Vajon miért van jó ideje felfüggesztve az ingyenenergiáról szóló K-fórum?
Erről van szó:
Legutóbb a gyakorlatban is működő mágnesmotorokról volt szó. Lehet hogy valakiknek ez nem tetszett hogy ilyen információk terjedjenek?
2.Mágneses ötlet:
Elektromágnes,vagy hangszóró(gyűrű)mágnes egy vasrudat pont a feléig húzza.Igaz?
A felénél 90 fokkal meghajlított vasrúdról tudja-e a mágnes,hogy ott a fele?Látja-e hogy meg van hajlítva?
A meghajlított végén egy "kompenzáló mágnes" tudná semlegesíteni a visszahúzó erőt?(attól eltekintve,hogy a meghajlított vasnak kellene egy rést hagyni:))
3.Mágneses ötlet.
Enzo munkája.
Nem lett sem megértve,sem tisztázva.
Maradjon legenda?
Ő legalább csinált valamit,nem csak okoskodott mint Józsi az okostojás.
pdf-et hogy tudok ide rakni?Megtaláltam amit Dnasun írt a témáról.
2.pont:Elektrosztatikus(motor)generátor.
A motor oldalát értem.Az a nagyon jó benne,hogy az ellentétes pólusok vonzzák egymást,és a holtponton kisütve már nem.A kisütés az energia kivétel,és ettől megy a motor.
Ez eddíg jó,de a töltést nem értem.
Lószőrrel,vagy valami kefével kell söprögetni az egyik pólust,a másikat meg valami más anyaggal...
A generátor részét nem értem.
A teszkóban megráz a kocsi,de nem mindíg.
Attól függ milyen kabát van rajtam.
Erre(is)varrjál gombot Jóska!:))
Harmadpont:Centrifugális erő.
Ez egy érdekes téma.
Szilárd anyagból a centrifugális erőt(ami óriási)nem lehet kinyerni.Ott van mint a meddő a trafóban.
Ott van a kalapácsvetőben,és a texasi kopóban...
Lendület szerzése(lassan),és dobás,vagy rugdosás(gyorsan).
Az energiamérleg egyensúlyban van.
El kellene futni a kalapácsért,visszahozni és újra felpörgetni.
Centrifugális erőt kivenni csak nem szilárd halmazállapotú anyagból érdemes.
Törekedni kéne nagy tömegű és egyszerűen mozgatható anyagra,ami pillanatnyilag a higany.
Árammal mágneses térben jól mozgatható.
A Faraday korong az alapja...de jobb ha a korong folyékony.Úgy gondolom,hogy a Faraday korongot a centrifugális erő hajtja a mágnes csak az áram útját "görbíti" el,és ezen a görbe pályán létrejövő centrifugális erő hozza létre a forgatónyomatékot.
Nem mágneses tolóerő ez hanem a kis tömegű de fénysebességgel mozgó áram centrifugális hatása.
Igen egyetértek:Az embervilágot az ostobaság mozgatja.
Ez szánalmas: https://www.youtube.com/watch?v=4foY5r2TMOo
Milyen új elveket,vagy effektet tartalmaz az a kiskocsi?
Felhúzott rugót tartalmaz,és némi szabályozást.
Egyszerű szabályok:Jobbra nem,balra nem,hátra nem...
Csecsemő vagy Te?Ami könyvekben ki van nyomtatva az szentírás?Ami a filmeken van mind igaz?
Milkovich egy jóhiszemű,jóindulatú ostoba.Pont olyan mint Te.Elhitte magának amit elképzelt...aztán elhiteti azokkal akiknek elképzelésük sincs.
"pdf-et hogy tudok ide rakni?Megtaláltam amit Dnasun írt a témáról."
Ha csak néhány oldal, akor jpeg képekké konvertálod például ezzel:
Kattintás a "Fájl kiválasztása" majd "Convert".
Nagy méretű jpeg képeket fogsz kapni, lehetőleg kicsinyítsd le.
"A teszkóban megráz a kocsi,de nem mindíg.
Attól függ milyen kabát van rajtam.
Erre(is)varrjál gombot Jóska!:))"
Nem varrok, mert nincs abban semmi különös hogy nem minden kabátban töltődsz fel elektrosztatikusan.
"Ami könyvekben ki van nyomtatva az szentírás?"
Eddig mindig annak bizonyult. Persze azért az energiatétel alóli kivételeket nem jelentéktellennek tűnő apró betűs részként kellett volna kinyomtatni.
"Milkovich egy jóhiszemű,jóindulatú ostoba.Pont olyan mint Te."
A szerb gazdálkodók mégis a kettős ingáját használják vízhúzásra és nem a hagyományos karos módszerrel húzzák a vizet. Persze szerinted ostobák, mert rájöttek arra hogy mi a jó.
A kiskocsi azért gurul, mert egy emelkedő tetejére felhúzza az inga súlyt.
Ha nem lenne kiskocsi, sokkal messzebbre gurulna egy ekkora tömegű golyó...
Pláne egyenes pályán!
Idegen írta:
"Igen egyetértek:Az embervilágot az ostobaság mozgatja.
Ez szánalmas: https://www.youtube.com/watch?v=4foY5r2TMOo
Milyen új elveket,vagy effektet tartalmaz az a kiskocsi?
Felhúzott rugót tartalmaz,és némi szabályozást."
Ahogy mondod Idegen, az ostobaság nem ismer határokat, mert az élősködő energetikát nem lerázni akarja magáról a fogyasztó, hanem ellenkezőleg: A legapróbb konstruktívnak gyanított információról is kikiáltja a sorstársai számára hogy szánalmas tévedés vagy átverés. Bármire ezt mondja amiről azt gyanítja hogy egy milliomod millimétert előbbre viheti a szabadenergia tudományát. Ahogy mondod, ez szánalmas.
Gondolom az Androméda motor beindulását elősegítő ezoterikus jelek és varázsigék meg mind-mind hasznosak. A Rend című írás készítője meg zseni, nem? Segí-ítsé-é-ég! Nem bírom tová-ább!
Azt hittem,hogy a "rend"-et Te írtad!
Bocs ha tévedtem.
Így viszont valamit nem értek:Miért lovagolsz az androméda motoron?
Kikövetelted az elképzeléseimet,de egy értelmes szót nem írtál egyikről sem.Csak fújod a magadét(de inkább a másokét),miközben neked fingod sincs az egészről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!