Vajon miért van jó ideje felfüggesztve az ingyenenergiáról szóló K-fórum?
Erről van szó:
Legutóbb a gyakorlatban is működő mágnesmotorokról volt szó. Lehet hogy valakiknek ez nem tetszett hogy ilyen információk terjedjenek?
UFF!
Faraday korong.
Valami ami félbemaradt.Lehet,hogy fontos,lehet hogy nem.
Tesla is próbálkozott valamit vele állítólag.Nincs nyoma,sem eredménye.Bruce de Palma épített ilyen N-gépet.
Leírások alapján ígéretes.(ez nem jelent semmit számomra,csak ha látom és lemértem)
Egely valamelyik hívője is épített ilyet,de kevés info van róla.Az ember sem található sehol.
Bruce építette ebből eddíg a legjobbat(az akkori lehetőségekhez képest).Két tárcsás,higany érintkezőkkel,és bonyolult ellenkező irányú forgással.
Ilyet építeni ma nem lehetetlen,de szerintem minimum húsz tárcsa kellene egy tengelyre(a veszteségek elhanyagolásához)és csak két kivezető kefe(vagy higany)a tengely két végére.(kis feszültségű,nagy áramú"akkumlátor"cellának tekinthető egy-egy tárcsa)
A forgásirány tárcsánkénti változtatása helyett:a mágneses tér iránya lehet ellentétes minden második tárcsán.
Hát én továbbra is hinni fogok azoknak akiknek munkájára sikerült tudományos magyarázatot lelni. Bármennyire is fáj neked, de elhiszem hogy Enzo nem csaló és tényleg valódi a videója. Mert az elméleti magyarázattal egybevág minden részlete. Karvak mágnesinga motorját is elhiszem. Sőt még ezen a videón látható parametrikusan gerjesztett rezgőkört is:
TV-part I
https://www.youtube.com/watch?v=JrDMT6lSeEo
Mert ha Tesla bácsi módjára képzeletben működtetem, a feltárt tudományos magyarázat minden részlete stimmel, tehát áram-összegzős ez is.
Ahogy Ludwig hozzá kapcsolódó számítását is elhiszem mert nekem is ezek az eredmények jöttek ki:
De nem az szerint szoktam elhinni valamit hogy ki mondja. Pitagorasz tételét sem azért hiszem el mert egy híres ember mondta. Hanem azért hiszem el mert épp olyan makulátlan logikával bizonyítható mint az egyszer egy. Elegendő példát írtam már neked, ami szintén egyértelműen bizonyítja hogy az energiatétel alól vannak kivételek. Attól hogy valamit neked nem tanítottak, az attól még van. Arról sem tanultál az iskolapadban hogy az oroszok több százezer nőt és gyereklányt erőszakoltak meg. Hanem gyerekkorodban éljenezted a "felszabadítókat" a többi gyerekkel, az oroszok meg értetlenül néztek titeket hogy miért éljeneztetitek a megszállóitokat. Az élet valóban tele van hazugsággal. És az egyik az hogy a zárt rendszer energiája állandó.
Rajtad nem lehet segíteni.
Sajnálom.Az erőszak nem az én erősségem.
Én azt mondtam hogy Enzo motorja csalás?
Te szerencsétlen idióta.Azt mondtam,hogy érdemes lenne megérteni!
Nekem már nagyon fáj az,hogy egy ilyen .eggfejre pazarolom az időmet.
Rajtad a sor:Tied a pálya!Menjél focistának aranylábú barátom.Rugdosva foroghatsz a fűtött stadionban.
Tesla bácsi módjára képzeletben működtessed a házad fűtését.Ludwig számításait nyomtasd ki,soksok példányban és azzal rásegíthetsz a kályhában.(ha nem lesz elég meleg Tesla bácsi képzeletbeli rendszere)
idióta
Én csinálom idióta módon, tehát először képzeletben létrehozva a dolgokat. Te meg képzelet nélkül építsd tovább a különböző készülékeket. 30 éves gyakorlatod már van benne. De amit én mint idióta először képzeletben terveztem meg, majd miután minden részlete egyértelmű volt hogy kifogástalan, és csak utána építettem meg, az mindig sikerrel járt eddig. És hát ez alól a szabadenergia készülékek sem tudnak kibújni. Ha te nem így dolgozol, akkor szerencsejátékos vagy. Megépítesz egy Müllert, majd rábízod a szerencsére, vagy mindent eltaláltál vagy nem. Meg vagy kifelejtetted az elektronikáját vagy beleraktad azt is. Én mielőtt bármit is csinálok a mozgó alkatrész nélküli készülékek tekintetében, szigorúan tudni akarom hogy mit csinálok. Egyetlen szerencsejátékos sem tud erről a jól bevált módszerről lebeszélni.
Ha nem így csinálnám akkor ugyanarra az eredményre jutnák mindig amire te is.
Az említett képzeletben való megalkotást leegyszerűsítve nevezhetjük gondolkodásnak is, amit a szabadenergia készülékek még ki nem taposott ösvényein sajnos nem lehet nélkülözni. Még az izzó sem jöhetett volna létre gondolkodás nélkül. Próbálhattak 100 vagy 1 000 vagy akár 10 000 féle anyagot izzószálnak, még lófarok szőrt is, mind elégett az oxigéntől. És csak az idejüket pocsékolták a kísérletekkel. De eltávolítva az oxigént, akár még a szénszál is folyamatosan világított.
Semmit sem bízok a szerencsére,Te szerencsétlen!
Tőled kéne az oxigént elvonni,hogy ne pocsékoljuk az időt.
Mit terveztél meg Te amit megépítettél és kifogástalanul működik?Mi járt sikerrel Te majom!
Elegem van a hülyeségeidből.
Boldog karácsonyt,és boldog új évet.
Marha.
Már majdnem rátértem Széles Gábor energiacellájára vagy Akula áramkörére illetve a Tesla trafóhoz hasonlító megoldásokra. De meggondoltam magam és édesebb ha a saját titkom marad. Hasogasd tovább a tüzifát, hisz hagyományos energia párti vagy. A munka nemesít, ezért utána a marha, kutya és majom helyett más megszólítás is kialakulhat.
Ja és ahogy a szövegkörnyezetből is kiderül, hétköznapi és nem szabadanergia áramkörök születtek a leírt módon, tehát először a képzelet tervezőasztalán.
Józsikám,édes kiscicám!(ez jó lesz megszólításnak?)
Félsikernek könyveltem el,hogy nem tértél rá:"Széles Gábor energiacellájára vagy Akula áramkörére illetve a Tesla trafóhoz hasonlító megoldásokra."
Kifejezetten örülök,hogy meggondoltad magad!Őrizd meg féltve őrzött titkodat,elsősorban azért mert hülyeségek.
Jobb ha az ilyesmit nem erőlteted,mert a hülyeség káros,és van egy különleges tulajdonsága:Rendkívül gyorsan terjed.
Itt is működnek a "négyzetes"tagok.:))
Te képzeletben hasogatod a tüzifát?
Képzeletbeli melegben izzadsz?
Elméletben szexelsz?
Melyik elmegyógyintézetben vagy,hányadik emelet,hányas szoba?
Viszek neked banánt,és kibékülhetünk.
/persze csak a képzelet tervezőasztalán/
hmmm....
Idegen, például a mágnesmotorok esetében mi szülte meg az energianyerésüknek a magyarázatát? Talán az hogy én elkezdtem megépítgetni mágnesmotort mágnesmotor után és már el sem fér még egy hektáron sem a sok mágnesmotor? Vagy az hogy a nyakam felett lévő szürke színű állományban dolgoztak a sejtek és eléd tárult hogy sebességeket összegez? Lehet hogy viccesen hangzott neked a képzelet szó, mégis úgy született meg a magyarázat. Nevezhettem volna inkább gondolkodásnak is, de lényegtelen.
És ha a valós magyarázatot ha tudod az mire jó? Például arra hogy nem veszel gondolkodás nélkül 100 000 Ft-ért 50 kiló mágnest, és nem követed el azt a hibát hogy ritkán raknád a tárcsára, meg egy tárcsát szerelnél fel hogy még véletlenül se összegződhessen legalább 2 nyomorult sebesség ezért ne is forogjon. Hanem ha a pofonegyszerű elméletet ismered és megértetted, akkor nem ér kudarc, nem dolgozol vaktában, nem próbálkozol hanem vagy biztosra építesz vagy nem csinálsz semmit. Ha nem látod be hogy a "Hogyan működik?" kérdésre való pontos válasz ismerete a javadat szolgálja...
---
Ez épp olyan, mint ha mondjuk keresel egy utcát egy külföldi városban. Az egyik esetben se térképed, se GPS-ed, se nyelvtudásod nincs hogy megkérdezd hol van. Fáradtan járod a várost és kiábrándulsz az egész keresésből.
És lehet úgy is keresni hogy előtte egy internetes térképen megnézed hol van, sőt a Street view-el még be is járod az egérrel. Majd egyből megtalálod a valóságban is. Melyik tetszik jobban a két variáció közül? Az első, mert az kizárólag a fizikai megvalósításra összpontosít? Úgy csináltad a szabadenergia kísérleteidet is és nem lettél lelkes tőle. Nyugodtan meg lehet mosolyogni a képzelet és a gondolkodás szavakat. Viszont megkönnyíti és sikeressé teszi életünket.
Ha valóban ezt jelentené a gondolkodás...akkor inkább hagynám a francba.
Vakargatom a fejem,milyen lehet az amikor két sebesség összegződik?Mind a kettőt hajtja valami táp.Oké.
És?Hol jön ki több?Mitől lenne több?
Kapcsolási rajz az esetleges reinkarnációhoz?Ja szaknyelven:replikáció.
Olyan ami bárkinek működik,még annak is aki nem hajlandó egy két hektár mágnest venni.
Jaa leesett...a texasi kopó.
Menj a francba.
Mit szólsz ahhoz a variációhoz,hogy:Van térképem,van gps-em,van nyelvtudásom,Street view-el,és az egeremmel karöltve bejártam az egész várost.
Miért keresnék külföldön egy utcát?Mi az ok?
Semmi keresgélni valóm nincs ott.Neked sincs.
Vak vezet világtalant.
Aki nem talál oda ahová menni akar:Térkép,GPS,nyelvtudás,helyismeret,street view,és egér nélkül az NE is INDULJON el!
Csak akkor,ha ezek nélkül a mankók nélkül is elboldogul.
A mankók elveszhetnek...a hely,vagy épp aktuális terület(pl.tudomány)ismerete a fejedben/kéznél/kell hogy legyen.
Ezt most csak úgy"jelképes értelemben"fűztem hozzá...ha érted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!