Vajon miért van jó ideje felfüggesztve az ingyenenergiáról szóló K-fórum?
Erről van szó:
Legutóbb a gyakorlatban is működő mágnesmotorokról volt szó. Lehet hogy valakiknek ez nem tetszett hogy ilyen információk terjedjenek?
A Müller generátor egy speciális Boost konverternek is tekinthető, mert annál még a mozgási indukvióval keletkező áram is hozzáadódik a felsorolt többi áramhoz.
Ez pedig Idegen és József diplomáciai tárgyalása a szabadenergia vs. rabenergia témában:
Azért is lenyomlak és beleverem a fejedbe hogy nincs szabadenergia:
Húú Józsikém!...kezd fárasztó lenni.
Müller mint boost konverter,és hozzáadódik...jaa.
Úgy van ahogy mondod.Legyen meg a Te akaratod.
Ámen.
Ferenc pápát könnyebb lenne meggyőzni,hogy nincs isten mint Téged néhány egyszerű,világos és érthető tényről.
Nem akarlak dícsérni,mert nincs miért.Ha azt mondanám,hogy te állat vagy,azt felfoghatnád dícséretnek is,ezért azt mondom:Józsika Ön egy sült ökör.
Lehet,hogy van isten és az is lehet hogy van szabadenergia,ezt én nem tudom,soha nem láttam.
Az biztos,hogy az eddigi elvek,próbálkozások és eszközök eredménytelenek.
Épeszű racionálisan gondolkodó ember,ilyenkor új utakat keres.(zsákutcában bolyong a világ évszázadok óta!És ez nem csak a szabadenergiára értendő!).
Szívesen beszélgetek róla,amint túlléptél a begyepesedett eredménytelen dogmákon és megtévesztő hazugságokon.
Miért kell magyarra fordítani amit magyarul írok?
Nem értesz magyarul?
Isten segítségét keresed?
Ő hajlandó válaszolni. Akár most is kapcsolatba kerülhetsz vele.
Nem tudok olyasmiről semmit írni/főleg nem "oktatóanyagot",amit még nem tapasztaltam.
Ebben Te jobb vagy.
Írhatnák bármit,semmit sem számít!A te fejedben csak Te tudnál rendet rakni.
Ennyi.
"A te fejedben csak Te tudnál rendet rakni."
Miért, aki a valóságot írja le a szabadenergia készülékekről, annak fejében káosz van? Aki meg Rend-et vagy Hipertértechnológiát ír, az meg tiszta, világos és logikus gondolkodású?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!