Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Vajon miért van jó ideje...

Vajon miért van jó ideje felfüggesztve az ingyenenergiáról szóló K-fórum?

Figyelt kérdés

Erről van szó:

[link]

Legutóbb a gyakorlatban is működő mágnesmotorokról volt szó. Lehet hogy valakiknek ez nem tetszett hogy ilyen információk terjedjenek?

2014. ápr. 24. 18:33
 1121/1938 idegen.1 ***** válasza:
100%

Vegyél bérbe egyet...kifizetem.

Te szerencsétlen idióta.

Itt van a vége a nótának.Ilyen agyhalott ürgét mint Te még nem láttam,de nem is akarok.

Elpocsékolt idő,falrahányt borsó minden perc és minden szó amit neked írtam.

2015. okt. 18. 01:46
 1122/1938 anonim ***** válasza:
70%

"Te szerencsétlen idióta.

Itt van a vége a nótának.Ilyen agyhalott ürgét mint Te még nem láttam,de nem is akarok.

Elpocsékolt idő,falrahányt borsó minden perc és minden szó amit neked írtam."

Borítékolni lehetett volna.Falrahányt kérdés egy öntelt világát nemtalálótól.

2015. okt. 18. 07:26
 1123/1938 anonim ***** válasza:
70%

"Vegyél bérbe egyet...kifizetem."

Hát nem bánom, ha így akarod hát legyen. Írunk veled egy szerződést az ajánlatodról. Belefoglaljuk hogy mennyi időre fizeted ki a bérbeadó által kért bérleti díjat. :))

Vicc volt, de magadnak bérelhetsz egyet. Azt írta hogy olyan bérleti díjban lehet megállapodni hogy ha például fűtésre használod akkor jobban járj mint a korábbi gázfűtéssel. Vagyis ha valaki meg csak a hagyományos 230 V-os fogyasztóihoz használja, akkor meg a korábbi villanyszámláinál fizet kevesebb bérleti díjat.

---

Idegen, nekem olyan érzésem van hogy bármi szabadenergia infó neked fájdalmas. Ha például konkurrenciát látsz bennünk akkor előreengedünk, találj fel egy nagy teljesítményű generátort és dobd piacra. Mi is jól járunk, hisz készen megvenni könnyebb mint kifejleszteni egy megfelelő készüléket.

2015. okt. 18. 12:02
 1124/1938 NeoSzZ ***** válasza:
100%

Ezt a bérlési dolgot hagyni kellene!

Még valaki komolyan veszi, hogy van bérbeadó mágnesmotor, vagy bármilyen energia előállító készülék...

2015. okt. 19. 16:19
 1125/1938 idegen.1 ***** válasza:
100%

Neo!

Ez a tökfilkó komolyan veszi.

Már leírtam,de akkor még egyszer és utóljára:A helyi villanyszerelő épített hirtelen felindulásból egy Müller-Neogen...vagy nevezd aminek akarod motor-generátort.

Eddig érthető?

Egy darab prototípust épített.

Világos?

Hirtelen felindulásból készített hozzá egy honlapot...ahol bérbe veheted.

Érted?

Ez a prototípus nem hozta az elvárt eredményeket,így hozzám került,hogy leheljek bele valami életet.

Mivel csodák nincsenek így én sem tudtam belőle kihozni többletet.

Tudsz követni?

Felajánlottam az érdeklődőknek(beleértve Téged is),hogy el lehet vinni,szívesen odaadom kísérletezz rajta,méregess,tapasztald meg azt amiben hiszel.

De ha gondolod fizethetsz érte "bérleti díjat"is...ha ingyen nem érdekel.

A lényeg az,hogy nagyon jól működik,de nem ad többletet semmilyen módon sem.

2015. okt. 19. 21:33
 1126/1938 idegen.1 ***** válasza:
100%

Józsi!

Ez komoly?

"Idegen, nekem olyan érzésem van hogy bármi szabadenergia infó neked fájdalmas."

Szerintem NE hallgass az(meg)érzéseidre!

Bizonyosságot kell szerezni arról,hogy a megérzések helyesek...vagy tévedések.Meg kell győződni az infók igazságtartalmáról,és azután lehet(érdemes) terjeszteni.

Meggyőződésem hogy Te agyhalott vagy.Nyomod a sok zöldséget.Egy értelmes,vagy elgondolkodtató ötleted sincs.

Ez mi ez a marhaság? [link]

A vonzáskor ingyen van...jja.És?El is kell taszítani!

A vonzáskor indukált áram ingyen van?Dehogyis!Az is taszít...tehát csökken az ami ingyen volt,ezért nagyobbat kell taszítani ahhoz,hogy forogjon is.

...ja igen az"önindukció"visszaadja egy részét.

Számlaegyenleg:NEGATÍV.

2015. okt. 19. 22:05
 1127/1938 anonim ***** válasza:
70%

"Meggyőződésem hogy Te agyhalott vagy.Nyomod a sok zöldséget.Egy értelmes,vagy elgondolkodtató ötleted sincs."

Türelmetlenül várjuk a szabadenergia ötleteidet, infóidat, amiket fel tudunk használni. Mivel akik előbbre viszik a témát azok szerinted csalók vagy agyhalottak. Lássuk mit ír egy profi. Már most röhögök.

2015. okt. 19. 23:56
 1128/1938 idegen.1 ***** válasza:
100%

Egy profi azt írja:NINCS SZABADENERGIA(abban az értelemben ahogy Te szeretnéd)

Többet ad mint amit betáplálsz????Marhaság!

A bankoknál és a "pénz"örökmozgóknál működik ez csak.

Minden energia a nap és a föld...a Természet műve!

Ebből csak azért nem jut Neked "ingyen",mert a föld(majdnem) minden kincsére rátette valami emberállat a mocskos kezét...ezért kapsz Te mindent(ami ingyen van) csak a mocskos pénzedért.

Röhögj egy jót,ha ez olyan vicces...

A csalókról sem feltételezem,hogy pusztán rosszindulatból csalnak.

Indulásnak elég egy kis félreértés,egy kis ostobaság.

Először csak magának hazudik,mert hisz benne.

Később már nincs visszaút.A büszkeség nagy úr!

Melyik okoskodó ismerte be az elmúlt hatszáz év alatt,hogy tévedett?(talán Einsten az egyetlen)

Szabadenergia ötletem:Napkollektor,napelem,szélgenerátor,kerékpár,gyalogosok,boldog nyugodt,a Természettel együtt élő emberek,akik nem "legyőzni és meghódítani"akarják a Természetet:MERT AZT NEM LEHET.

..az árral szemben mindig nehezebb.

Próbáld ki egyszer a minden elfogultság nélküli gondolkodást.Egyszerre legyél a VAD és a VADÁSZ.Ez nem bonyolult,csak két nézőpont,de egy időben.

Olyan ez mint a feltétel nélküli szeretet(anya-gyermek)

A valóság ennél sokkal bonyolultabb:Sok-sok nézőpont,sok-sok tényező egy időben...és ezt folyamatosan követni kell hosszú ideig.

Komplex folyamat részletei önmagukban nem értelmezhetőek,mint ahogy a szövegkörnyezetéből kiragadott mondatokat is lehet így is és úgy is félremagyarázni.

A mellébeszélés nagymestere vagy Te Józsi!

Tőlem csak a szürke valóságot fogod megtudni,de Téged az igazság nem érdekel.

Megértem,mert látom,hogy a mai ősembereket sokkal jobban vonzza az amit nem ért,a mágikus dolgok a sumákolás,a csalás,az átverés,a pénz.

2015. okt. 21. 01:33
 1129/1938 anonim ***** válasza:
70%

"Egy profi azt írja:NINCS SZABADENERGIA"

"Többet ad mint amit betáplálsz????Marhaság!"

Egy igazi profi meg be is mutatja hogy többet ad mint amit betáplálsz:

Magnet motor V-gate by enzo

https://www.youtube.com/watch?v=-yG4VeVL1QY

Working magnet motor by Enzo

https://www.youtube.com/watch?v=hyzJbB-OdpU

De neked úgyis feleslegesen linkelem. Mert azt hiszed hogy amit tanítanak a cselédképző iskolákban és amiben több és nagyobb pofájú emberek hisznek, akkor az az igazság.

"...a mai ősembereket sokkal jobban vonzza az amit nem ért,a mágikus dolgok a sumákolás,a csalás,az átverés,a pénz."

Ebben viszont igazad van. A mai kor embere leszokott az emberiség előre haladása érdekében végzett alkotó munkával való előbbre jutásról. És hát sajnos hasznos alkotó munkának számít a szabadenergia kutatás-fejlesztés is, mivel tisztességes úton történő energianyerést jelentene. Persze van olyan eset amikor nagyon is érdekli a szabadenergia az embereket: Például amikor egy áramkörről egyértelműen bebizonyosodott hogy produkálja a többletet, az illető máris loholt a szabadalmi hivatalba hogy levédesse a nevére más munkáját. Különös, ha jogtalan haszonszerzés reménye van kilátásban akkor a szabadenergia egyből nem marhaság. Csak akkor marhaság ha tisztességes életmóddal társulna.

2015. okt. 21. 03:15
 1130/1938 idegen.1 ***** válasza:
100%

Józsi!

Elég jól haladunk,ne rontsd el.

Tisztelem,becsülöm Enzo munkáját,de az nem adott többletet!

Így van?

Terheletlenül is leállt."Szabadenergia" kivételkor sokkal hamarabb leállna.

Igaz?

Azt sem tudjuk mitől forgott olyan sokáig.Egy jól csapágyazott(viszonylag) nagy tömegű forgórész is sokáig forog...

De terhelve már nem.

Érted?

Melyik áramkörről bizonyosodott be egyértelműen,hogy többletet produkál????

Ilyen áramkör nincs,és nem is lesz soha.

Tényleg nem érted?Vagy csak nem akarod felfogni?

Tök egyszerű:Megeszel egy gombóc fagyit.Kijön kettő?És még finom is volt,táplál Téged,és már van is még kettő.

Vagy a töltött káposztát szereted?

Hogy lesz egy pohár vízből több,attól hogy belepumpálod egy csőbe?

Hogy lesz az elektronokból több,ha beletöltöd egy tekercsbe?...mitől jönne ki több,mint amit beleöntöttél???

Ha szeretsz számolni akkor számold meg a betett/kivett elektronokat.Számolj Joule-ban.

Számold meg a kondenzátorba betett töltést,és azt is amit kapsz a kisütéskor./ne hagyd figyelmen kívül az IDŐT az is fontos!

2015. okt. 22. 00:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!