Vajon miért van jó ideje felfüggesztve az ingyenenergiáról szóló K-fórum?
Erről van szó:
Legutóbb a gyakorlatban is működő mágnesmotorokról volt szó. Lehet hogy valakiknek ez nem tetszett hogy ilyen információk terjedjenek?
Józsi!
Még mindig nem érted?
EGY csónak van!
Ebben létezünk mindannyian!
A pszihológus,az ügyvéd,a király,a szolga,beteg és orvos,gazdag és szegény,okos és ostoba,csaló és becsapható,hívő és elhitető,(hadd ne soroljam tovább).
Még egyszer és utóljára leírom CSAK NEKED:Nem vagyok ellensége senkinek és semminek,mindaddíg amig nem "káros" az senkinek.
Érted?
Igen tudom,hogy az én saját tapasztalataimon túl,lehet bármi más,de amiben nem vagyok biztos,vagy nem értem abba nem szólok bele.(ha érdekes utánanézek,ha nem akkor hanyagolom).
Mi a fenét akarsz a müller generátorral?Mondtam hogy vidd el és gyakorlatozz rajta!(hanem vagy képes megépíteni annak ellenére,hogy hiszel benne!)
Elhiheted,hogy ha nem is volt meg minden információm hozzá...menet közben megszereztem(ezt nevezik:tapasztalatnak)
Ezért vagyok biztos abban amit megosztok veletek.
Azzal nem tudok mit kezdeni,hogy Te ezt(a valóságot)valami ellenségnek állítod be.
Te az "előttedszólót"sem érted?
Teljesen rám illik a leírás!...sőt!Megkockáztatnám hogy:MINDENKIRE!
Egy általános pszihológiai tanulmány,amiben mindenki magára ismerhet...attól függően,hogy éppen melyik stádiumban van:))
Elmondom Neked Magyarul röviden:
Amikor egy mélyen vallásos "hívő"szembesül a ténnyel:Hogy nincs ISTEN!Nem létezik az akiben,vagy amiben hitt egy életen át,és több élet NINCS!
Akkor mit érez?Mit mond a többinek?
Hazudja tovább azt amit neki is hazudtak?
Vagy mondja meg az igazat?
Én inkább hagyom a francba...
Rájöttem,hogy sok-sok olyan dolog van amire mindenkinek magának kell rájönnie,megtapasztalni,megérteni,feldolgozni...
Józsi!
Miért nem mentél el a vizsgára!Meg fogsz bukni!
Nem vállalod még a szó(vagy írásbeli)megmérettetést?
Szájkarate?...már az sem megy?
"Miért nem mentél el a vizsgára!Meg fogsz bukni!"
Mert nem megmérettetés volt a célom hanem információk gyűjtése, működési elvek megértése. További információként jól jöhet Akula (kapanadze öccsének) e-mail vagy lakcíme. Sok jó infó cserélt gazdát ezen a "fórumon" is. Például kiderült a mágnesmotorok működése is (ω+Δω). Az egyszerűsége miatt a Magnetic Rail Gun körberakott változata (Perendev, Pakisztáni motor, stb.) még szóba jöhet házi energiaforrásként, bár a mágneseket fenyegetheti a magyar specialitás, ami a napelemeket is, vagyis hogy még arra is adót raknak.
Mellébeszélés ez ismét.
Mit kezdenél akula címével?Odatekernél a bringáddal,hogy mutassa meg a "találmányt"???Vagy mit?
nanana
ez nem le-vagy rábeszélés kérdése.
Van vagy nincs?
Igaz vagy hamis???
Erről szól a nóta!
Akula egyébként Németországba emigrált megmérettetés,vagy jobblét céljából még valamikor nyár elején.
A továbbiakról kérdezd meg nyugodtan Stefan Hartmannt.
Ő az owerunity seriffje.(Hartiberlin)
Akula rövid tündöklés után eltűnt.(biztos meggyilkolták az olajosok:))
A feleségét a helyi villanyszerelő kúrogatja...ő biztos tudja a címét,ha nagyon kell!
:)))
Például Tesla, Moray vagy hazai példaként Enzo találmányai nem érdekelte az embereket amíg éltek, tehát amíg volt lehetőség a részletek kiderítésére. Sőt, addig fel is robbantották vagy összetörték találmányaikat vagy akár rálőttek a feltalálóra amiért veszélybe sodorták a mazochista társadalom legfőbb szenvedészeti cikkét:
De mikor már nem éltek és nem lehetett tőlük részleteket megtudni, onnantól kezdve az egész világ azon áhítozik hogy megfejtsék a részleteket.
De Akula és Kapanadze még él. Ja, pont ezért nem érdekel senkit.
Józsi!
Neked süket a füled?
Kit öltek meg szerinted,és miért?
Mondjam?
A CSALÓKAT akik kicsalták a "befektető pénzeszsákok pénzét",de nem készült el a várva várt aranytojást tojó tyúk soha.
Hígagyú.
Tedd a dolgod MonddTe Kristóf,győzd le a Texasikoppót!
Nem értem mit szövegelsz.Akulát meg lehet találni...rajta keresd kutya!
akkor abbahagyom a fórumozást és csinálom egyedül...
Egy-két régi fórumos pont ezt tette.Megunták a sületlen mellébeszélést,piszkálódást,uszítást a másik ellen.Fojtatják a hobbit amikor kedvük van.Lesz-e eredménye? Részükről biztosan.
Ha anyagilag nem,hát mentálisan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!