Vajon miért van jó ideje felfüggesztve az ingyenenergiáról szóló K-fórum?
Erről van szó:
Legutóbb a gyakorlatban is működő mágnesmotorokról volt szó. Lehet hogy valakiknek ez nem tetszett hogy ilyen információk terjedjenek?
Idegen, nem kerülgetem Leslie generátorát, csupán találgatásként említettem legutóbb hogy akár Curie-motor is lehet.
---
Egy szabadenergia fórum nem működhet úgy ahogy a hétvégi használtcikk piacok. Azokra az jellemző hogy az eladók összeszednek otthon minden lomot, a törött és rozsdás ajtókilincstől kezdve a leégett elektromos kisgépekig, majd ellenszenvesen kiabálják a piacon hogy tessék vegyenek, itt minden új. És persze annyiért kínálják mint a vadi új boltit. Vagyis hülyének nézik azokat akiknek a pénzére áhítoznak, aztán a nap végén panaszkodnak hogy csak 200 Ft-ot kerestek. Úgy kell nekik, azt sem érdemelnék meg. Aki nem tiszteli meg az ügyfeleit azzal hogy épp olyan terméket és szolgáltatást nyújt nekik amilyet saját magának, az megérdemli hogy egész napos ácsorgásának jutalma 200 Ft legyen.
Hát a szabadenergia fórumok és előadások is ilyenek. Az előadók és a fórumozók minden információs szemetet mások elé dobnak, miközben önmaguk meg szeretnék birtokolni az értéket. Ami nem szokott sikerülni, ahogy írtad neked is ráment egy házad is. Ugyanis aki az ügyfeleit vagy kollégáit becsapja, az önmagát is becsapja. Sőt, aki értéket tesz közzé a nyilvánosság felé, ahhoz egyből hozzászólnak az anti-emberek hogy nem úgy van, hogy a közösség azt higgye hogy az az értékes infó nem igaz vagy nem ér semmit.
Hát így nem lesz semmiféle készülék az is biztos. Így felesleges folytatni.
Idegen, véleményezd Neo legutóbbi ötletét, amit ő is javasolt az olvasóknak. Szokásod szerint itt a nyilvánosság előtt nyilvánítsd működésképtelennek abban az esetben ha ígéretes. Azért nehogy csapatmunka alakuljon ki és valaki további jó ötleteket adjon hozzá. És hogy az élősködő energetika malmára hajtsd ez által a vizet. Eszed megvan hozzá. Gondolom nem okozott elég nagy mazochista gyönyört a házad elvesztése, ezért még konzerválni akarod a jelenlegi fizetős energetikát. Az jó lesz ám, mert nem csak fizetős, de a levegő oxigéntartalmát is csökkenti, miközben a szennyező- és mérgező anyagok mennyiségét növeli. Álítólag tíz évvel is megrövidíti az utóbbi tény az emberek életét.
Gondolom valami erősen légszennyezett helyen lakhatsz, az okozhatta hogy ennyi eszed van. Akár a zombifilmekben, ahol ha egy valaki elzombisodik, akkor mindent elkövet azért hogy mások is zombivá váljanak.
Igazából a sugárzott rádió adások energetikai szempontból tiszta veszteséget termelnek.
Ebből lehet gazdálkodni.
"Mágnesmotorokban nem hittem soha, Neo vonzott bele ebbe,és érdekes a számomra idegen terület.Számomra minden olyan "fehér folt"érdekes amit nem értek.Szeretem a dolgok működési elvét megérteni...mert csak így lehet a valóságot közkinccsé tenni.
Pillanatnyilag számomra három ilyen "fehér folt"van...amit nem teljesen értek,ezért felmerült mint "szabadenergia"lehetőség.
1:Mágneses,de kicsit másképp mint Neo gondolja(ezt majd kivesézzük)
2:Elektrosztatikus generátor(ami azért lenne érdekes,mert a kivett kisülési energia szünteti meg a holtpontot(a motornál)
3:centrifugális erő felhasználása...kicsit másképp. "
Idegen,az első pontot (is) máris mondhatnád.Neo már alig várja,és mások is.Ha konkrét ötletekbe nem mész bele és osztod meg itt a nagyközönség előtt,akkor te sem vagy különb az általad kritizáltaktól.Még akkor sem ha csak egy ötlet.Ha már így adod elő.
"A rajzomról senkinek nincs véleménye?
Szerintem a pálya végéig tutti, hogy elmegy a söntölt mágnes."
Neo.Ezt nézd át,talán lehet benne valami.:
Az ő fő módszer az volt, hogy egy pillanatra "semlegesíteni" a mágnes... A forgó horgony vonzza a mágneses rendszert, amíg közel ahhoz a ponthoz, ahol beszorul, [és] hogy ugyanezen pillanatban, a semlegesítés a mágnesek zajlik, úgy, hogy a horgony, anélkül erő, amely tartja vissza, anélkül, hogy bármilyen maradék mágnesesség, elhúz. "Ez a semlegesítés történik az futó prototípust 290rpm - a 580-szor egy perc."
Találgatásból is bármi lehet...curie motorba bele kell tenni a hőenergiát.
Lesli ügy átverés,pont olyan mint a többi marhaság.
A használt cikk piac jó példa!Amíg lószar van,veréb is van.
Nem tudósok vannak,hanem rengeteg ostoba ember.
Ha valami ígéretes én azt azon nyomban megépítem és akkor tudok ilyen vagy olyan tapasztalatról beszámolni.
Nem tudom miért lovagolsz a házamon(vagy a hátamon?).
Ellopták a bringád?
Maradt még házam bőven,bringám is van sok.Adjak egyet?(ingyen).
Bármilyen"anyagi"veszteségen könnyedén túl tudok lépni.
Amit nem tudok elviselni,az az erkölcsi fertő,az ostobaság,és a hazugságok.
Egy tőről fakad a tudós-tudatlan,és a "szegény-gazdag"
harca.
Komplex rendszer szeletelve nem érthető.A részletek érthetőek,de az egészet egyben kell látni.Időben és térben,párhuzamosan.
A tudós-tudatlan,és a "szegény-gazdag" csak egy apró részlet.Rengeteg ilyen apró részlet van.Ennivalót kukába dobálók-kukaturkálók.Hajlékukat jó pénzért bérbeadók-hajléktalanok.
Észak-dél.Plusz-mínusz.Lenz törvény,Newton hatás-ellenhatás,jóléti társadalmak-menekültek.
Mondjam még??
Józsi!
nem figyelsz?Már leírtam.Amikor Te hiányoztál az iskolából akkor megtartották Neked újra az órát?
Lehet hogy olvastad,az is lehet hogy tudsz olvasni...de értelmezni,átgondolni és ezek után reagálni nehéz feladat?
Te miért nem véleményezed Neo ötletét?
Hogy ne legyen túl nehéz a feladat megadom a lehetséges válaszokat.
1.-nem érted
2.-nem érdekel
3.-kicsi lenne a"kivehető"teljesítmény
4.-sokkal magasabb szinten gondolkodsz(többre vágysz)
5.-Nem működőképes
Idegen, én csak azért nem véleményeztem Neo ötletét mert úgy éreztem hogy a mágnesmotorokba nem merültem bele kellő mélységben.
Idegen írta:
"Lesli ügy átverés,pont olyan mint a többi marhaság."
Valamint újra idézem azt amit korábban Csüszi is idézett:
"Pillanatnyilag számomra három ilyen "fehér folt"van...amit nem teljesen értek,ezért felmerült mint "szabadenergia"lehetőség.
1:Mágneses,de kicsit másképp mint Neo gondolja(ezt majd kivesézzük)
2:Elektrosztatikus generátor(ami azért lenne érdekes,mert a kivett kisülési energia szünteti meg a holtpontot(a motornál)
3:centrifugális erő felhasználása...kicsit másképp. "
Vagyis várjuk soraidat a felsorolt 3 lehetőségről.
Ha ez a luling motor úgy múködik, hogy megemel valami vasat, ami a mágnes útjában van, hogy távolabb legyen a mágnestől és ne vonzódjon annyira, akkor nem múködhet.
Én úgy gondolom, hogy egy söntölt mágnest könnyebb elforgatni olyan helyzetbe, hogy már a mágnes ne lássa a vasat, mint egyszerűen távolabb vinni a vasat a mágnestől.
Nem pont erről beszéltem, de szerintetek mi akadályozza azt meg, hogy a mágnes (a zöld sönttel együtt) forogjon az álló vahengerek között?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!