Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Vajon miért van jó ideje...

Vajon miért van jó ideje felfüggesztve az ingyenenergiáról szóló K-fórum?

Figyelt kérdés

Erről van szó:

[link]

Legutóbb a gyakorlatban is működő mágnesmotorokról volt szó. Lehet hogy valakiknek ez nem tetszett hogy ilyen információk terjedjenek?

2014. ápr. 24. 18:33
 981/1938 idegen.1 ***** válasza:
100%

Rendben.

Akkor egyenlőre pihentessük a témát.Az a baj hogy értem.

Nem akarok senkit ismeretlenül megbántani,sem megsérteni,sem ítélkezni,de nagyon nehéz lesz ezt betartani Veled kapcsolatban.Legalább két éve fékezem magam.

Az emberiség még nagyon sok mindenre nem érett meg,ez igaz,de a szabadenergia egyenlőre nem fenyeget senkit.Ez nem valós veszély.

Elérkezik az az idő amikor Te is elfogulatlanul az igazságra(valóságra)leszel nyitott és kíváncsi.

Amikor a bemeneti árammérő (mutatós)műszert nem jobbról nézed,a kimenetit meg balról.

Érted …..??

Ujjával adta a gerjesztést?

Mérd meg az ujjával bevitt teljesítményt és a hét ledlámpa leadott teljesítményét.

Ne felejtsd el közzétenni!

Ha ez nem megy akkor csatold vissza.Ledek helyett:elektromágnes.Ingatömeg helyett mágnes.

És kész az ÖRÖKMOZGÓ!

Azt írtad:"Ha nem érted, nem tudom jobban elmagyarázni."

Én azt mondom:Ha nem tudod elmagyarázni(megmagyarázni)akkor fogalmad sincs,hogy mit akarsz elmagyarázni.

2015. szept. 22. 09:21
 982/1938 idegen.1 ***** válasza:
100%

Neo!

Vonzás és centrifugális erő?

Valahogy így: [link]

2015. szept. 22. 09:25
 983/1938 idegen.1 ***** válasza:
2015. szept. 22. 09:30
 984/1938 anonim ***** válasza:
100%

Idegen, te mindig negatívan állsz hozzá a szabadenergiához, bármilyen típusról legyen is szó. Például egyik korábbi hozzászólásodban határozott meggyőződéssel kijelentetted, hogy mágnesmotort nem lehet építeni soha. Könnyű lenne visszakeresni mert NAGY BETŰKKEL írtad. Az egy árva cseppet sem zavar téged hogy például Enzo jóval a kijelentésed előtt készített kettőt is:

[link]

A szabadenergia témát nem úgy lehet előbbre vinni ahogy te csinálod. Hanem ahogy mást is, építő jelleggel. No nem úgy értem ahogy a Müller generátort is építetted, miszerint csak építeni kell, azt is csak félig.

2015. szept. 22. 18:09
 985/1938 NeoSzZ ***** válasza:
100%

József, Idegen!

Ne csápoljátok már egymást!!!

Ha lehet, menjünk előre!

Ha nem, akkor ismerjük el a kudarcot!

Enzo motorja (mind kettő) a remanencia növekedésétől, vagy csökkenésétől állt meg )állítása szerint).

Van egy egyszerű kísérlet, -amit még én is el tudok végezni-, mágnesezzünk fel egy nem túl erős mágnessel, egy jó nagy konyhakést (acélt).

Ha egyszer húzzuk el a mágnest az acél fölött (ne legyen túl közel, ne telítődjön egyből), vagy többször, tapasztalunk-e nagyobb remanenciát, az utóbbi esetben?

Nézzük meg, hogy az acél kés jobban vonz-e egy vasat, többszöri felmágnesezéssel, vagy nem?

Ezt mindenki kipróbálhatja.

Ha nagyobb a vonzás többszöri mágnesezés esetén, akkor Enzonak van igaza, ha nem lesz nagyobb, akkor Enzo motorja valami más miatt állt meg (vagy indult el...)!

Én ezt márt ki próbáltam, de próbáljátok ki ti is!

2015. szept. 22. 19:26
 986/1938 NeoSzZ ***** válasza:
100%

Egyébként, Ludwig adta az infót (többször ugyanúgy felmágnesezni egy acélt, nem lesz mágnesesebb az egyszeri felmágnesezéstől).

Én most kipróbáltam, kb, 40 szer mágneseztem föl a kés pengét és nem tapasztaltam nagyobb mágnesességet a penge és egy sima vas között!

Nektek, mi volt a tapasztalatok?

2015. szept. 22. 19:42
 987/1938 anonim ***** válasza:
100%

Látod Idegen, Neo az előbb építő jellegű kísérletet javasolt. Amit el is végeztem. Két tapasztalatot is szereztem:

1. Minél többször húzom el a mágnest egy csavarhúzó vége mellett, azzal párhuzamosan és hozzá nem érintve, az annál jobban felmágneseződik.

2. A déli pólust húzva el, az acél északi pólusúra mágneseződik fel.

Vagyis a remanencia káros lehet Enzo motorjánál. Minél jobban felmágneseződnek a lemezek, a mágnes annál jobban hozzá fog vonzódni a lemezek végeihez és nem fog tovább forogni. A képen a fehér nyíllal jelölt mágnes jobban fog vonzódni a lemez végéhez, miután a lemez mágneses lett. Pont a kritikus ponthoz.

[link]

Trafólemez segíthet ezen a problémán. Esetleg még egy ötlet: A mágneseket váltakozó polaritással kell elhelyezni, így forgás közben demagnetizálja a lemezeket.

---

A felmágneseződés mértékét iránytűvel ellenőriztem. Egyszeri elhúzás után (ne legyen túl közel a mágnes) csak egy pici erővel tudta elforgatni az iránytűt a csavarhúzó. 3-4 alkalommal való elhúzás után erősebben felmágneseződött a csavarhúzó.

2015. szept. 22. 20:06
 988/1938 anonim ***** válasza:
100%
A kísérlet végén én is a mágnes másik pólusával demagnetizáltam a csavarhúzót.
2015. szept. 22. 20:11
 989/1938 idegen.1 ***** válasza:
100%

A vita kell, a vita jó...mind addíg amíg építő jellegű.

Tudja ezt a Józsi is.

Megerősítem a korábbi hozzászólásomat.Csak mágnesekből szilárdan rögzített álló és forgórészből mágnesmotor:NEM LESZ.Ez biztos.Egyenlő és kiegyensúlyozott erők hatnak egymásra.Ezen nincs mit magyarázni.

Sokan készítettek mágnesmotort.Ne kelljen most felsorolnom Perendevtől Muammer Yildiz-ig...és a többi ostobaságot.Enzo motor kérdésben csak a befejezhetetlen munkája,és egy bizonyos megmagyarázhatatlan tisztelet folytán nem akartam részt venni.Enzo ebbe a vitába nem tud beleszólni.Te beleszólsz.Milyen alapon?Folytattad a munkáját?Tökéletesítetted,vagy csak szövegelsz hogy kettőt is épített?Na és?Melyik működött önnállóan?Melyik nem állt le?Melyiket lehet terhelni?

(ebbe már nem akartam belemenni)

Józsi ne röhögtesd ki magad!

Ezek a kísérleteid?"1. Minél többször húzom el a mágnest egy csavarhúzó vége mellett, azzal párhuzamosan és hozzá nem érintve, az annál jobban felmágneseződik. "

BRAVÓ nagybetűkkel!

"2. A déli pólust húzva el, az acél északi pólusúra mágneseződik fel. "

Heuréka!Te egy zseni vagy!

Az 1-es pontodban felvázolt csavarhúzó apránkénti felmágnesezése működtette az Enzo motort(szerintem).

A trafólemez miért segítene?Ha az alapelv éppen az hogy apránként felmágneseződés?

Ha a remanencia a működési elv,akkor ezt kiküszöbölve működhet az ami még úgy is megállt?

Oda vissza mágnesezés jó ötlet!Egy baj van vele:A lemágnesezéshez ugyanannyi energia kell.(sajnos)

Míg Te a csavarhúzódat húzogattad a mágnes közelében,én megcsináltam acél forgórésszel,oda vissza mágnesezéssel.

Nem lett jó.

Vajon miért?

1.Túl sokat akartam egyszerre.

2.Azonosak az erők.Ideig óráig felborítható az egyensúly,de nem terhelhető.Visszakéri(valahonnan)a "többletet".A valahonnan az ahonnan származik.

3.Negatívan állok a szabadenergiához.

Ez a harmadik pont áll a legközelebb a valósághoz.

Paradox helyzet.Akarom,de lehetetlen.

Más már nem nagyon érdekel:Csak a lehetetlen.

Hogy működnek a természetben a négyzetes tagok?

Ültetek napraforgó,vagy más magot.

Kikel,megnő és hoz sok száz magot.

2015. szept. 23. 01:36
 990/1938 NeoSzZ ***** válasza:
100%

Idegen, te is azt tapasztaltad, hogy többszöri mágnesezés erősebbé tette az acél mágnesességét?

Jüzsef szerint igen, szerintem meg nem.

Egy irányban akár hányszor elhúzom a mágnest az acél pengén (hozzá is ér) egyetlen ellenkező irányú mozdulattal le tudom mágnesezni.

2015. szept. 23. 02:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!