Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Vajon miért van jó ideje...

Vajon miért van jó ideje felfüggesztve az ingyenenergiáról szóló K-fórum?

Figyelt kérdés

Erről van szó:

[link]

Legutóbb a gyakorlatban is működő mágnesmotorokról volt szó. Lehet hogy valakiknek ez nem tetszett hogy ilyen információk terjedjenek?

2014. ápr. 24. 18:33
 1021/1938 anonim ***** válasza:
100%

.....Minek?

Egyik sem a Te ötleted.

Meg, igazából mind kamu...

De, ha akartok beszélni a rajzaimról, annak látnám értelmét! ....

ha valakinek saját ötletei vannak(akkor is ha nem működőképes)....

a K-fórumon is megfigyelhető volt az a nevetséges jelenség, hogy a fórumozók úgy akartak kommunikálni egymással egy-egy készülék építéséről hogy még egymás előtt is titkolóztak...

(Nem akartam ennyire részletezni a dolgot, de most már egye fene, beszéljünk róla nyiltan!)....

Gratulálok, fiúk.

Idáig 1000 írás született, a semmiről....

Én is gratulálok fiúk.Miért kell mereven ragaszkondi az eddigi "megszokott" rögeszmékhez?Miért kell egymást köpdösni?

Azért.Mert ez már nem arról szól amiről kellene,kezdettől fogva.Ha arról szólna,akkor a SAJÁT munkátokat mutogatnátok egymásnak példálózva vele.Bármi is legyen az eredménye.De így csak egy szociológiai tanulmány marad a --miként nem tud összefogni még néhány ember sem-- esetből.Szinte bármely emberi közösségi esetre vetíthető.

2015. szept. 29. 07:43
 1022/1938 anonim ***** válasza:
100%

Az 1016-os válaszoló írta:

"Amint látjátok, még senki nem halt bele, senkit nem hallgattattak el."

Hát dehogynem, hisz az energiát fogyasztó társadalom önmaga hallgattatja el azokat akik azon munkálkodnak hogy ingyen juthassanak energiához a fogyasztók. Például Orffyreus munkáját nem a szénbányász és nem a tüzifa termelő erdőbirtokos minősítette csalásnak és haszontalanságnak (konkurrenciát látva benne), hanem a legjobban elnyomott szegények, pont akiknek a legnagyobb szükségük lett volna a jóra. (Egy cselédlány még a hamis tanuzást is vállalta, azt hazudva hogy ő forgatta a kereket, pedig a vak is látta hogy a forgó kerékhez ember nem nyúlt). Így történik ez ma is. Például ha az interneten megjelenik egy Enzo-féle vagy más mágnesmotor, akkor az első kommentelő sora így fog szólni: Csalás.

Jól kifejező ez a karikatúra:

[link]

Látható hogy nem az olajmágnás töri össze dühösen Moray készülékét, hanem egy olyan munkás aki naponta 10-12 órát azért izzad hogy az energiaipar hiénái luxusban élhessenek.

"Nem akartam ennyire részletezni a dolgot, de most már egye fene, beszéljünk róla nyiltan!"

Nyugodtan részletezheted akár ábrákkal is kiegészítve hogy minél több ember értse. Senki nem fog ellopni olyat amin dolgozni kell. Viszont ha teljes nyíltsággal beszélnek róla akkor fennáll annak veszélye hogy működő készülék születik. Azt meg nem akarja a fogyasztói társadalom, hisz abban hol a mazochista szenvedési lehetősége, mi lenne a havi számlákkal amit ma fizetnek a nagy semmiért?

2015. szept. 29. 08:44
 1023/1938 anonim ***** válasza:
100%

"Hát dehogynem"

Miért? Te most halott vagy, vagy hallgatsz?

És a többi hozzászóló közül ki halt meg idáig?

Amúgy már kb. 1000 bejegyzéssel előbb írtam, hogy hülyeségeket beszéltek. Ugyanis létezik "ingyen" energia: pl. a napelem, szélkerék, vízikerék...

és a fogyasztói társadalom köszöni, de nem állt fejre egyiktől sem.

Nézz utána: te is szereltethetsz ilyet a házadra, kertedbe.

A különbség az, hogy ez működik is.

Megadóztatják? Hát hogyne!

Így oldja meg ezt a problémát a fogyasztói társadalom.

És így oldaná meg az ingyen mágnesmotor problémáját is: egy jó húzós különadóval. A kormányok nem tiltanák, hanem a 10 ujjukat megnyalnák utána, akkora adót lehetne kivetni rá - HA működne.

2015. szept. 29. 13:45
 1024/1938 NeoSzZ ***** válasza:
100%

Ha a csillagmotor közepén (a hajtókaron) lévő söntölt mágnes és a lágy vas dugattyúk nem mondanak senkinek semmit, akkor az elég gáz...

Robbanó motor helyett akár lehetne nevezni vákuum motornak is.

2015. szept. 29. 14:21
 1025/1938 anonim ***** válasza:
100%
Tégy fel rajzot is. Szabadkézzel készített és mobillal lefényképezett is tökéletes. Az emberek figyelmét a képek előbb felkeltik mint az írott sorok.
2015. szept. 29. 15:32
 1026/1938 idegen.1 ***** válasza:
100%

Egyetértek az Emberrel aki ezt írta:"Amúgy már kb. 1000 bejegyzéssel előbb írtam, hogy hülyeségeket beszéltek. Ugyanis létezik "ingyen" energia: pl. a napelem, szélkerék, vízikerék... "

Csillagmotorral nem érdemes bonyolítani...az csak több fázisra(lépésre)bontott,illetve továbbfejlesztett változata egy működőképes egyhengeres(belsőégésű motor) elvnek.Ilyen effekt mágnesekkel(még)nem működőképes.

Amivel eddíg foglalkoztam(tekercsek,trafók,rezonancia)abból biztos nem lesz szabadenergia.Ezt bátran kijelenthetem,mert igen alaposan megvizsgáltam.Mágnesmotorokban nem hittem soha, Neo vonzott bele ebbe,és érdekes a számomra idegen terület.Számomra minden olyan "fehér folt"érdekes amit nem értek.Szeretem a dolgok működési elvét megérteni...mert csak így lehet a valóságot közkinccsé tenni.

Pillanatnyilag számomra három ilyen "fehér folt"van...amit nem teljesen értek,ezért felmerült mint "szabadenergia"lehetőség.

1:Mágneses,de kicsit másképp mint Neo gondolja(ezt majd kivesézzük)

2:Elektrosztatikus generátor(ami azért lenne érdekes,mert a kivett kisülési energia szünteti meg a holtpontot(a motornál)

3:centrifugális erő felhasználása...kicsit másképp.

Józsi!Megpróbáltam nem reagálni rád...,de ez lehetetlen.Te lehetsz római pápa,ez csak szervezés kérdése.Ha a Római pápa ismerné Szabó Lezlit akkor eljönne a kánaán?Lehet.Nekik.Vagy neked,ha te lennél a pápa.:)))

Nevetséges vagy.

Van otthon villanyórád?Vagy lezli generátor hajtja a házadat?

Meséld el nekünk a lezli generátor működési elvét a saját szavaiddal érthetően.A magyar nyelv tökéletes.Mindent el lehet mondani vele.

Ha ez a feladat nem sikerül akkor megbuktál.

Mellébeszélés,linkek nem érdekelnek.

Nagyon nehéz lesz:De nem reagálok a zöldségeidre többet.

2015. szept. 29. 23:05
 1027/1938 idegen.1 ***** válasza:
100%

A lényeg lemaradt.

Az emberiség legnagyobb problémája már régen nem az "energia".

A föld kincseinek egyenlőtlen elosztása került most a felszínre,mint egy vulkánból a láva.

Lám lám,a pénz-örökmozgó is az egyensúlyra törekszik!

Ki gondolta volna?

Tényleg senki sem tudja,hogy a fagyi visszanyal?

2015. szept. 30. 00:13
 1028/1938 anonim ***** válasza:
100%

"Pillanatnyilag számomra három ilyen "fehér folt"van...amit nem teljesen értek,ezért felmerült mint "szabadenergia"lehetőség.

1:Mágneses,de kicsit másképp mint Neo gondolja(ezt majd kivesézzük)

2:Elektrosztatikus generátor(ami azért lenne érdekes,mert a kivett kisülési energia szünteti meg a holtpontot(a motornál)

3:centrifugális erő felhasználása...kicsit másképp. "

Idegen!

Mmmm,oldalakon keresztül hirdeted,hogy nincs és nem létezik szabadenergia. Összeugrasztva a hozzászólókat. És most kibököd magadból,hogy egyféleképp talán,mégiscsak lehetséges lenne.Talán.Ha megfelelő lenne az elmélet.Vagy esetleg úgy gondolod,hogy ha valaki nem tudja a saját szavaival megfelelően,szakszerűen elmondani a körbeírt mondókát akkor az(ok) már nem is érdemlik meg a lehetőséget?Azt a lehetőséget amit már te is megfogalmaztál?Az,ha tapasztaltabb vagy (mert sok mindent kipróbáltál és ismered is a fizikáját) és megosztod az általad gondolt-vélt lehetőségeket,csak erényed nagyságát öregbíti.Minden más csak rombolja.Rajtad múlik -idegen- leszel-e vagy sem.

2015. szept. 30. 03:57
 1029/1938 anonim ***** válasza:
100%

"Tényleg senki sem tudja,hogy a fagyi visszanyal?"

Csak egy példa: [link]

2015. szept. 30. 04:00
 1030/1938 NeoSzZ ***** válasza:
80%

Idegen!

"Mágneses,de kicsit másképp mint Neo gondolja(ezt majd kivesézzük)"

Errül írhatnál, márt csak azét is, mert én eléggé egyfajta képpen gondolom a mágnesmotort.

Érdekes lenne számomra, hogyan is lehetne velük másképpen foglalkozni?

2015. szept. 30. 05:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!