Vajon miért van jó ideje felfüggesztve az ingyenenergiáról szóló K-fórum?
Erről van szó:
Legutóbb a gyakorlatban is működő mágnesmotorokról volt szó. Lehet hogy valakiknek ez nem tetszett hogy ilyen információk terjedjenek?
"...de szerintetek mi akadályozza azt meg, hogy a mágnes (a zöld sönttel együtt) forogjon az álló vahengerek között?"
Szerintem az emberek szabadenergia témában való össze nem tartása. Ahogy a magyar üzleti élet is egy kocsmára hasonlít, ahol egymás lenyomása a tét. Például Idegen kicsikart itt sok hasznos információt, de csak önmagának. Mert ahogy le lett írva a hasznos infó, azonnal rossznak minősítette a nyilvánosság számára nehogy más is felhasználhassa. Mikor Csüszivel megkértük hogy fejtse ki bővebben a 3 pontot amit írt, arra a mai napig sem reagált. Majd évek múlva ismét panaszkodni fog hogy kutatása nem vezetett eredményre. Ami természetes, hisz a szabadenergia terén aki másokat eltapos, az önmagát is eltaposssa. De erre majd rájön magától is.
Tájékoztatjuk a Kedves Olvasókat, hogy főleg egy földönkívüli (Alien) tevékenység miatt ez a fórum besült.
The End.
Ne röhögtesd ki magad Józsi!
Milyen hasznos információt "csikartam"ki innen?(önmagamnak)
Ez valami vicc?
Általad le lett írva valami hasznos infó?Ezt erősen kétlem,de hagylak kibontakozni.Tied a pálya.
Nem áll szándékomban eltaposni senkit,még egy hangyát sem.
Én már rájöttem arra,amire Te magadtól sosem fogsz.
Nyomjad a sületlenségeidet...miattam ne süljön be a magasröptű fórumod.
Idegen, a te módszered szokott lenni az hogy "Na hogy lenne ebből több energia?" féle kijelentések. Mire persze válaszolni szoktam. De nem baj ha leírattad velem, hisz nem tekintem az infókat titkosnak. Csupán azon szoktam felütközni ha bárki miután ő is feltételezi hogy az infó jó, utána hamissá nyilvánítja a nyilvánosság előtt, aminek következtében az emberek nem foglalkoznak vele. Vagyis a hamissá nyilvánítás következtében lassul a szabadenergia előrehaladása.
Például írtad hogy Lesli generátora egy hazugság. És ha valaki neked hisz, akkor meg sem próbál kapcsolatba lépni Leslivel ha netán hazai terjesztés miatt lépett volna vele kapcsolatba.
Akár Orffyreus idejében, akkor is megvádolták a feltalálót csalással, ha meg bebizonyította hogy nem csalt akkor meg haszontalanságnak nyilvánították nagyszerű munkáját.
Józsi!
NEM szoktál válaszolni semmire...csak nyomatod a lezlit meg a többi ostobaságot.Keresd fel hát lezli cimborád és okosodj.Győződj meg saját tapasztalatból,hogy egy info mennyire jó!Te beszélsz szűrésről???
Akit egyszerűen fel tudsz keresni az a Neo által közzétett félmilliárd forintos kutatás-fejlesztés.Keresd meg...de kár a gőzért.:))
Mit tudsz Te arról,hogy mi volt Orffyreus idejében???
Ismered Orffyreust?Együtt ebédeltetek?
Meddő vitákat én már hanyagolnám...unalmas.
Nagyon szívesen leírom neked azt a három pontot amit annyira hiányolsz.Mind csak teória(elképzelés).Lehet hogy nem is érdemes az időt pazarolni rá.
Sajnos ismét azt kell mondanom Neo ötletére,hogy:Mitől forogna???'16 holtpont van.
Józsi! Szerinted forogna?
Régebben rengeteg rajzot csináltam...szép színesben,és címük is volt."mágneses örvény",elektromos lavina...hmmm.
Elméletben minden más.Megépítve rögtön kiderül,hogy nem úgy van az...mindettől függetlenül hinni lehet,de a hit kevés.
A próba(gyakorlat) során minden kiderül.Teória,mellébeszélés sok van,de működő modell pillanatnyilag NINCS!Elméleti sincs...bocs.
Találtam egy energiatétel vs. szabadenergia témához való mondást:
Vagyis mindenki úgy tanulta és úgy hiszi (Idegen is) hogy nem lehetséges olyan szerkezet építése amiből több energia jön ki mint amit betápláltak. De ez akkor is tévedés/hazugság ha mindenki elhiszi. Mert például Enzo motorjaiból mégis több energia jött ki. És még akkor is lehetséges a többletenergiát adó készülékek építése ha senki sem hiszi.
Ez a mondás visszafelé is igaz!: [link]
Egyirányú gondolkodás=elfogultság.
Én már nem hiszek senkinek,mert már tudom...érted?
Semmilyen "szerkezetből"nem fog kijőni több mint amit béetettél.
Nehéz felfogni?Vagy eszed ágában sincs gondolkodni?
Egyszerűsítek:(kedvedért)Öngerjesztő készüléket szeretnél építeni.Rendben.Ez gyakorlatilag egy "láncreakció".
Van ilyen(illetve hasonló)többféle.
Atomreaktort akarsz?Olyan is van(és lesz is).
ENERGIA betáplálással MAGASABB energiaszintre hozott anyag képes erre.
A szex is öngerjesztő,mégsem tart örökké,csak robbanásig.
Utána erőt kell gyűjteni.(vagy neked megy folyamatosan?)
Enzo motorjából több jött ki? Ez jó hír!Megcsináltad és lemérted?Vagy már visszacsatoltad?
Ne beszélj zöldségeket!A működési elvet sem tisztáztuk.
Vagy Te tudod,hogy mitől forgott addíg míg forgott?
...ha jól emlékszem Dnasun írt egy(talán)jó elgondolást a működési elvről.
Józsi!
Melyik téma érdekel a legjobban a három közül?
Akkor azzal kezdem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!