Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Vajon miért van jó ideje...

Vajon miért van jó ideje felfüggesztve az ingyenenergiáról szóló K-fórum?

Figyelt kérdés

Erről van szó:

[link]

Legutóbb a gyakorlatban is működő mágnesmotorokról volt szó. Lehet hogy valakiknek ez nem tetszett hogy ilyen információk terjedjenek?

2014. ápr. 24. 18:33
 1351/1938 idegen.1 ***** válasza:
100%

Persze hogy rosszul csináltam.Most már tudom,mert megmondtátok.

Szerintem viszont azt csináltam rosszul,hogy ilyen marhaságokkal/is/foglalkoztam.

Én nem nézem ki mondja,ha valami hülyeség akkor megírom bárkinek.

"rengeteg gáz"...hát igen,rengeteg.

Mekkora teljesítményt kellett befektetni ehhez az részletkérdés ugyi?

Azt gondolom félreérthetően fogalmaztam:A nem ment az azt jelenti,hogy nem volt képes ellátni önmagát!

"A sorba kötött motor korlátozza az áramot,így kevesebb gáz keletkezik."

Ez -nem teljesen- így igaz.Egy megfelelő motorral ki lett próbálva.

Sajnos ez bármilyen soros taggal igaz.A befektetett teljesítmény eloszlik a soros tagokon./az arány változhat csak./

2015. nov. 28. 17:44
 1352/1938 anonim ***** válasza:
70%

Valamikor régen a TSZ-ben javítottam Otto- és Diesel motorokat. Lehet hogy pont ezért látom úgy hogy a vízautó iletve a hidrogén hajtású autó nem olyan egyszerű mint ahogy azt a kísérletezők gondolták. Vagyis gyerekjáték vizet bontani, ki ne csinálta volna már gyerekkorában ha unalmasnak találta a csendet. De a motorba juttatott hidrogén-levegő keverési aránya nem mindegy. Akiknek nem működött sokáig a hidrogénmotorja, azoknál megfigyelhető volt az is hogy eléggé pazarlóan engedte bele a hidrogént a motorba. A Pájer Tibi honlapján van egy leírás a hidrogén hajtású autókról. Ott is leírják hogy nem csak egy egyszerű csővéget dugnak a karburátorba amin a hidrogént kapja a motor. Hanem az optimális hidrogén-levegő keverési arány üzemanyagban még "szegényebb" is mint a benzin-levegő keverék esetében. Lehet hogy nagyon is elegendő hidrogén fejleszthető a robbanómotor által hajtott generátor áramával. A Fénykapun van is egy meglepő vízautó leírás, Carl Cella vízautója címmel, amikor normál elektrolízist használnak az autóban. Tehát sem impulzus üzeműt, sem más különlegeset. Persze rávághatjuk hogy kamu. De vajon a megfelelő hidrogén-levegő keverési arány betartásával, vagyis egy valódi hidrogénmotorban is kamu? Én nem esküdnék meg rá hogy kamu.

Gyerekkoromban egy laposelemmel kb. fél percig bontottam durranógázt, majd "a befektetett elektromos energiát kaptam vissza" mikor felrobbantottam: Összetört a körülötte lévő minden üveg tárgy, a mellemet meg megcsapta a légnyomás. Hmm, hát ilyen sok a 4,5 V-os laposelemből 30 másodperc alatt kivehető mechanikai energia? Nem gyanús?

2015. nov. 28. 18:07
 1353/1938 idegen.1 ***** válasza:
100%

Nem gyanús...kicsit sem.

A bontás szerintem egyértelmű.A felhasználásnál vannak téves elképzelések.a HHO tökéletes keverék,a természet jóvoltából.Annyira gyors az égése,hogy az a pillanatnyi tágulás nem nagyon hat egy /hozzá képest/viszonylag nehéz dugattyúra...csak rákkoppint egy nagyot.(mint egy kiskalapács).

Az égés közben keletkező HŐ az ami érdekes lehet.

Amikor viszont az a hengernyi gáz visszaalakul egy mini vízcseppé,akkor óriási erővel húzza visszafelé a dugattyút.Ez a dekompresszió épp ellenkezőirányba indítja el a motort.

Természetesen most HIDEG motorról van szó.

Meleg(100fok feletti) motornál más a helyzet.

De nem a levegő hozzákeverése javíthat a hatásfokon.

Ez a gáz a fűtéshez kell...a hozzáadott tágulásra képes anyag a VÍZ!90 fokos hozzáadott víz tud nagyobb munkát végezni amikor gőzzé válik,vagy a levegő amikor felmelegszik?

Mit csinál egy otto,vagy diesel motor a hővel???

Fűti az utcát a kipuffogón és a hűtőn keresztül...miközben még benzinüzemnél is kb25-30%kerül a tengelyre....hmmm

Teeenagyonsetétvagy...carl cella.

semmit sem értesz csak szövegelsz.

2015. nov. 28. 20:20
 1354/1938 anonim ***** válasza:
70%

Sem a vízbontást, sem a többi szabadenergia lehetőséget nem vizsgálja kellő alapossággal az emberiség. Hogy miért? A választ többször megadtad: A pénz miatt.

Tegyük fel hogy valaki vagy egy cég kifejleszt egy vízautó vagy egy mágnesmotor prototípust. Abból elad egyet és abból az egyből soha többé nincs további bevétele. De például a távhő szolgáltató nem adja el neked az aranytojást tojó tikot, a hőközpontot. Csak a hőt a végtelenségig. Naná hogy az utóbbi az aranytojást tojó tik a számára. Nem pedig az ha 20 000 Ft-ért adna neked egy mágnesmotort és az unokád sem fizetne többé az energiáért mert az mint energiaforrás örökül is hagyható.

Jól mondtad hogy a pénz (illetve a haszon) az oka mindennek, még annak is hogy nem élhet jólétben az emberiség.

A klímaváltozást is meg tudná oldani az emberiség. De akkor hogyan lehetne parazitáskodni ha nem olajat adnak el hanem egyszeri alkalommal egy végtelen energiaforrást? És ebben mindenki bűnös, még mi is akik itt fórumozunk. Mert hallgatunk. Sőt egymást is jól átb..sszuk, például valaki azt írta ide hogy ne tegyek fel mágnesmotor bérbeadási linket mert még valaki elhiszi hogy mágnesmotort lehet bérelni. Ma már mindannyian tudjuk hogy a Müller hogyan működik. De hallgatunk, aki meg nem azt marhának és setétnek nevezik, hogy továbbra is a PÉNZ legyen az úr. Ezt az átkot le lehet dönteni de nem így. Hanem úgy ha olyan nyíltan beszélünk a szabadenergiáról mint ha egy elektronikus dobókocka nevű hobbi áramkörről lenne szó.

2015. nov. 28. 21:05
 1355/1938 anonim ***** válasza:
70%

Idegen, akkor átengedem a szót.

Szerinted melyik az a készülék ami teljesen függetlenné teheti a háztartást és az egyént a jelenlegi energetikától? Beleértve egy járműhajtást is.

Mert szerintem az Akula áramkörnél megfigyelhető megoldás, a rezgőkör gerjesztés az energia visszahatás megakadályozásával. Valószínű Széles Gábor energiacellája is hasonló lehet. Tudom, setét vagyok, ezt már mondtad.

2015. nov. 28. 21:42
 1356/1938 idegen.1 ***** válasza:
100%

Jól látod setét vagy...ezért próbállak felvilágosítani.

Széles Gábornak semmilyen cellája nincs,max a börtönben...ha így folytatja./csak vicc,ne értsd félre.nagyra értékelem hogy pénzember létére érdekli a téma,de ettől függetlenül laikus számomra/

Akula,az ki a kula?

Neki sincs ám semmi extrája!Néhány hónappal ezelőtt elhívták Németországba,tartott néhány mágikus bemutatót,készítettek a Német tudósok néhány videót.

Azóta szünet.Nem követed az eseményeket amik Téged mindennél jobban érdekelnek?

Szerinted megölték?

Vagy megvásárolták a "nagy titkot"?

...csak idő kérdése és jön valami(fals)magyarázat.

mint Romerouk-nál.

A kellő alaposságú vizsgálat nem pénz kérdése.

Ez elhivatottság kérdése...lehet nevezni ezt is másképp.

Az elfogultság nélküli vizsgálat kulcskérdés.

Aki vízbontóval hajtott ősmotorral akar közlekedni,annak nem árt figyelembe venni néhány apróságot.

1;Áramot kell tankolni.

2;Vízhűtő rendszert kidobni.Az egész motort jó hőszigeteléssel ellátni.

3;Kipufogóból távozni kívánó hővel az elsődleges /víz/tankot melegíteni.Ezáltal visszanyerni némi veszteséget.

4;vízbefecskendező,és HHO gázbefecskendező injektor kellene hozzá.Nem szívószelep.

5;részletkérdés,de a kipufogóban keletkező égésterméket/ami VÍZ/visszavezetni a másik tankba./ahonnan az elsődleges meleg vizű tank táplálkozik/

Csak azért hogy vizet ritkábban kelljen tankolni.:)

6;Végül de nem utolsó sorban,miért kellene ilyen bonyolult és alapjaiban veszteséges rendszert építeni?

Áramot tankolni akkuba,és egy jó villanymotorban elégetni egyszerűbb nem?és még jobb a hatásfok is,ha kimarad a sok veszteséges alkotórész.

Arról nem is beszélve,hogy fékezéskor visszakérhető a befektetett energia nagy része.

2015. nov. 28. 23:09
 1357/1938 anonim ***** válasza:
70%
Csak azért kérdeztem rá Akula generátorára hátha többet tudsz róla csak elhallgatod. Mivel a MEG és a Müller generátor esetében volt olyan érzésem hogy más(ok) már régóta értették a működésüket csak nem mondták el, és én csak utána jöttem rá nagy nehezen.
2015. nov. 29. 00:16
 1358/1938 idegen.1 ***** válasza:
100%

Józsi Teegysejtü!

Azt írod:"Ma már mindannyian tudjuk hogy a Müller hogyan működik. "Működik mint szabadenergia eszköz?

Én nem tudom...világosíts fel kérlek!

annyit tudok róla,hogy forog.Többletet nem ad.Kell ezt még ragozni?

Szép gesztus Tőled,hogy átengeded a szót!

Egyszer megpengettem már,de vagy nem olvasod el amit írok,vagy csak úgy elment a füled mellett.

Te úgy válaszolsz,hogy nem olvasod el,és így nem is értelmezheted a szavakat...mondatokat.

Zsigerből...igaz-é.Tudod Té mit akarsz mondani,hát meg is mondod.Ha kell-ha nem.

A Faraday korong elmélet továbbfejlesztését vetettem fel...de senkit sem érdekelt.

Pedig ott nincs visszahatás.Egy áramcentrifuga elvét írtam le.

A centrifugális erő az amiben /talán/érdemes gondolkodni.

A kalapácsvető,a biciklikerék,texasi kopó...és Te is nyilván azért kapálódzol forgás közben,mert érzed az erőt!

Ott van,ez nyilvánvaló de hogy tudod kivenni?/és visszatenni/.

Tekercsekkel,trafókkal áramköri trükkökkel ezt nem lehet megvalósítani.

Ez szigorúan mechanika,és azon belül is csak folyékony anyaggal lehetséges.Szilárd lendkerékkel nem.

Az elektromos áram is folyadékként viselkedik,csak túl kicsi a tömege.

Egy olyan anyag van a földön ami vezeti az áramot,nagy tömegű,és folyadék.Ez talán alkalmas egy elektromechanikus motorhoz ami egy jó hatásfokú generátorral alkalmas lehet többletre.

2015. nov. 29. 00:19
 1359/1938 anonim ***** válasza:
70%

"Én nem tudom...világosíts fel kérlek!"

A Müller generátornál a tekercs kikapcsolásakor keletkezik egy I önindukciós áram. Valamint ezzel egyidőben a mágnes mozgási indukciója miatt is indukálódik egy ΔI áram. Ennek a két áramnak az összege kerül az energia képletébe W = ½L(I+ΔI)².

Ugyanez történik a MEG esetében is, csak ott fluxusterelés történik a mozgási indukció helyett.

2015. nov. 29. 00:29
 1360/1938 anonim ***** válasza:
70%

"A Faraday korong elmélet továbbfejlesztését vetettem fel...de senkit sem érdekelt."

"Egy áramcentrifuga elvét írtam le."

Dehogynem érdekelt, mindig is mondogattam hogy írj részletesen az ilyenekről. Ahogy most is érdeklődéssel olvasnánk ha leírod.

2015. nov. 29. 10:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!