Vajon miért van jó ideje felfüggesztve az ingyenenergiáról szóló K-fórum?
Erről van szó:
Legutóbb a gyakorlatban is működő mágnesmotorokról volt szó. Lehet hogy valakiknek ez nem tetszett hogy ilyen információk terjedjenek?
"Asszem Csüszi, most hülyeséget beszéltél."
Lényegtelen,hogy ki vagyok és mit írok.Lehtek a.n, vagy csuszi esetleg utazó vagy karvak,de Egeley is.Tercsi Fercsi Kata Klára..Ennek ez,annak az.Minden csak nézőpont kérdése,honnan nézed és miért,mi okból.Így a vélemény is befolyásolt,de csak az egyik oldalról nézve.Mert a lényegen semmit sem változtat,illúzió mint megannyi más.Kérdés melyik oldalon vagy,ocsút a búzától.Kinn is vagyok,benn is vagyok....
"A négyzetes képletről kifejtett mondandómra mondj valamit!!!"
Kárikittyom.
"Te meg csak fikázol... Egyébként, nem ötleteket vártam a k-forumon és itt sem, hanem azt, hogy valaki esetleg azt mondja, hogy elméletileg sem működhet, ezért, meg ezért stb... "
Szabó Zoltán üzente 1 éve
Mágnes motor megépítéséhez Debrecen környékéről kivitelezőt keresek. megfelelően elszánt, a téma iránt elkötelezett szakember személyében.
Sok kínlódást és (siker esetén) egy hosszú gyötrelmes utat ígérhetek a motor elfogadtatásához! :)
Nem egy sétagalopp lesz!
zszabo58@gmail.com
http://www.gyakorikerdesek.hu/tudomanyok__egyeb-kerdesek__71..
"Idövel azonban megszületett bennem az a felismerés is, hogy a jelenség csaknem mindnekit hidegen hagy. Elvileg bárkinek jól jönne az új, könnyen megteremthetö energia, de mintha képtelenek lennének elfogadni azt, hogy egyáltalán lehetséges létrehozni, ha pedig igen, akkor képtelenek meglátni az alapelv müködési módját... Nem aggályoskodni kell, hanem dolgoznod."
http://www.gyakorikerdesek.hu/tudomanyok__egyeb-kerdesek__71..
De még valamit Neo.Értemes (nem a tanultságot figyelembe véve),és legfőképp türelmes munkatársat találni nagyon nehéz.Hanem lehetetlen.Főleg olyat aki adok-kapok alapon áll a helyzethez és nem úgy,hogy
-én mondtam ez a jó-.Minduntalan és haszontalan.
A világ legócskább szava,minden bajok forrása mit ember kiejt a száján: haszon.
De válogatni kell,értelme,java ennek is van.
-Más ismerni egy utat és más azon rajta járni-.
Szögsebesség,mi egyéb lófütty,hiába ismerem az elvet s főleg amit a másik mutat,de ha csak egy milliméterrel arrébb van,már nem is jó.
Józsi!
Tegyük tisztába a szaros babát!
Engem már nem érdekel hogy mit írsz...de idegesít.
Eddíg érted?
Hasznos infót Te nem tudsz sem ide,sem máshova felírni.
Saját ötleted NINCS.A mások hülyeségeit megtaláljuk miisa neten.
Mit akarsz?Mi a célod?
Mások hülyeségével etetni másokat?
Nem értem.
(a+b)négyzeten ez a Te ötleted?
Működik?
Lefordítom magyarra:A texasi kopó forog,és közben rugdos.
Nem eszik,nem iszik.
Az említett rakétát miért nem áll módodban vizsgálni?
Te mondtad a páncéltörő példát,ahol rakétáról indul a másik rakéta.(mint a texasi hawerod)
Ha Enzo motorját módodban áll reprodukálni,akkor tedd meg.
Építsd meg!NE mondd el az eredményeket.Tartsd meg magadnak.Használd,fűtsed vele a házad.
NINCS közömbösítés nehéz felfogni???
Ha lenne akkor a végeredmény nulla lenne te szerencsétlen.
És ebből még le kell vonni a veszteségeket.
A Lenz törvény=Newton törvény.Ez hibátlan és megcáfolhatatlan.
Közömbösített hatás-az nulla energia.(nem hat vissza,de nem is veszel ki)
Mi az igazság okostojás?
Nem miattad irkálok ide,hanem azért mert vannak itt reálisan gondolkodó értelmes EMBEREK is.
Akik tovább tudnak lépni,ha valami nem megy...mindig van új ötlet.Nem fogok leragadni egy ostoba elképzelésnél mint Te.
Sem Müller generátor,sem akula,sem perendev marhaságok,sem szili,sem lezli marhaságok.stb...
Érted idióta?
"Ha Enzo motorját módodban áll reprodukálni,akkor tedd meg.
Építsd meg!NE mondd el az eredményeket.Tartsd meg magadnak.Használd,fűtsed vele a házad."
Korábban meg azt írtad hogy azért fórumozol mert másoktól információkat vársz. De ne mondják el:
És ne írják le: -----------------------
És ne is rajzolják le:
Majd ha pozitív infókkalsz szolgálsz a szabadenergiával kapcsolatban, azokra reagálhatok, de a hülyeséget befejeztem veled.
Nekem ennyi volt a célom Veled kapcsolatban.
Befejezted a hülyeséget és azok terjesztését,ez már számomra pozitív!
Azt nem mondtam hogy a szabadenergia igazságainak terjesztését fejeztem be. Hiába is fejezném be, tőlem függetlenül is napról napra előrehalad.
Korábban azt írtad hogy utálod azt hogy embereket átvernek, meg hogy a pénz az oka minden rossznak. A világ nem attól lesz ám jobb ha az igazságot elhallgatod az emberek elől. De attól igen ha felnyitod az emberek szemét hogy át vannak verve a hagyományos energetikával. Vagy te úgynevezett intézményfüggő lettél, amit arra szoktak mondani hogy ha valaki túl sokáig ült börtönben, akkor már nem is akar szabadulni, agressszív lesz ha szabadlábra akarják engedni, idegen neki a kinti szabad világ. Ezért már csak a börtönben érzi otthon magát. Te is túl sokáig használhattad a kizsákmányolásra épülő energetikát, ezért ragaszkodsz ennyire hozzá? Irtózol a gondolattól is hogy megszabadulj tőle? Kíváncsi leszek hogy néhány év múlva mi lesz a véleményed, amikor 50 fok feletti kánikula is lesz nyaranta a klímaváltozástól. Délről a klímamenekültek meg elözönlik Európát. A mostani menekültáradat még csak ízelítő. Akkor is ellene leszel a szabadenergia elterjedésének? Mert szerintem fuldokolva fogsz azon rimánkodni hogy pusztuljon már végre a Földről a szennyező és másokat kizsákmányoló energetika. Ami minden mai rossznak forrása és nem pedig a pénz.
Neo!
Az hogy engem nem tudtál meggyőzni,nem jelent semmit.
Tedd fel ide nyugodtan az ötleteidet.Több szem többet lát...és érdekes lenne látni ki mit gondol róla.
(közvélemény-kutatás:)
Neked legalább vannak saját,és fejlődő ötleteid,ellentétben ezzel a Józsimajommal.
Nagyra értékelem azt is,hogy nem állsz neki megépíteni mindenféle sz@rt...mint én.Te jól használod a fejed!
Ellentétben velem,mert én minden sz@rt kipróbálok,pénzt,időt fáradozást nem kímélve...csak azért,hogy biztosan tudjam és lássam a saját szememmel.
Amit eddig tapasztaltam "szabadenergia"ügyben az lesújtó.
Ebben az ügyben engem már sem a pénz,sem a haszon nem érdekel.
Csak az igazság érdekel.Józsiféléket a szürke(objektív) valóság nem érdekli.Misztikumok,varázslók,okoskodó félremagyarázó emberek,legendák sokkal izgalmasabbak nekik.
Megértem,hogy:Newtonnal,Faradayvel,Einsteinnel,Teslával,és még sok halottal nem tudunk beszélni,de mi van a ma is élő "szabadenergia"terjesztő hittérítőkkel????
Velük miért nem lehet beszélni?...miért nem lehet elérni egyiket sem???
Szabó Lezli?Gőz Lezli?
Akula?Helyi villanyszerelő?Romero?
Pakisztáni feltalálók?Energia a földből?Energia erősítés???
Kapanadze akvárium?
Don Smith generátor?
Józsi!
Te nem lehetsz ennyire setétben.Egyetemet végeztél(ki).
NINCS szabad világ!50 év múlva nem lesz véleményem.
MOST van!
A természet által adott energiára vagyunk utalva...ez mindenkinek ingyen lenne,de a természet minden kincsére rátette "valaki",vagy valakik a mocskos mancsait.Így az már az övék és eladják Neked.
Nem tetszik?
Nekem sem!
Te nem érted az egészet egyben?
Gondolatkísérlet:Tegyük fel,hogy van "szabadenergia".
Szerinted Te békésen fűtögetnéd a házadat vele és mindenki boldogan élne mint a mesékben?
Szerintem szerencse,hogy nincs ilyen korlátlanul hozzáférhető"forrás".
Tudod mire használnák fel az ilyen "soha ki nem fogyó"kelyhet a hívek?
Mondom:Fegyver amit nem kell tölteni.Folyamatosan képes ölni.Pusztítani.
A menekültáradat nem pusztán energetikai kérdés.
Áramot,vagy más energiát nem lehet megenni.Mint ahogy a pénz sem ehető.
Menekültekről még szó sem volt amikor próbáltam érzékeltetni,hogy a Természet az egyensúlyra törekszik.
Jóléti társadalmak jóléte onnan származik,hogy sokan mások épphogy megélnek.
Sokat akart a szarka...
Figyelmen kívül hagytak két alapvető dolgot:
-1:A föld mindenkié(aki ide született)
-2:A föld mérete nem változik olyan mértékben mint ahogy a rajta lakók szaporodnak.
-3:Túlszaporodtak a "gazdagok"...ennyit már nem bírnak eltartani a szegények(akik valójában gazdagon élhetnének,ha nem kéne eltartani az élősködőket)
-4:Ha nem a túlnépesedés a föld baja akkor jó!Talán a Természet szabályozza ezt is,mint minden mást.
A menekültáradat is egy indukció.
Csak nagyon alacsony frekvencián.
A véleményem nem változott:Ha valaki esetleg szabadenergiára lel,Ne írja le,Ne ossza meg...használja fel.
Olyan ez mint a kommunizmus:Egy jó eszme önző kezekbe kerülve...
Ja, csak az ország fokozatos hanyatlását nem a szocializmus okozta. A szocializmus csak késleltette. Amíg az volt, addig ott állt a dolgozni lusta de mások munkájából élősködni akaró munkakerülők mögött a képzeletbeli ávós gumibottal, erőszakkal rábeszélve hogy lopni nem szabad, de szorgos munkával bármire viheti. A falvakban virágzott a háztáji gazdaság, volt sok, jó minőségű és olcsó élelem. Aztán fokozatosan megjelent az az eszme hogy csak az egyik fél járjon jól. És persze a húsosfazékhoz nem azok kerültek akik megdolgoztak érte hanem a társadalom bűnözői, még ha néha fehérgallérosok is. Egyre jobban kiment a divatból az adok-kapok törvénye. Csak az elvenni törvénye lett helyette. Munka nélkül nagyokat lopni. Az ország fokozatosan szétesik, az orvosok és mások is naponta menekülnek bármi tisztességesebb országba.
A jelenlegi energetika is ilyen. Lehet zsarolni vele a tisztességes embereket. Ráadásul gazemberek által. Ha neked ez tetszik... Tudod mikor én elnéztem az idős édesanyámat amint görnyed a havi csekkek felett és rágondoltam hogy ezért dolgozott hogy ingyenélő gazembereket gazdagítson a befizetett számláival, nem arra gondoltam amire te, miszerint a szabadenergia ne legyen közkincs. Hanem hogy legyen közkincs és minél több élősködő kösse fel magát a lecsúszása miatt. Vagy pedig váljék hasznos emberré és ne parazitává.
O.V. rezsicsökkentő intézkedése briliáns ötlet volt a társadalmat nyomorba döntő élősködés ellen. Csak nem 10 %-os adagokban kellett volna csinálni hanem bemelegítésként 90 %-os csökkentésel indulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!