számú fazékban főzöd az olcsó "táp"lálékot.

Üzletember vagy Te NEM EMBER...nekem nem kéne a fazekadból semmi.

2015. aug. 9. 22:14
 773/1938 anonim ***** válasza:
100%

"nekem nem kéne a fazekadból semmi."

Nem baj, van számodra a benzinkútnál, a tüzelőanyag telepeken, a konnektorban, a gázvezetékben, stb. És az energiaipar haszonélvezői jól vedelnek a munkádból.

Hálásak lesznek amiért ilyen luxushoz segíted őket:

[link]

2015. aug. 9. 23:11
 774/1938 idegen.1 ***** válasza:
100%

Semmiképp sem"őket"...inkább Téged szeretnélek ilyen luxusban látni!

Amit én tudok tenni a fazekadba megteszem.

Hogy lezárjuk a véget nem érő meddő vitát(ami nem ugyanaz,mint a soha ki nem fogyó kehely)

felajánlok neked,vagy bárkinek egy ingyen elvihető müller/neogen motor generátor mechanikát.

Induktivitásmérőd van,elektronikát,vezérlést olyat csinálsz amilyet akarsz.

Kipróbálod a valóságban vagy játszunk tovább szájenergiásat?

2015. aug. 10. 00:15
 775/1938 anonim ***** válasza:
100%

Én a rezgőkörök gerjesztésével bíbelődök. Akár a te Müller generátorod, akár saját építésű akkor kellene, ha látnám magam előtt arra a megoldást hogy ne kelljen hozzá akkumulátor. Mert az x évente elhasználódó akkumulátor az nem ingyen energia.

Az nem elég hogy valaki elkészít egy örökmozgót. Az van például itt is, ahogy javasoltam, körbe rakott Magnetic Rail Gun féle megoldással:

[link]

Tehát nem jutunk előbbre ha beüzemelem a Müller generátorod és megbizonyosodhatsz arról hogy tényleg többletet ad. Ugyanis azzal én már kísérleteztem hogy rövid impulzusokkal töltöttem akkut, ahogy ez a készülék is vélhetően úgy működik. A rövid impulzusú akkutöltésről meg írtam is egyszer hogy mi a lényege. A szulfátbontásnál és töltésnél nem az energia számít hanem a teljesítmény, tehát hogy egy bizonyos energiát minél rövidebb idő alatt, ütésszerűen táplálj bele. Ehhez Müller sem kellett, elég volt egy kapcsolgatott fénycső fojtó mint induktivitás.

2015. aug. 10. 01:13
 776/1938 idegen.1 ***** válasza:
100%

Bocs,most látom mennyi értékes infót megosztottál.

Illendőnek tartom,hogy mindenre válaszoljak...egyébként miért lennék itt?

Te nem jársz a benzinkútra?

Irigyellek komolyan.

Halvány emlékeim vannak hogy bringával jársz.Vonaton is próbáltad...energianyerés céljából.Rugdostál is,de remélem nem ezért haragudtak meg rád a kéregetők.

A konnektorba soha sem nyúlkálsz ugye?Tudod milyen veszélyes?

Itt van például ez a mondat:Írta:P.József...névtelenül.

"A kérdés nem az hogy van-e többletenergia, ahogy az sem hogy mi a magyarázata. Hanem az, hogyan lehet technikailag hasznosítani."

Megpróbálom leírni ezt magyarul:

Nem tudjuk hogy van vagy,nincs.Nem is értjük,de hogyan használhatjuk fel/vagy ki.

Számomra ez azt jelenti,hogy téged sem a működési elv,sem a bebizonyítható magyarázat nem érdekel.

Akkor minek vagy itt?

Hasznosítás céljából?

Beszélgessünk arról amihez értesz.

Globális felmelegedés.

Szerinted ez az ember műve?

A széndioxid mennyivel üvegházhatásúbb gáz mint a metán?

Kvótákkal kereskednek,mert a pénz az emberek ura.

Az ember itt semmi.Bolhaszarnyi idő az amig mi itt vagyunk.

A természet törvénye MŰKÖDIK és tökéletes,bár kegyetlen.

Ha pénz kell a pusztuláshoz,akkor azt ad.

Nem korlátoz!Mindent megenged...így szabályoz.

Egy élet kevés lesz Neked hogy megértsed,de talán más majd megérti.

2015. aug. 10. 02:03
 777/1938 anonim ***** válasza:
100%

"Számomra ez azt jelenti,hogy téged sem a működési elv,sem a bebizonyítható magyarázat nem érdekel."

Mert már számos működési magyarázat kiderítésén túl vagyok. Tehát nagyon is érdekelt a működési elv és a magyarázat kiderítése minden készüléknél.

Visszatérve példaként a Müller generátorra. Az a generátor valószínű nem állít elő többletenergiát. De a vele töltött akkumulátor az igen. Vagyis a Müller generátor csak arra való hogy az egyik akkuból beletáplálsz mondjuk 1 J energiát amikor a tekercset "feltöltjük". Majd ugyanazt az 1 J energiát ha mondjuk 0,001 s alatt tölti vissza a másik akkuba, akkor 1 kW teljesítményű rövid impulzust kapunk. És ahogy az elektronikus szulfátoldó is teszi, az ilyen nagy teljesítményű és rövid impulzusokkal hatékonyan lehet molekulákat bontani. A töltés pedig szulfátbontás. Ezt az akkutöltési módszert ki is próbáltam kapcsolgatott induktivitással és valóban töltötte önmagát. Mint láthatod, nagyon is érdekel a működési magyarázat, azért írtam hogy nem érdekel, mert azok kiderítésén már eléggé túlvagyok. Tehát a Bedini és Müller generátor nem állít elő energiát, csak rövid idő alatt tölti vissza az energiaimpulzusokat az akkuba, és az akku így hatékonyabban feltölthető. Ahogy vízolekula is hatékonyan bontható így.

Ezért kell ismerni a működését minden készüléknek. Mert így már be is tudnád üzemelni, de a drága akkuk miatt nem biztos hogy van értelme.

2015. aug. 10. 02:28
 778/1938 idegen.1 ***** válasza:
100%

Négyzetes tagok összeadásával már kiszámítottam,hogy ezzel sem jutunk előrébb.

Már a müller generátor sem jó.

Vajda János?

Ő is akkut használt?Vagy a konnektort?

Te a rezgőkörödet mivel táplálod?Spenóttal?

A bíbelődés számomra azt jelenti:Tátott szájjal nézed,csinálod,de nem érted.

A magyart is magyarra kell fordítani?

2015. aug. 10. 02:31
 779/1938 anonim ***** válasza:
100%

Arról nem én tehetek hogy a Müller generátor a leírt elven állítja elő a többletet és emiatt az akku mindenképpen kell hozzá. Nem én találtam fel hanem Bill Müller, egy hasonlót meg Bedini valamint Adams.

Vajda János az általad ismert módszerrel, négyzetes összegzéssel állított elő energiát. De ezzel még csak azt bizonyította be nekem hogy ezen az elven lehetséges a gyakorlatban is. Ez épp olyan hétköznapi nekem mint az előbb említett rövid impulzusú akkutöltés. Az a különös ha valaki viccesnek találja.

2015. aug. 10. 02:40
 780/1938 anonim ***** válasza:
100%

"Négyzetes tagok összeadásával már kiszámítottam,hogy ezzel sem jutunk előrébb."

A nagy amplitudójú és rövid idejű tűimpulzusokkal ennek ellenére lehet energiát nyerni ha akkut töltesz vele. Tehát például az itt bérbe vehető Newgen generátor sem kamu: [link]

Ahogy az sem hogy a Bedini vagy Müller motor egyik akkuval feltölti a másikat, miközben némi energia is kivehető. És ez sem vicces, ahogy a négyzetes energianyerés sem az, vagy a körbe rakott Magnetic Rail Gun féle mágnesmotor sem az.

2015. aug. 10. 02:44
❮❮ ... 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!