Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Vajon miért van jó ideje...

Vajon miért van jó ideje felfüggesztve az ingyenenergiáról szóló K-fórum?

Figyelt kérdés

Erről van szó:

[link]

Legutóbb a gyakorlatban is működő mágnesmotorokról volt szó. Lehet hogy valakiknek ez nem tetszett hogy ilyen információk terjedjenek?

2014. ápr. 24. 18:33
 1031/1938 NeoSzZ ***** válasza:
100%

Ha jól tudom a domének nagyon rövid idő alatt állnak be a mágnes irányába.

Elektro mágnessel gondolom, megoldható a hirtelen pólusváltás.

Azt hiszem ez a nyitja az egésznek.

Ha ez a pólusváltás (vagy vonzás-nem vonzás) egy folyamat (körmozgás) során valósul meg, akkor a hirtelen változás kizárt!

Ha van egy söntölt mágnes és ezt forgatom, vagy csak a söntöt forgatom, akkor addig amíg ez a fordulás létrejön, az alatt zajlanak le a dolgok, holott a változás után kellene következnie a munkavégzésnek. (robbanó motornál maga a robbanás nagyon gyors)

Sajnos ebben már egyálalán nem vagyok játas, de a söntölt mágnes forgatsát valami léptető motorral kellene megoldani.

Én egy nagyobb sornyomtatóval dolgozom.

Annak a tengelye forog szakaszosan, akkor is amikor gyorsabban forog.

(Line printer, nem mozoghat benne a pappír, amikor a túk írnak.)

2015. szept. 30. 05:57
 1032/1938 NeoSzZ ***** válasza:
100%

Na, itt egy rajz, nem csillag motor.

Igazából egy söntült mágnes mozgását mutatja oda-vissza, mint egy inga.

Akét végpont közötti mozgással létre jön munka. Ezt a munkát kellene valahogyan felhasználni arra, hogy a végeken a söntöt elforgassa egy pillanat alatt, és akkor a mágnes már el is indul visszafelé.

[link]

2015. szept. 30. 06:27
 1033/1938 anonim ***** válasza:
100%

Valószínű Idegen úgy gondolja hogy egy-egy ígéretes elmélet csak az ő titka maradhat, míg a nyilvánosság felé meg továbbra is hirdeti a szokásos igéjét miszerint semmiféle szabadenergia készülék nem lehetséges. És nyilvánosság előtt ne is merészeljen senki mást állítani mint ő. Na ez ám a csapatmunka!!!

Az Idegenhez hasonló hozzáállás eléggé jellemző ránk magyarokra. Például a szerbek teljesen nyíltak a szabadenergiára. Egyik ismerősöm elmondása szerint ott még a kormány is támogatja és ösztönzi Milkovich munkáját, és felkérték hogy még az egyetemen is tanítsa mindazt ami nálunk magyaroknál szentségtörés még baráti társaságban is:

[link]

Megértem a migránsokat akik azt mondták hogy ha nem mehetnek tovább Németországba, akkor inkább visszamennek például Szerbiába vagy akár a hazájukba, de Magyarországon semmiképp nem maradnak.

2015. szept. 30. 08:08
 1034/1938 idegen.1 ***** válasza:
100%

Úgy látszik nem fogalmaztam elég világosan és mindenki számára érthetően Mmmm oldalakon keresztül.

Akkor tisztázzuk:Hiszek a szabadenergia létezésében,de amit eddíg megértettem és,kipróbáltam ott nincs.

Ettől függetlenül,amit nem értek és még nem próbáltam ott még lehet.Ezek azok a területek amit"fehér"foltként felsoroltam.(és még sok más)Ha ezeket is fel tudnám deríteni lehet hogy biztosan állíthatnám hogy nincs szabadenergia eszköz.Ehhez egy élet kevés.Túl sok a hazudozás és a mellébeszélés ebben az ügyben.(a többiről nem is beszélve)

Senkit nem volt szándékom összeugrasztani,ha mégis így lett akkor bocs...béküljetek meg.(egyébként akiket össze lehet ugrasztani azok előbb vagy utóbb nélkülem is egymásnak esnek).

A lehetőség mindenki számára adott.Ha miattam nem mered leírni az ötleteidet akkor mondjad és elhúzok innen.

Értelmes/értelmetlen...mindegy.Fel kell vállalni úgy ahogy Neo teszi.

Együtt kéne dolgozni amíg ki nem derítjük az igazságot.

Minden apró részlet fontos.Minden területnek vannak hívei.

Idegen vagyok ezen a földön!Jól látod!

Nekem idegen ez a fajta "emberkedés",nekem idegenek a mai rabszolgatartó társadalmak.

Számomra idegen az,hogy az emberek mint egyformák egymásból akarnak élni(jól és még jobban...miközben a másikat eltapossák)

Idegen az is,hogy egyneműek házasodnak.

Az idegen szót helyettesítsd be a képletbe ezzel:TERMÉSZETELLENES.

Nem biztos hogy én vagyok idegen...

...Számomra a mai állás szerinti világunk idegen.

2015. szept. 30. 22:24
 1035/1938 idegen.1 ***** válasza:
100%

Neo!

Az egyik:Nap,Föld,Hold.

Milyen a pálya?Melyik a mágnes?Melyik a sönt?(centrifugális erő is van)

A másik:Az acélrudat a közepéig húzza a mágnes?

Akkor is ha csak az egyik pólus húzza?

Derékszögben meghajlítva is középig húzza?

2015. szept. 30. 22:40
 1036/1938 idegen.1 ***** válasza:
100%

Jóóózsikám te drága!

Ne mondd el hogy én hogy gondolom.Arra itt vagyok én.

A leckét nem írtad meg!Megint csak mellébeszélsz.

Mi van a lesli isteneddel?Villanyórád van,vagy lesli generátorod?

LÁSZLÓ a király,vagy most Milkovich a sztár?

Gyanús vagy nekem!El akarod titkolni,hogy Milkovich ingával hajtod a lezli generátort ami meghajt egy Tesla nagyító trafót és ez még egy sérülése lenne az energiatételnek hullámterekben,de hozzáteszed a négyzetes tagokat és még lehetne fokozni szulfátbontással.

Bocs a pontatlanságért,ha kifelejtettem volna valami fontosat.A pakisztáni feltalálókat,vagy a törököket,perendevet,akulát....nem férne ki.

2015. szept. 30. 23:15
 1037/1938 anonim ***** válasza:
100%

Köszönjök Idegen utóbbi hozzászólásait. De olyan infó(ka)t is írjál ami közelebb visz minket a jelenlegi élősködő energetikától való megszabaduláshoz.

Valaki említette a napelemet és szélkereket. Köszönjük az ő javaslatát is, de többségünk nem váltani akar energetikai élősködőt hanem megszabadulni minden formájuktól. Vagyis a napelemek árrése magas, plusz magyar specialitásként meg jelentős adó is van az árán.

---

Idegen, a szabadenergia kutatás nem iskolai dolgozatírás ahol ne lehetne más feltalálók ötleteiből meríteni, elért eredményeiket felhasználni. Írtad hogy sok a hamis információ. Például egy KRESZ elméleti vizsgán is hamis a válaszok nagy része és minden kérdéshez csak 1 helyre kell × jelet rakni. Tehát túl nagy probléma nincs ha a szabadenergia terén is szűrnünk kell. Egy aranyásó sem a kavicsot gyűjti össze hanem az aranyat.

2015. okt. 1. 05:56
 1038/1938 anonim ***** válasza:
100%

"Értelmes/értelmetlen...mindegy.Fel kell vállalni úgy ahogy Neo teszi.

Együtt kéne dolgozni amíg ki nem derítjük az igazságot.

Minden apró részlet fontos."

Idegen!

Egy konkrét (legalábbis behatárolható) ötlet,raj,többet mondana arról a fehér foltról.Mert így amit mondasz pl. Neonak is az csak megint félre visz,ködösít.Ha leírnád konkrétan,hogy mire is gondoltál talán érvényesülhet a csapatmunkád.De így csak mellébeszélés.De ahogy akarod.

2015. okt. 1. 07:53
 1039/1938 NeoSzZ ***** válasza:
100%

A rajzomról senkinek nincs véleménye?

Szerintem a pálya végéig tutti, hogy elmegy a söntölt mágnes.

Még a végeken ütközhet is rendesen. Ez az ütközési energia vajon elegendő arra, hogy elfordítsa 180 fokban a söntöt a mágneskörül, vagy az egész söntölt mágnest?

2015. okt. 1. 12:00
 1040/1938 idegen.1 ***** válasza:
100%

Józsi!Nincs mit köszöngetni ugye?Szívesen állok rendelkezésedre.A lezli témát kerülgeted,mint a macska a forró kását.Ez volt a legutóbbi okosságod,ami "közelebb visz"(talán Téged)a szabadenergiához.Engem viszont egyre inkább eltávolít.Ostobaság.

Napelem neked miért nem jó?Drága???Te elő tudnál állítani otthon egy napelemet olcsóbban?

Egy napkollektort melegvíz előállításához otthon(akár) te is meg tudsz csinálni.Az is drága!Meg kell venni az anyagot hozzá....vagy rezet akarsz bányászni hogy tök ingyen legyen?

"""a szabadenergia kutatás nem iskolai dolgozatírás"""

-ez igaz!

De más "feltalálók" baromságaiból meríteni,és az elért hamis eredményeiket felhasználni.:Az ostobaság!

Mire jó az arany?Minek kell az az aranyásónak?Megeszi?

A fehér folt számomra is fehér folt...ködös,ahogy mondod.

Gondoltam valaki jártasabb nálam ezekben a témákban.

Ezekhez nem értek,sosem próbáltam mint ahogy írtam is.

Csak elmélet,vagy csak mellébeszélés.

2015. okt. 1. 21:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!