Vajon miért van jó ideje felfüggesztve az ingyenenergiáról szóló K-fórum?
Erről van szó:
Legutóbb a gyakorlatban is működő mágnesmotorokról volt szó. Lehet hogy valakiknek ez nem tetszett hogy ilyen információk terjedjenek?
"amikor még Enzo motorján sem vagyunk túl!
Nem lehet még késznek tekinteni az elemzést!"
Mér?Ellett kezdve?Na kezdjük.Hány darab mágnes lehet elhelyezve és hány darab acélgolyóra nézve?
Hogyan lehetnek így az állandó mágneses polaritások,főleg,hogy alul és fölül is vannak.De nem rendezetten.
Miként záródhatnak az erővonalak (áll.mágnes-acélgolyó-vaslemez) bizonyos helyzetekben,illetve miként váltakozhatnak az acél golyóban?
Miként lehetséges (ha van) ennél az elrendezésnél [link] hasonlóság az előzőekre nézve.
(Na még egyszer: Bár jómagam (is) nem patkómágnessel próbáltam hanem kocka ferritmágnesre 6-os laposvas darabok pólus hosszabbítás gyanánt.Fél méter hosszan az elrendezés,a kettő között nem vasgolyó hanem ferrit rúd gördült.Nem kellett belelökni a rudat,a vízszinthez képest kb 10cm-re megemelve is végigsuhant a mágnesek között.)
csüszi voltam
Ne húzd fel magad Józsi!
Minden ember más.Én is olvastam "a"könyveket.
Nem mindennel értek egyet csak azért,mert nyomtatott betűkkel jelenik valami egy vagy több könyvben.
Ez az én dolgom.
Távol áll tőlem,hogy okosabb akarjak lenni Nálad(vagy bárkinél)Ez nem az én dolgom.
Ez a tudósok dolga.Tudósnak ma semmi dolga,mert nem kell fényévekkel megelőzniük az átlagot.Az emberek lesznek egyre hülyébbek,és hülyíthetőbbek.
Nézőpont kérdése.Fejlődésként(gazdasági növekedés,tudomány,stb))lehet tálalni a helyben járást is.
Mint minden ez is "relatív".
A meddő vitákat tegyük félre.Az elméleteid számomra mindaddig a badarság polcon lesznek amíg nem bizonyíthatóak a gyakorlatban.
Hagyd"a hivatalos elektrotechnika könyvekben leírt" dolgokat másra!Engem vigyél fel a padlásra!
Használd a fejed és próbálj ki valamit(az általad dicsőített eszközök közül) a gyakorlatban.
A mozgó alkatrész nélküli érdekel a legjobban?
Ott is van mozgás!Vagy ha nem látod akkor nincs?
A hatás-ellenhatás ugyanúgy működik az elektromágneses rendszerben mint a mechanikában.
Egy ciklotronnál miért alakul ki spirálpálya?
Egy centrifugál(víz)szivattyú nem így működik?
Egy magnetron szerinted üregrezonátor?(valószínű,mivel túltanult vagy)
Várom a működő,mérhető,valódi bizonyítékokat.
NEM linket,NEM mások ellenőrizhetetlen "munkáit"
Ha nem tudsz ilyet akkor elég ha annyit írsz:A föld lapos.
"Várom a működő,mérhető,valódi bizonyítékokat."
Nem csak mások munkájára kell várni. (Majd mikor részben megvan akkor meg lenyomni mint a kocsmában). Hanem a kiindulási alapokat továbbvinni minden olyan embernek aki a szükséges előismeretekkel már rendelkezik. Például tovább boncolgatni a zárlatokat és a tekercsek mágneses térben történő bekapcsolási jelenségeit.
A haditechnikában ismert az úgynevezett flux compression generátor, egyszerű nevén E-bomb. Ezt most le kellene írnom hogy mi ez, hogyan működik. Hát ezért szükségesek az előismeretek és az önálló munka, hogy az érdeklődő utána tudjon és akarjon gúglizni ha szükségesnek találja. Hogy ne az alapokkal kelljen bíbelődni.
Számos szabadenergia kapcsolásnál alkalmazzák ugyanígy a zárlatokat. Például Moray egyik kapcsolási rajzánál:
Vagy ennél:
Ahogy én is megfigyeltem kísérletezés közben, hogy nem csak azt írják az E-bomb-al foglalkozó tudósok hogy zárlatkor a fluxus nem tűnhet el hirtelen, hanem tényleg fenn akarja tartani a szekunder oldali áram a fluxust, ezért a rá kapcsolt izzó teljes fénnyel világít, pedig a szóban forgó folyamat nélkül a tápforrásnak esze ágában sincs kivilágítani még halványan sem. De máris figyelmeztetek mindenkit mielőtt ezzel kísérletezik, hogy nem véletlenül E-bomb a neve!!! Egyetlen zárlat és az általa keletkező nagy energiájú elektromágneses impulzus még a kikapcsolt számítógép winchesterét is tönkreteszi ami a közelben van!!! Én már átestem ezen.
Továbbá érdemes boncolgatni a mágneses térben történő bekapcsolási jelenségeket is. Számos készüléknél meg ez a jelenség fedezhető fel. Hogy egy primer tekercs bekapcsolása akkor történik mikor benne már megfelelő irányú fluxus van jelen. Nem csak azért érdemes tovább mélyíteni, mert a tudósok azt írják amit írnak erről, például a szubtranziens áramról. Hanem a kísérletek is a tudósok leírásait igazolják még akkor is ha Idegen számos hivatalos elektrotechnika könyvvel nem ért egyet. A gyakorlattal, a tényekkel nem lehet egyet nem érteni.
A K-fórum megszűnése előtt Ludwig is írogatott ezekről a témákról, a zárlatokról és a fluxusállandóságról. Aztán el lett terelve a figyelme illetve megszűnt a fórum.
És???
Húúú barátom József!Te fényévekkel le vagy maradva.
Remélem valaki más majd válaszolgat Neked.Én itt befejeztem Veled a beszélgetést.
További sok sikert!
Értem, tehát amint komoly dolgokról esik szó, befejezed. Ez megfigyelhető volt a K-fórumon is, hogy az értelmetlen, sőt jelentős anyagi veszteséget okozó témák mágnesként vonzották az embereket. Például az Androméda motor. Annak leírása eleve nem is műszaki, sem nem tudományos, sem nem logikus leírás nem volt, hanem voltak benne vallási és ezoterikus jelek meg mittudom én még milyen logikátlanság volt benne. Pont ezért rengeteg hívet vonzott, volt aki százezres nagyságrendben költött rá. Azért mert értelmetlen.
De ami tiszta, ami becsületes út, ami logikán alapulna, ami veszteség helyett kitartó munka után nyereséget hozhat, az senkit nem érdekel.
Csüszi!
"Hány darab mágnes lehet elhelyezve és hány darab acélgolyóra nézve?"
3 mágnes, nyolc acél golyó.
"Hogyan lehetnek így az állandó mágneses polaritások,főleg,hogy alul és fölül is vannak.De nem rendezetten."
A bal oldali mágnesez föl, a jobb oldali pedig le.
A középsőről maga Enzo is azt mondta, lehet felesleges.
Maradjon ez nyitott kérdés egyelőre.
Ha a baloldali mágnes teteje É, akkor a golyók alja D.
Jobb oldalon a spirál alatt van a mágnes.
Golyó alja D, spirál teteje D, alja É, mágnes teteje D.
"Miként záródhatnak az erővonalak (áll.mágnes-acélgolyó-vaslemez) bizonyos helyzetekben,illetve miként váltakozhatnak az acél golyóban?"
Folyt...
Egy kérdés még felmerült bennem.
A spirál végén az ott lévő felmágneseződött golyó meg akar állni. Tehát itt van egy fékező nyomaték, ami adott esetben nagyobb, mint a többi golyó által létrehozott előre mutató nyomaték. (Az előre mutató nyomatékban benne van a meglévő lendület adta nyomaték is)
Ha le akarom mágnesezni a ragadó golyót, azt egy azonos polaritású térerővel lehet megtenni, ami szintén egy fékező nyomatékot jelent.
Ha működik a motor, akkor az azt is jelenti egyben, hogy kevesebb energiával lehet lemágnesezni a ragadó golyót, mint amennyi energia ahhoz szükséges, hogy tovább menjen a felmágnesezett golyó.
Ha ez igaz, akkor ez lehet egy jó alap minden fajta mágnesmotor megépítéséhez.
A Curie motornál a hővel hasonló dolgot érnek el, azzal a különbséggel, hogy ott a mágnes sem hat a mágneses anyagra.
De végeredményben mindkét esetben az történik, hogy a forgórész mágnesessége egy adott helyen valamennyire lecsökken.
Enzon motorjánál ez a mágnesesség csak annyira csökken, hogy megszűnik a vonzás a spirál vége és a golyó között.
"A spirál végén az ott lévő felmágneseződött golyó meg akar állni. "
Annál az elrendezésnél mindenképp.Hiszen csak úgymond egy soros lenne,de a linkelt patentet nézed akkor mindig van erőtér (hol kisebb hol nagyobb) és így nincs megállás.
Amit írtam, az arra vonatkozik, amikor nincs lemágnesezés.
Olvasd tovább is a leírtakat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!