Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Vajon miért van jó ideje...

Vajon miért van jó ideje felfüggesztve az ingyenenergiáról szóló K-fórum?

Figyelt kérdés

Erről van szó:

[link]

Legutóbb a gyakorlatban is működő mágnesmotorokról volt szó. Lehet hogy valakiknek ez nem tetszett hogy ilyen információk terjedjenek?

2014. ápr. 24. 18:33
 1071/1938 anonim ***** válasza:
100%
Idegen, a szabadenergia téma az nem áramlopás ám, írhatsz róla nyugodtan. Vagy valaki jól átmosta az agyadat és valami bűnös dolognak gondolod? Írj arról is hogy miért vagy ellene a szabadenergia információk terjedésének.
2015. okt. 8. 09:22
 1072/1938 NeoSzZ ***** válasza:
100%

Ez egy sikertelen kísérlet volt, de ki lehetne elemezni. Ludwig építette meg, nagyjából úgy ahogyan mondtam neki...

https://www.youtube.com/watch?v=lwAXA53MCdI

Én látok benne hibát, kíváncsi lennék a véleményetekre!

2015. okt. 8. 16:45
 1073/1938 NeoSzZ ***** válasza:
100%
Először is, a sönt magassága alacsony, fölötte és alatta átmehetnek az erővonalak, melyek a söntöt és a rámpákat azonos gerjesztéssel látják el, tehát, a sönt és a rámpa taszítja egymást....
2015. okt. 8. 16:50
 1074/1938 idegen.1 ***** válasza:
100%

Nna kezdjük innen: https://www.youtube.com/watch?v=tfs6fwNA9r0

Ez ránézésre sem működhet.Nem látszik a hiba?Akkor építsd meg és rájössz.

Mondjam?:Az állórész mágnesek azonos távolságra vannak a "sönt"-től,miközben a forgórészt hajtó mágnesek távolodni szeretnének a sönt végénél(amit persze ők hajtanak)

Sajnos eddig a pontig ez az összeállítás nem fog eljutni.

Bocsánat...de esetleg két ugyanilyen forgórész ellentétes forgásiránnyal,és a sönt a kettő közt 90 fokkal elfordítva? Ez már lehet hogy elgondolkodtatna engem is(vagy csak félrevezetne?)

2015. okt. 8. 21:54
 1075/1938 idegen.1 ***** válasza:
100%

Nézzük meg ezt: https://www.youtube.com/watch?v=mfOqX5P56Dc

ez az armatúra visszahatás?

Abban sincs többlet!Ez egy egyszerű rövidre zárt forgórészű motor.Van olyan változata ahol csúszógyűrűkre ki van vezetve az"armatúra"áram.Ha ellenállást(terhelésképpen)kötsz rá,akkor csökken a felvett áram és a nyomaték is.Az állórészhez képest az armatúra úgy fog viselkedni mint egy rossz trafó...jó nagy légréssel.Forogni is akar,de a tengelyről levehető teljesítmény+az armatúraáram jócskán alatta van mint a betáplálás.Nem tudom hol láttál "többletforgást"

Üresjáratban lehet,de az mire jó?

2015. okt. 8. 22:17
 1076/1938 idegen.1 ***** válasza:
100%

Ez szerintem ostobaság: [link]

Ez meg mitől tolóerő???

[link]

Elindítasz egy tömeget egy fix ferde tengelyen...nyilvánvaló hogy nem fog ugyanazzal a sebességgel "felfelé" menni!

Ez semmi féle tolóerőt nem ad.

Viszont azt nagyon tökéletesen bizonyítja,hogy a gravitáció(és az ingás elméletek)nem képesek többlet előállítására.

(felső holtponton elengedett inga eléri a felső holtpontot?

Túlmegy rajta?...vagy inkább visszafordul?

:))

2015. okt. 8. 22:29
 1077/1938 anonim ***** válasza:
100%

Ahogy várható volt, Idegen mindent működésképtelennek minősített.

De akkor írjad már le azt a 3. pontot amit felsoroltál. Ami között volt mágnesmotor valamint elektrosztatikus és mechanikus megoldás.

2015. okt. 8. 22:51
 1078/1938 idegen.1 ***** válasza:
100%

Számtalanszor leírtam már:Nem a szabadenergia ellen vagyok.Terjeszteni kell,HA VAN MIT!

A hazugságok és az ostobaságok konkrét tényként való közlését és terjesztését nem tudom hová tenni,nem tudom tolerálni,nem tudom elviselni.A szabadenergia keresgélése nem bűn,csak egy lehetőség.

Amíg csak ötletek vagy sete-suta gondolatok(vagy kísérletek)amiket nyíltan meg lehet beszélni addíg nincs baj.Akkor van baj mikor a "tudós"elhiteti az ostobákkal valamilyen módon(na ehhez nem értek),hogy ez működik!...Az így működik attól működik hogy senki sem érti és nem akar ostobának látszani.

Olvasd el a Császár új ruhája című mesét.

Én az igazságot keresem,és mivel más nem nagyon létezik(csak ideig óráig) ezért tudom,hogy jó úton járok.Te melyik oldalon állsz?Miért kell két vagy több oldal?Több párt...összeveszett emberek.

Elmondom neked:csak egy helyes út van!A végén(kisebb nagyobb kerülőkkel) mind oda vezet.

Minden érdek nélküli,őszinte és egyenes...mint az ősi anyai szer-etet!

2015. okt. 8. 23:26
 1079/1938 anonim ***** válasza:
100%

Akkor szerinted az ostobák félrevezetése például az hogy az ingamozgás elmozdító erőt hoz létre:

https://www.youtube.com/watch?v=4foY5r2TMOo

Akkor a kis kocsit telekinézis mozgatja? Vagy egy megidézett szellem?

2015. okt. 8. 23:50
 1080/1938 idegen.1 ***** válasza:
100%

1:Mágneses ötlet.

Nem megvalósítható sufni-garázs műhelyekben földi körülmények között.

Rövid leírás:Központi mágnes vonzza a körülötte ellipszis pályán keringő mágnest.A keringő mágnes beérkezési sebessége akkora,hogy a vonzóerő gyorsítja,de a centrifugális erő távol tartja,és a vonzásból kiszakítja azt.

Stabilizálás céljából pörög mind a kettő(mint giroszkóp).

Űrrepülésnél állítólag használnak ilyen effektet,csak az gravitációs...

2015. okt. 9. 00:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!