Vajon miért van jó ideje felfüggesztve az ingyenenergiáról szóló K-fórum?
Erről van szó:
Legutóbb a gyakorlatban is működő mágnesmotorokról volt szó. Lehet hogy valakiknek ez nem tetszett hogy ilyen információk terjedjenek?
"Azt hittem,hogy a "rend"-et Te írtad!"
Ez a gyanusítás még viccnek is rossz.
Te is tudod a leírt elképzeléseidről, hogy annyi információból még nem lehet megbízható véleményt mondani arra vonatkozóan hogy működik-e vagy sem.
Azt már sikerült megállapítani,hogy a föld lapos-é vagy gömbölyű?
Akkor haladjunk tovább!
Szupravezetés érdekel?
Miért érdekli ez annyira a "tudósokat"?Mi haszna lenne(a kutatásra költött pénzeken kívül?)
Jól lehűtött fém:szupravezet.
Szobahőmérsékletű szupravezetőnek nincs értelme...ez csak egy mágneses tükör lenne.Ez helyettesíthető két szembefordított mágnessel.
Analóg a világűrben meglökött tömeggel,ami szépen ellenállás és súrlódás nélkül halad a végtelenségig.(hacsak nem kerül útjába vagy közelébe valami fékező erő)
A szupravezetőben keringő áramot(áramlást)sem fékezheted/korlátozhatod/használhatod,mert leáll a keringés.
Használhatod állandó mágnesként.És?
A földünk mágneses tere önálló?Vagy csak mint vasgolyót mágnesezi fel valami nagyobb mágnes?
Ha önálló a mágneses tere,akkor mi hozza létre?Izzó láva a föld magja...azt mondják.
Lehet ez egy szupravezető gyűrű?(forrón?)
Miért ne lehetne?
Az üveg(ami homokból van)800 fokon már vezeti az áramot.
Mi van a többi"nemfémes"anyaggal ami az olvadt magot alkotja?Szerintem magas hőmérsékleten is lehetséges a szupravezetés,de csak mágnes lehet belőle.Többlet NEM.
A curie pontot ismerjük az általunk készített fémalapú mágneseknél.Ez egy nagyon szűk intervallum,hőmérsékletek és anyagok szempontjából is.
Ha a föld mágneses terét egy ilyen szupravezető"gyűrű"hozza létre,akkor a 7,83hertz-es Schumann-rezonanciák is megmagyarázhatóak.
Konvertáltam javaslatod szerint.
Zseniális!
És jpg-t hogy lehet felrakni?
1. Fájl kiválasztása
2. Feltölt
3. Alul a 4 ablakban megjelenő URL közül az utolsót (Direkt link a képhez) a hozzászólásba másolni.
Idegen!
Az ellipszis pálya az űrben szerintem nem stabil pálya.
Vagy ütközés lesz a vége, vagy egy másik bolygó hatása is kell ahhoz, hogy a pálya megmaradjon.
Mivel súrlódás nincs a mozgás sokáig fennbarad.
De a súrlódás valamilyen szinten munkavégzésnek is felfogható.
Tehát, ha munkavégzés van, az eleve kizárja a működést is...
Nem csak a Földi körülmények között nem működhet, hanem az űrben sem.
A meghajlított vasrúddal nem tudok mit kezdeni, nem tudom, mire akarsz vele kilyukadni.
A kör alakú vas is meg van hajlítva, mégsem egyértelmű, hogy lehet vele dolgozni...
Enzo munkájáról annyit, hogy a pdf-ben leírtakig el jutottunk mi is.
Ha a vas hiszterézis görbéje sok felmágnesezés után is egyforma, akkor nem a golyók felmágneseződése miatt állt meg Enzo motorja.
Azt kellene tisztázni, megtapasztalni, hogy ha egy körályán egy acélra bármiféle mágneses tér hat, de az fordulatonként ismétlődik, a hiszterézis görbéje változhat-e?
Szerintem csak akkor változik, ha a térerő, vagy a golyó anyaga változik menetközben.
Erre kellene bizonyíték, de a fizika szerint a remanencia ennek a két dolognak a függvénye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!