Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Vajon miért van jó ideje...

Vajon miért van jó ideje felfüggesztve az ingyenenergiáról szóló K-fórum?

Figyelt kérdés

Erről van szó:

[link]

Legutóbb a gyakorlatban is működő mágnesmotorokról volt szó. Lehet hogy valakiknek ez nem tetszett hogy ilyen információk terjedjenek?

2014. ápr. 24. 18:33
 1191/1938 idegen.1 ***** válasza:
100%

Józsi!

Neked ki korlátozza azt,hogy megvalósítsad az elképzeléseidet?ÉN?

Én aki a legnagyobb ellensége vagyok a rabszolgatartó társadalomnak?A világunk összes mocskos,pénz alapú rendszereinek?

Kevésbé tanult emberek is ösztönösen tudják/valami oknál fogva/,hogy NINCS TÖBBLETENERGIA GÉP.MERT LEHETETLEN.

Nagy húzás lenne a lehetetlent megvalósítani ugyi?

Hát rajtad a sor!Ne tétovázz!Csináld meg...azt amit nem lehet.Te bajkeverő majom.:)))

Normális vagy?

Egy tisztább levegőjű, becsületesebb és élhetőbb világban már nem élhetünk soha!Sem mi sem az utódaink. Egy olyanban ami kevésbé hasonlít a rabszolgaságra,abban meg végképp nem.

Te nem látsz?

"""De akad ám köztük olyan is aki egy élhetőbb, tisztességesebb és modernebb világot akar mert utálja a jelenlegi sötét ókori rabszolgatartó társadalmi rendszert."""

Jól látod ez ÉN vagyok.

ÉN is egy normális és élhető világban szeretnék élni.

Ennek nem a "szabadenergia"hiánya az akadálya...

A szabadenergia/ha lenne/csak bajt okozna.Tudod miért?

Mert nincs a földön még egy olyan primitív faj,mint az ember.

2015. nov. 7. 23:02
 1192/1938 idegen.1 ***** válasza:
100%

Az elektromosság számodra misztikus,a mágnesesség meg mágikus.

Egyiket sem értetted meg alapfokon sem, az eddigiek szerint,de nagyon dolgozol egy elektromágneses szabadenergia készüléken ugye?

Ez ennél sokkal egyszerűbb.

Hatás-ellenhatás/Newton/

Ez az alap.

Bonyolítani lehet,de nem érdemes.

Az alapokat meg kell érteni,azután lehet szárnyalni tovább.

Mi az az effekt ami a többletet adná?Hmmm?

Sajnos nem tudsz ilyet mondani,MERT NINCS.

Ha egy jobb világért dolgozol,akkor az emberek gondolkodásmódján és a hozzáállásukon kéne változtatnod,de ez ma még a szabadenergiánál is lehetetlenebb feladat.

2015. nov. 7. 23:30
 1193/1938 idegen.1 ***** válasza:
100%

Írok most annak is akit megzavart az ÉN egóm.

Nem voltam mindig ilyen...azzá lettem amit ettem.

Az eddig elkövetett szabadenergia elméletek mind hibásak.

Ugyanaz a hiba mindenhol.Évszázadok óta.

Nem kéne elgondolkodni?Másik utat keresni?Jó ez a zsákutca?

Miért kell ahhoz több száz év,hogy tovább lépjen valaki?

2015. nov. 7. 23:47
 1194/1938 anonim ***** válasza:
70%

"ÉN is egy normális és élhető világban szeretnék élni.

Ennek nem a "szabadenergia"hiánya az akadálya..."

A jelenlegi energetika kiválóan alkalmas eszköz arra hogy az emberek elnyomva, átverve és kizsákmányolva legyenek. Mert minden ember rá van szorulva az energiára, például a téli meleg szoba mindenkinek kell. És aki meg van szorulva, az nem válogathat az energia árának megszerzése tekintetében. Az eladja munkáját éhbérért naplopó és ingyenélő kapitalistának. Vagy annak lánya akár bordélyházban köthet ki vagy hirdeti magát. Rosszabbik esetben meg elmegy trafikot vagy öregeket kirabolni.

De azt megfigyelhetted, hogy amelyik országban sokat tesznek azért hogy megszorult ember ne legyen, ott társadalmi kiegyensúlyozottság van, nem jellemző a bűnözés, stb. Például Ausztráliában minden őslakos alanyi jogon minimálbért kap. Ha ez nem történne akkor az ország pocsékabb lenne mert aljas gazember ott is akad aki elvinné őket rabszolgának mint például Indiában. De így élhetőbb az országuk ha nincs kit rabszolgaként kizsákmányolni. Vagy ne menjünk olyan messze, elég a szomszédos Ausztriát nézni. Ott kormányrendelettel határoztak meg egy magas minimálbért, aminek következménye megint csak az hogy senki sem él rabszolgaként. Bécs a világ legélhetőbb városának van nyilvánítva.

Amelyik országban nem történik kellően sok intézkedés a rabszolgaság és kizsákmányolás ellen, az mind a béka segge alatt van. Lásd Indiát, ahol szellemi nyomort is szült az elnyomottság, mivel a Gangeszba dobálják akár elégetés nélkül a halottaikat majd abban is fürödnek. És sajnos a béka segge alatt van szeretett kis hazánk is. Amin nincs mit csodálkozni, ha a minimálbérek fele rezsire megy el, valamint a szolgáltató cégek többsége alapdíjat lop el a lakosságtól. Ahol lopás van, ott szegénység és szellemi nyomor is van. Senkitől nem sajnálom a magas bért, csak dolgozzon meg érte 100 %-os mértékben. De nem ez történik hanem rájöttek hogy másoktól lopni könnyebb még ha hivatalosan engedélyezett formában is. A következmény senkit nem érdekel: Hogy egyre csökken a gyerekvállalási kedv, nő az elvándorlás, bizonytalan lesz az emberek nyugdíja, stb.

Például Robin Hood vagy Zorro vagy Hunyadi Mátyás vagy akár Lenin sem a szegényeken akart segíteni. Hanem mindegyik utálta azokat a gazembereket akiknek a másoktól ellopott javak miatt még a szájuk is habzott, szinte veszettség jeleit mutatva és morogva mint valami kutya. Az csak egy mellékjelenség volt hogy az élősködőktől elszedett javakat a nép között osztották szét.

2015. nov. 8. 00:02
 1195/1938 anonim ***** válasza:
70%

"akkor az mind olyan sütykürü mint Te....Te bajkeverő majom.... Normális vagy?... ÉN is egy normális és élhető világban szeretnék élni..... csak bajt okozna.Tudod miért?

Mert nincs a földön még egy olyan primitív faj,mint az ember."Írok most annak is akit megzavart az ÉN egóm.

Nem voltam mindig ilyen...azzá lettem amit ettem."

Erős frusztráltság antiszociális jelleggel.De ezen túllehet lépni,nem kell vele azonosulni.Keresd az okot (te magad mondod,ok és okozat).Ne gondold,hogy csak te estél ebbe a gödörbe. Meditálj kicsit.

"Referenciákat kért valaki.

Van itt négy láda tekercs...mind más.Mindegyikhez megvolt a hozzáillő elképzelés.Egyik sem lett jó"

Írtad,hogy harminc évedbe és egy ház árába (na meg két családba) került ez az útkeresés.Ha ez így igaz (mert ugye BÁRMIT lehet ide írni) eléggé sok mindent ki kellett próbálnod.Vagyis nemcsak tekercselgetni kellett.Nemcsak müller motorra futotta.Hanem még mire?Miért nem válaszolsz a kérdésre?Ha szimplán emberek utálatából nem válaszolsz (mint az ovis akinek bibise lett mert összeomlott a homokvára) az még nem jelenti azt mások felé,hogy tényleg nincs semmi lehetőség a többletenergiára.Miért gondolod azt,hogy ha neked nem sikerült akkor másnak sem sikerülhet?Főleg úgy,hogy nem is vagy hajlandó a "hibákra" rávezetni senkit.

Ezek híján tényleg érdemtelen bárki részéről is fojtatni ezt a diskurzust.

2015. nov. 8. 08:15
 1196/1938 anonim ***** válasza:
70%
Idegen, én is megerősíteni tudom az előző válaszoló kérését, hogy írd le részletesen hogy a 30 év alatt mivel foglalkoztál. Névtelen vagy itt, tehát bármit leírhatsz. Sőt még azt is leírhatod hogy szerinted miért nem lenne jó ha a szabadenergia titkai közkinccsé válnának. Amint láthattad, én is leírtam hogy szerintem meg miért lenne jó. Írtad hogy te is élhetőbb világban szeretnél élni. A világ a 70-es évek olajár robbanásáig élhetőbb is volt a mainál, még annak ellenére is hogy akkor még nem is demokráciában éltünk. Az energia árától függ minden. Arról nem is beszélve hogy a jelenlegi energetika csak bajt hozott pluszban. Például az európai Diesel-autók rohamos elterjedésével elszaporodott a pollen allergia is. Aminek oka a pollenre rakódó Diesel kipufogófüst. És ha már írsz, akkor írj egy árva előnyt ami a jelenlegi energetikához kapcsolható. Hogy meggyőzz hogy a hallgatással megéri védelmezni azt.
2015. nov. 8. 09:12
 1197/1938 idegen.1 ***** válasza:
100%

Józsi! azt már tisztáztuk,hogy társadalom-politikai szinten egyetértek veled.

Most rájöttem hogy mégsem.

Ausztria?Ausztrália?...kis szeletei a földünknek,ahol élünk.

Sok ilyen ország van.Jóléti társadalmak,akik jóléte honnan is származik?

Mondom:Rabszolgatartásból!

Csak a rabszolgák helyileg máshol éltek,ezért nem zavarták a méltóságos urakat.Néhányukat közelebb engedték magukhoz,hogy a piszkos munkát elvégezzék.Cipőpucolók,szartakarítók...vendégmunkások.

Távolabbról szemlélve,a mai történéseket is meg lehetne érteni és lehetett látni jóval előbb.

Már késő tanácskozni...a természet egyensúlyra törekszik és meg is teremti azt!

Pillanatnyilag semelyik országban sincs harc a rabszolgaság és a kizsákmányolás ellen.

Ez egyik uraságnak sem érdeke.

Van jó sok majom aki a szegénység elleni harcban részt kíván venni,mert csak így tudja megőrizni a saját gazdagságát.A szegénység elleni harc valójában a gazdagság elleni harc.Ezt nem mondhatja ki akkor sem,ha tisztában van vele.Maga alatt nem vágja a fát...

Érted-é?

2015. nov. 8. 21:17
 1198/1938 anonim ***** válasza:
70%

Idegen, inkább tégy fel képeket a Müller generátorodról, valamint írj részletesen a kísérleteidről.

De nem fontos a Müllerről, mert azt nem akarjuk reprodukálni. De a mozgó alkatrész nélküliekről mindent feltehetsz. Vagy a mágnesmotorokról.

2015. nov. 8. 21:38
 1199/1938 idegen.1 ***** válasza:
100%

Jól van,látom minden úgy működik ahogy az meg van írva!

Akinek inge...magára vette.

Van amin túl tudok lépni,van amin nem.

A hülyeségen,meg amit már biztosan tudok azon meditációval SEM tudok túllépni.(bocs)

Flusztráltságom nem antiszociális jellegű,de nevezheted ahogy akarod.

Kicsit idegesítő viszont számomra,hogy azonos nyelvet beszélő,azonos érdeklődési körű emberek nem értik egymás szavát.Ez miért van?

Mondom:Azért van mert ugyanazokat a dolgokat,és fontos alapfogalmakat másképp látjuk.Ha nem akarod reálisan látni a valóságot...akkor azt figyelmen kívül hagyod.

Lehet kísérletezni vadember módjára,de nem sok értelme van.A lehetőségek száma=végtelen.Mindent ki tudsz próbálni vadember módon?

Ehhez egy emberöltő kevés.

Gondolkodni?

Használni a fejed?(ezért kaptad,mint kutató-felfedező).

A fentiek figyelmen kívül hagyásával/részemről/ tényleg felesleges fojtatni a meddő vitát.

Kérdést eddig nem tettél fel/vagy elkerülte a figyelmemet,bocsánat/.

Nagyon sok homokváram összeomlott már,de egyre jobbak és szebbek lesznek.

Tudom mit kell csinálni ahhoz,hogy ne omoljon össze...de akkor nem tudnék újat építeni,ami még szebb és jobb lehet.

2015. nov. 8. 22:01
 1200/1938 idegen.1 ***** válasza:
100%

Nem értem miért ragadt rám ez a Müller-generátor.

Soha sem hittem benne,ösztönösen tudtam hogy marhaság.

Szívességből csináltam,de ennek ellenére amit lehetett azt tüzetesen(apró részleteiben)megvizsgáltam,kipróbáltam.

Új infó:A helyi villanyszerelő megépítette a második prototípust.

Akkor most szaladok mozgó alkatrész nélküli cuccokat fényképezni,jaa meg mágnesmotorokat.

Mozgó alkatrész nélküli mágnesmotor is kell?...mert azt nem találom.

2015. nov. 8. 22:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!