Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Vajon miért van jó ideje...

Vajon miért van jó ideje felfüggesztve az ingyenenergiáról szóló K-fórum?

Figyelt kérdés

Erről van szó:

[link]

Legutóbb a gyakorlatban is működő mágnesmotorokról volt szó. Lehet hogy valakiknek ez nem tetszett hogy ilyen információk terjedjenek?

2014. ápr. 24. 18:33
 1011/1938 NeoSzZ ***** válasza:
100%

Bocs, nem is 20 perc semmit mondás, hanem jóval több!!!

https://www.youtube.com/watch?v=SNNJOA0BPdI

7:30-tól szinte végig.

Egy nagy nulla, semmi közöm ehhez a Szabóhoz!!!!!!!!!

2015. szept. 28. 20:45
 1012/1938 NeoSzZ ***** válasza:
100%

De, ha akartok beszélni a rajzaimról, annak látnám értelmét!

Indítónak csak annyit, ha vonzásból át lehet menni "nem vonzásba", akkor annak mekkora lehet az emergia igénye?

Én amellett vagyok, hogy kevesebb, mint amit a vonzás termel...

2015. szept. 28. 20:49
 1013/1938 idegen.1 ***** válasza:
100%

Az én idegeim kötélből vannak.

Józsikém! Ez mi?:""" [link]

Például itt az összetett mozgás eredménye az, hogy felfelé nagyobb lesz a tolóerő, mert a súly kisebb sugáron keringve nagyobb centrifugális erővel rendelkezik. (A tömeg kék színnel rajzolt pályája fent kisebb sugarú mint lent.)"""

Tisztázzuk?Vagy az már nem lényeges,hogy a tömeg kisebb sugáron nagyobb centrifugális erővel rendelkezik,de a nagyobb sugáron(pl:1:2áttételnél)feleannyi erő,kétszer annyi ideig és kétszer annyi úton pont egyenlő eredő erők.Az erő vektorokat is figyelembe kell venni,és az időt is.Nem csak egy pillanatnyi értéket.

Ugyanezt a hibát követed el a szkópodon is....Csak egy pillanatnyi értéket vagy hajlandó figyelembe venni.És a többi?Elhanyagolható???

Itt a vége a nótának Józsikám,szerintem dolgozz egyedül...az legalább nem káros a társadalom számára.(míg nem publikálod)

Részemről befejeztem a veled való meddő időpazarlást.

Tedd a dolgod,és titkold el ha lehet.

2015. szept. 28. 21:48
 1014/1938 idegen.1 ***** válasza:
100%

Beszéljünk inkább Neo rajzairól,mert sokkal többre becsülöm azt,ha valakinek saját ötletei vannak(akkor is ha nem működőképes),mint azt aki a más nem létező tollával ékeskedik(okoskodik).

A "nem vonzáson" a sönt betolását érted?

Akkor helyben vagyunk!...

A vonzóerő hajtja a söntöt.A sönt úgy működjön mint egy szelep(az otto motornál).Amikor nyit mehet a vonzás,ha zár nincs vonzás.

A probléma régi.Ha nincs mit vonzani,akkor a"szelep"ellenállás nélkül dolgozik.Ha van mit vonzani(aminek ráadásul a "szelepet"kéne hajtani)akkor a szelepet(is)visszatartja.

2015. szept. 28. 22:26
 1015/1938 anonim ***** válasza:
100%

Az én idegeim is kötélből vannak. Ezért megkérdem hogy miért gondolod károsnak a társadalom számára azt ha az emberek olyan információkhoz jutnak amiből még ha lassan is de a pénztárcájukra hasznos energiaforrás születhet.

Ugyanis a kormány szerint a rezsicsökkentés jó hatással volt a gazdaságra, hisz amit nem az élősködő szolgáltatók vettek ki az emberek zsebéből, azt vásárlásra fordíthatták.

A szabadenergia készülékek elterjedéséről álmodni sem lehet addig, amíg minden velük kapcsolatos információ hozzáférhető nem lesz bárki számára. Ebből következik hogy például Szabó László (Leslie Szabo) generátora is akkor terjed el ha én leszek a római pápa. Vagyis titkolózva soha.

Továbbá a K-fórumon is megfigyelhető volt az a nevetséges jelenség, hogy a fórumozók úgy akartak kommunikálni egymással egy-egy készülék építéséről hogy még egymás előtt is titkolóztak. Aztán csodálkoztak ha ez a hozzáállásuk olyan tévútra terelődött mint például az Androméda motor. Vagy szintén a titkolózás áldozata vagy te is, hisz pénzt és időt veszítettél a Müller generátor megépítésével. Ez nem történt volna meg ha minden információ nyilvános lett volna.

2015. szept. 29. 00:55
 1016/1938 anonim ***** válasza:
100%

Gratulálok, fiúk.

Idáig 1000 írás született, a semmiről.

Amint látjátok, még senki nem halt bele, senkit nem hallgattattak el.

Ha mindezt valami hasznos dologra fordítottátok volna, már mindenki gazdag ember lenne itt.

2015. szept. 29. 01:33
 1017/1938 NeoSzZ ***** válasza:
100%

Idegen!

Ha forgatom a söntölt mágnest a vas előtt, a holtpont a söntöletlen mágnesrész közepe.

De, a a vas közeledik a mágneshez, ez a holtpont egyre inkább eltolódik a sönt széle felé.

Ha több vas közeledik a mágneshez kicsit eltolt ütemben, akkor ez a holtpont mégközelebb kerül a sönt széléhez.

(egyezzünk meg abban, hogy a sönt széle után, tehát a sönt mogött, már gyakorlatilag nem lesz holtpont)

Igen ám, de a sönt és a közeledő vas azonos gerjesztésű, tehát taszítani fogják egymást.

Itt jönne be a képbe, a magas és vékony sönt szél.

Ekkor a befogott erővonalak nem bírnak a söntben maradni, a söntből kilépve és elérve a közeledő vasat a gerjesztés iránya megfordul és a gyengébben, de mágneses sönt rész vonzani fogja a vasat, ami még mindig közeledés fázisban van.

Ahogyan alacsonyodik és vastagodik a sönt, ez az "áthúzás" csökken.

A sönt széle nem kap gerjesztést, vagy ha valamennyit mégis, az akkor már távolodó vasnak az még jól is jöhet.

2015. szept. 29. 06:00
 1018/1938 NeoSzZ ***** válasza:
100%
(Nem akartam ennyire részletezni a dolgot, de most már egye fene, beszéljünk róla nyiltan!)
2015. szept. 29. 06:02
 1019/1938 NeoSzZ ***** válasza:
100%

Mint valami csillag motor. A dugattyúk a vasak, középen forog a főtengely, ami egy ilyen söntölt mágnes.

a dugattyúk fele hajt, a másik fele pihen és engedi a vasat távolodni a sönttől.

De az átmenet a kulcskérdés!

Erős vonzás, gyenge vonzás, nulla vonzás, enyhe taszítás stb...

2015. szept. 29. 06:34
 1020/1938 NeoSzZ ***** válasza:
100%
2015. szept. 29. 06:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!