Vajon miért van jó ideje felfüggesztve az ingyenenergiáról szóló K-fórum?
Erről van szó:
Legutóbb a gyakorlatban is működő mágnesmotorokról volt szó. Lehet hogy valakiknek ez nem tetszett hogy ilyen információk terjedjenek?
Pontosabban fogalmazva az jellemzi a bárányokat hogy a hazug, csaló és aljas módszereket alkalmazó hatalom felé vonzódnak semmint a tisztességesebb élethez. A legutóbbi Kékfény is időseket átverő álorvosokról számolt be. Nekem is van idős ismerősöm nem is kevés, akik őszintén be is ismerték hogy nem azért esnek áldozatul a csalóknak mert elhiszik. Hanem épp ellenkezőleg, pontosan tudják hogy csalók és azt remélik hogy a gazemberkedésből nekik is csurran egy kevéske előny.
Hát ez a helyzet a rabenergia vs. szabadenergia tekintetében is. A rabenergiával lehet embereket zsarolni, el lehet adni az ingyeneset drágán, stb. És a bárányok ahelyett hogy az energiához jutás tisztességes módjával foglalkoznának, előnyt remélve inkább a rosszfiúk oldalára állnak. De
"Ízlik az embernek a hamis úton szerzett kenyér, de a végén kaviccsal lesz tele a szája."
Vagyis tetszik az embereknek a bűnös rabenergia és haszonélvezőinek módszerei, mert maguk is előnyt remélnek. De a végén pollenre rakódott Diesel-korommal és szmoggal lesz tele a szájuk és pollenallergiások lesznek majd a nyugdíjkorhatár elérése előtt elhullanak. Meg a klímaváltozás miatti árvizekkel lesz tele a szájuk, meg UV-sugárzással.
Kedves Józsika!
Egyetértek mindhárom utóbbi bejegyzéseddel.
És???
Hogy lesz ebből szabadenergia????
Józsika!
Kérésed parancs:)...beszámolok minden kudarcról nagyon szívesen.(ha ez előrébb viszi a "szabadenergia" ügyet).
Szerintem nem.Időpocsékolás lenne.Szerintem már százszor leírtam.
Túl kéne lépned a holtpontodon,nem gondolod?/vagy nincs mivel?/
"És???"
Lehet bárhogy színezni a dolog alapjában véve egyszerű. Az egész írottnak mondott történelmünk 2 szembenálló világszemlélet / beállítottság / típus vívódása. Az egyik a teremtő, kereső, érték előállító, "mindenség része vagyok" világszemlélet a másik a felélő, másoló, érték használó amely az egyént a mindenség értelmének ismeri el és kiválasztottság vagy hasonló ideológiák alapján mindent maga alá rendel. Akkád-Sumér, Róma vs. sokan mások, Amerika "felfedezése", ipari forradalom, világháborúk, globális kapitalizmus - kamatos kamatra épülő pénzrendszer. Írott történelmünk gyakorlatilag a felélő, kizsákmányoló fél dominanciájának kibontakozása. El lehet vonni valakinek az értékeit úgy is, hogy odamegyünk ketten bunkósbottal és agyonverjük és visszük amit elbírunk de úgy is, hogy olyan intézményrendszereket építünk olyan körülményeket teremtünk ami személytelenül elvonja (adók, háborús kötvények, gyarmatosítás stb.) nyilván utóbbihoz sokkal nagyobb apparátus kell, azért kirobbantani egy világháborút vagy megszűntetni egy aranypénz rendszert már kicsit komplexebb dolog mint a bunkósbotos megoldás, nah ezért kellenek a bürokraták, aktivisták, köztisztségviselői bandériumok, rendkívül titkos szervezetek semmit sem kérdezek apparátusa, aztán persze ők is mehetnek a lecsóba. Lehet jól marketingezni de valójában az értékelvonás, kizsákmányolás intézményrendszerének felépítéséhez és működtetéséhez kell/kellett a "szervezet". Persze lehet csak zabálni addig amíg van aki megfőzi, aztán amikor a szakács már éhenhalt akkor agyon lehet ütni a cimborát akivel eddig együtt vettük el a szakácstól és feldézsmálhatjuk a készleteit, de aztán a puszta logika szerint se lesz mit enni, mert mi ugyebár nem tudunk főzni. Annyira domináns a felélő beállítottság, hogy vagy változtat az eddigieken vagy felzabálnak minden szakácsot aztán egymást. Szerintem azon az elágazási ponton vagyunk ahol vagy kinyílik a galaxis (lesz egy olyan tudatosság ami megengedheti az ezt lehetővé tevő energiatechnológia elterjedését anélkül hogy valaki kinyírná az egész civilizációt, mert az energiatechnológia fegyvertechnológia) vagy lezárul egy sikertelen projekt.
"Időpocsékolás lenne."
Így van.Túlbillentem a holtponton,rothadjon hát minden.Mint azt itt ide lepötyögött százakárhány érdemtelen oldal is.De ha időpocsékolás,akkor ki miért pocsékolja itt az idejét?He?
Neó,miért vagy hallgatag?Hol a rajzod? Vagy csak idegenben bízol?
"Időpocsékolás lenne."
Így van!Túlbillentem a holtponton...és jó lenne ha Ti is tovább tudnátok lépni.
A döglött lóról érdemes leszállni,és gyalogolni,vagy keresni egy másikat!
Ostorozhatod,csókolgathatod:NEM fog életre kelni.
..."Akula, Kapanadze és Moray készülékéről."-jja meg a többi marhaságról,és kezdődhet elölről a verkli.
...áramokat összegez,jja,meg négyzetes tagokat.
Na ez az egész ménes döglött.
Ha azt gondolnám,hogy:"rothadjon hát minden"
-akkor hagynám a francba ezt az egészet(setét Józsit is)
Erről ennyit.Hhe!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!